Времето днес: Предимно облачно и с валежи

Вятърът ще се усили и ще проникне студен въздух
21 апр 2020 07:31, Ния Христова
2
Времето днес: Предимно облачно и с валежи
Снимка: Pixabay
През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. В югозападната част от страната валежите ще продължат, като на места количествата ще са значителни.
 
Минималните температури ще са между 4 и 9 градуса, а максималните между 8 и 13. В североизточната част на страната ще има временни разкъсвания на облачността и там ще стигнат до 16-17 градуса, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. 
 
Над Черноморието ще преобладава облачно време, но почти няма да има валежи. Над северните райони ще има временни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 12 и 14 градуса, а тези на морската вода между 11-13. 
 
Над планините ще е предимно облачно, с валежи, предимно от дъжд. С понижението на температурите, границата дъжд-сняг вечерта ще падне до 1200 метра.На места в масивите от Югозападна България количествата ще са значителни. Ще духа умерен вятър от изток, по нй-високите върхове на Рила и Пирин - от югозапад. Максималните температури на 1200 метра ще са между 4 и 5 градуса, а на 2000 метра около 0. 
 
През нощта срещу сряда се очаква валежите да намалеят и спрат. Облачността ще е променлива, с повече слънце преди обяд. В четвъртък и петък минималните температури ще са близки до нулата, дневните бавно ще се повишават. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Мравка преди 4 години
3 до 15.Чисто съдебно минало, липса на умисъл, добро момче - ще му дадат 3.Ще се признае за виновен, ще мине по бързата процедура и ще му я намалят с още 1/3.Накрая ще излежи само половината и ще го пуснат предсрочно, а като му приспаднат и дните в ареста, не вярвам да лежи повече от година.Накрая ще излезе преди да свалят карантината,при която дали в затвора или вкъщи, няма никакво значение.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека вАли да измие прахоляка от улиците, а не да ми се разхождат някакви ромки с оранжеви жилетки и да го вдигат във въздуха с метлите.