Автоинструктори от Бургас на протест, бизнесът им пред фалит

5 000 автошколи не работят от началото на извънредното положение
22 апр 2020 20:00, Красимир Ангелов
27

Автоинструктори в Бургас организираха протестно шествие с искане спешно да бъде отменена забраната за провеждане на теоретично и практическо обучение на кандидати за шофьори. Те призовават за подкрепа от техни колеги в цялата страна.

5 000 автошколи у нас не работят от началото на извънредното положение.

Над 15 учебни автомобила се събраха пред Държавната автомобилна инспекция в Бургас и потеглиха на автошествие към центъра на града.

От началото на извънредното положение шофьорските курсове са отменени със заповед на здравния министър. Днес от автошколите внесоха петиция в ДАИ Бургас с 250 подписа.

Автоинструкторите настояват да им бъде разрешено да възстановят шофьорските курсове преди края на извънредното положение.

"Като повечето браншове в нашата област, като таксиметрови шофьори, градския транспорт, скоро пуснаха и фризьорските салони, козметичните. Не виждам защо и ние да не започнем да работим като спазваме всякакви изисквания като си дезинфекцираме автомобилите. Курсистите са с маски, ние с маски, с ръкавици", каза автоинструкторът Петър Марков пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Автоинструкторите казват, че забраната обрича бизнеса им на сигурен фалит, а семействата им на мизерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да фалират мафиотите недни!
6
5
 
6
 
! Отговори
abonimen преди 4 години
Заради тях или заради такива като теб едно.ще ти кажа инструктора е дал всичко от себе си не тие дал дрогата и ракията мисли умно
5
6
 
6
 
! Отговори
аnons преди 4 години
ало умнико по полека с обидите прави са хората.ела живеи със 180 лева пенсия и.щете питам пандемия ли простотия ли да закриваш ли искаш а ела се самоосигоряваи
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахах да умиргат, аз какво да направя. Заради такива като тяк е такова положението по пътищата. Да останат само свестните.
3
10
 
12
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
1 на никой не е пред фалит.Германия или Англия вадеше кешовица и плащаше на всички да са в къщи.Ти наще са ни натирили в копторите и не дават нищо.И друго ,всичко си отваря икономиките,ние ще слушаме Плешо до умирачка с по 10-20 всеки ден до края на Държавата...Германия даже началните класове пусна на училище!!За Швеция дори няма да говоря!!!
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шибаняри, фалит и за вас като за туристическия и ресторантьорския бизнес!Надухте цените до небесата, а обучението ви изгражда "шофьори" като педермето с Q7 - цата, нулево ви е нивото!ЗАКРИВАЙ!СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ПРОТЕСТ - ЖАНДАРМЕРИЯ И ВОЕННИ ДА АРЕСТУВАТ + ЗАТВОР!
1
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стойте си в вкъчи. Охьови... На целия свят бизнеса е пред фалит.. Не само вашия. Ксто разнесетв заразата няма да имат бизнес по бъроз. И срещу, какво ще протестирате? Нима мислите, че ще дойда на курс в тая зараза ли?Или какво? Само ненормални.