Четиримата медици в Търново с коронавирус са под карантина

Лекарка е приета за лечение в болницата в Силистра
5
Четиримата медици в Търново с коронавирус са под карантина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четиримата души от медицинския персонал на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", дали положителни резултати за COVID-19, са в домашна изолация и под карантина.

Още по темата
Те са без симптоматика.

Жена на 79 години също с положителна проба е настанена в специализираното отделение на Великотърновската болница, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Лекарка е третият пациент с COVID - 19 в Силистра, съобщиха от болницата. Приета е за лечение в инфекциозното отделения. Случаят е установен вчера. Лекарката на работи в силистренската болница. Знае се, че е пътувала до София.

Продължава лечението на първите двама пациенти - семейство българка и англичанин, които живеят в силистренското село Сребърна. Обстановката в селото е спокойна, според кмета Георги Иванов.
До вчера под карантина в Силистренско са регистрирани 1 560 души, предаде БТА.

По данни на Националния оперативен щаб от тази сутрин медицинските служители, при които е потвърден COVID-19, са 95. Новите 12 случая са в София - 6; във Велико Търново – 4; в Сливен - 2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има специални болници където да се лекуват болните от коранавируса.
1
4
 
1
 
! Отговори
ЯНКИТЕ СА ВИНОВНИ преди 4 години
Преди време китайските комунисти поддържаха един примитивен начин на живот, при който всички граждани бяха облечени с ватенки и ***, а на ден им се полагаше по една шепа ориз. Заради бизнеса си алчните американци дадоха технологии на китайските комунисти и пагубният резултат за човечеството не закъсня- бойното биологично оръжие корона-вирус и ядрените оръжия на жълтите. Не случайно ние българите имаме поговорка: Алчен г.ъз глава затрива...