Откриха боен арсенал у пенсионер във Ветрен

Образувано е и полицейско производство
23 апр 2020 12:23, Ния Христова
16
Откриха боен арсенал у пенсионер във Ветрен
Снимка: Pixabay
Криминалисти от Районното управление на МВР в Септември откриха цял боен арсенал в жилището на възрастен мъж от Ветрен, съобщиха от полицията. Вчера екипи от група "Криминална полиция" при полицейското управление в Септември извършили претърсване в къщата на 71-годишния мъж от Ветрен
 
В дома на пенсионера са открити две самоделни пушки калибър 7.62 мм и 5.6 мм, 4 самоделни пистолета с различни калибри, два бойни пистолета с калибър 9 мм и 5.6 мм., няколко цеви, части и механизми от огнестрелни оръжия. Намерени са и общо 536 патрона от различен вид и калибър, малокалибрени, бреписи за карабини и ловни пушки. 
 
Пенсионерът не е разполагал с разрешения за носене и съхранение на въпросните оръжия и боеприпаси. Бойният арсенал е иззет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще ги стигнем американците? Комунизма си отиде но комунистите останаха.Жална ни майка.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вещите като пистолет, пушка и дори оръдие са безопасни сами по себе си. по-опасен ли е пистолета от кухненския нож например. Ами не е ! Но, едната вещ е забранена, а другата не е! Парадокси. Хиляди години хората са се заплашвали, мушкари, рязали, драли и клали не с пистолети, а именно с ножове - малки, големи, тънки, дълги и т.н. То който ще убива спиране няма. Ощетените са онези които ще се защитават. Това сме ние, мирните хора. Властите не съобразяват това. Неравностойни сме на престъпниците.
7
6
 
5
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Писах ли аз ефендилер преди време.Това да си българин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.
6
1
 
18
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ето това е да си свободен човек в USA и роб в Бг-я.Първия има конституционно право на оръжие и самозащита втория е по презумция престъпник щом притежава такова.Робите нямат право на оръжие.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой сее похвалил че има толкова оръжие. Нали не си мислите че полицаите са ясновидци и гадатели.
4
1
 
22
 
! Отговори
Будимир преди 3 години
Прав е човека! Това се нарича самозащита и безопасност. Във Ветрен е нещо, което се подразбира.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е някой шлосер занимащ се на професионално ниво. Ако е за да се пазиш си имаш два пистолета и в момента когато ти се наложи да сплашиш някой с единия- втория го скриваш извън твоя имот, защото сплашените със сигурност си знаят правата и са се оплакали на някоя НПО и ще ти пратят криминалисти.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да беше гръмнал някой мангус... стер от по крадливите да отърве селото
1
0
 
30
 
! Отговори
На преди 3 години
тези години само с огнестрелно оръжие може да се пази от посещения на вежливост. По селата хората не знаят като замръкнат как ще осъмнат!