Стрелбата във Варна заради кражба на работници между дюнерджийници

Единият от мъжете е с опасност за живота
Обновена: 24 апр 2020 15:34 | 24 апр 2020 14:50, Нели Христова
46
Стрелбата във Варна заради кражба на работници между дюнерджийници
Снимка: Facebook

Причината за вчерашната стрелба във Варна била "кражба" на работници между две фирми за дюнери в града. Единият от простреляните снощи е с опасност за живота, съобщи окръжният прокурор на морския град Красимир Конов, цитиран от "24 часа".

Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство за опит за убийство, извършен на 23 април, между двама мъже, които били конкуренти в бизнеса. Това стана ясно днес на извънреден брифинг на прокуратурата в морския град.

Още по темата
Около 21,15 часа вчера вечерта бил получен сигнал за стрелба на бул. "Генерал Колев" във Варна. Пострадалият – 29-годишният Боян Х., бил отведен в болницата "Света Анна", където му е била извършена животоспасяваща операция.

Стрелецът – 40-годишният Айдън А., е бил задържан за 24 часа по Закона за МВР. Първо той напуснал местопроизшествието, но после се върнал обратно. Днес той ще бъде привлечен като обвиняем за престъпление по член 116, ал.1, т. 6, във връзка с член 18, ал.1 от НК – опит за убийство по начин и със средства, опасни за живота на мнозина.

Стрелбата е извършена след възникнало спречкване между пострадалия Боян и неговият приятел Мехмед М. с Айдън. Мехмед и Айдън имали дюнерджийници. Помежду им често възниквали спорове, че единият "краде" работниците на другия.

Враждата им ескалирала в лична неприязън и нетърпимост до снощи, когато автомобилите им се засекли на варненския централен булевард, където е станал опитът за убийството на Боян.

Местопроизшествието е посетено от окръжния и наблюдаващия прокурор от Окръжната прокуратура във Варна, които заедно с разследващите от ОД на МВР във Варна са извършили оглед. Иззети са оръжието на престъплението – законно притежаван пистолет "Глок 17", биологични находки и дактолоскопни следи.

Продължават активните действия по разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
14
 
! Отговори
хер Флик от ГЕСТАПО преди 3 години
До Второ РПУ ВАРНА. И на дюнерджиите им ли давате разрешително за оръжие? Вичко сигурно яде там без пари? :)
38
1
 
9
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
ХА ХА ХА ХА ХА отвън на вратата чакаха много, нали? Докъде се докарахте с измекярските си номера! Продължавайте да плащате жълти стотинки и да се правите, че не забелязвате извънредните часове труд! ХА ХА ХА
37
1
 
9
 
! Отговори
милицай преди 3 години
Мехмед ага е взел мутра Боян да плаши гаргите. Хубавото е,че не е умрял.
36
4
 
28
 
! Отговори
Чужденеца преди 3 години
Мехмед и Айдън си мислят че са някъде в пустинята, застреляш конкуренцията и взимаш камилите
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дюнерджия с Глог-17. Класика.
34
9
 
13
 
! Отговори
Гагаузия преди 3 години
Гагаузите още са на ниво развитие дюнери. Иначе самочувствието им е до небето. Жалко племе е гагаузкото.
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АТАКИСТАми то дюнерите са като кебабчетата.Вземат ги от борсата и само пекат.Каквото им сложат.Слагаш на машината ,въртиш и продаваш.Няма майсторлък.Нито дюнер нито кебабчета купувам.
32
2
 
35
 
! Отговори
Априлско възстание преди 3 години
Не се ли освободихме от турско робство че Мехмед краде БГ роби от Айдън.
31
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ниско интелигентни хора, като се съберат на едно място така става. Съдът продължава да гледа, безучастно какво се случва в държавата. Присъди все няма, все се замазва, ама все нямало доказателства, ама алабалаааСлужбите да започнат проверки на всички в съда, доходи, как живеят, какво имат.
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един бг дюнер не е истински такъв, ако след като го и ядеш, не си обещае, че повече един месец поне няма да повториш.
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само в "Дюнер Кебапа" и "Баничарниците" е надеждата да спасят Бг от фалит и поредната национална катастрофа!!!! -)))))
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Златните бях една седмица помощник на един дюнерджия ромм от. кв. Аспарухово, Варна. Режеше зеле на ве рендето и се поряза, после ми подаде окърваната зелка и вика изплакни я на чешмата. Озплакнах и той си я доряза. После слагаш от това зеле дюнерите на тиинейджърите чужденци гости на Златните. Това беше през 2011г. сега незнам как ги правят.
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички закуски и дюнери във Варна се държат от турците. Но единия като не може да си задържи служителите - ще отидат при другия, не е въпрос на кражба, а на условия на труд. Сега единия в болница, другия в затвора. А освен студентите никой друг не ги яде тия дюнери.
26
0
 
23
 
! Отговори
УжасТ преди 3 години
Робите са на привършване и робовладелците я закъсаха.
25
0
 
42
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Избиват се за работници, но заплати не дават. Още преди 10 години бях помолил Господ да ми даде да видя 2 неща: англичаните без кръчми и нашите мутрафоните да работят сами с жените и децата си във фирмите си. Първото го доживях, второто е на път.
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже ,какво доживяхме-дюнерът да стане национален приоритет ,а до оня ден се репчеха по телевизиите Българските продукти да станат остовни на пазара ,колко деца набутаха с тази ориенталска приумица??Сякаш няма български истински храни!!!
23
1
 
26
 
! Отговори
Димитровградчанин преди 3 години
В нашия град има Дюнер Кюшето - най долнопробните продукти се ползват и има чести натравяния от тях. Но нали собственика е близък до Стефчо и всички си затварят очите....
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете ги да се избият тези араби.
21
0
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
до 18 Никой не прави вече хубави дюнери във Варна.Допреди 3-4 години хубави дюнери правеха до Драматичния театър във Варна до шадраваните. "Али Баба" мисля се казваше. Сега са пълна скръб.Имаше също един чичак на цветния пазар на "Чаталджа". И неговите бяха вкусни. Сега го няма човека.Останаха ей такива като тези анадолци и тоя Боянчо, които само са чували какво се слага в дюнера, но как се приготвя- не ги търси там!
20
1
 
31
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Продължавайте да им купувате отвратителните храни и да ги правите още по-богати!