Жена в болница в Бургас, блъсна я тротинетка

Инцидентът е станал в центъра на града
27 апр 2020 14:46, Красимир Ангелов
24

Жена от Бургас е настанена за лечение в болница, след като е била блъсната от водач на тротинетка в центъра на града, съобщава "Фокус", като се позовава на информация на Областната дирекция на МВР.

На 24 април около 17.11 часа на бургаската улица "Александровска", в района пред х-л "България", тротинетка с неустановен до момента водач, поради движение в пешеходна зона при несъобразяване на поведението си с останалите участници в движението, блъска 40 годишна пешеходка от Бургас.

Жената е с комоцио и е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГражданинКато има камери какво Да не би на тоя с тротинетката , на челото му да има надпис с трите му имена и егн Затова сега целта им е новите лични карти с чип , и после имплантиране в кожата на всеки Тогава вече камерите могат да четат информацията в чипа и моментално да се види кой е
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София колоездачите обикаляха по пешеходните пътеки около парковете, без да влизат вътре, понеже беше забранено. Не, че това, което правих, не беше забранено. Не можеше човек да се размине. Сега не знам как е. Предполагам, че е същото. Та толкова за мерките.
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жената е болна от корона, това с тротинетката е вторично
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това едва ли е първият такъв случай в България. Вероятно блъснатите от тротинетка са стотици.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Трябва да се въведе някаква регулация, за да могат да се идентифицират лицата причинили ПТП..."Бий на място, друга оправия няма.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дреме им на полицаите, те дебнат майки с деца в парка.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен ме блъснаха в подлеза на метрото до Софийския университет. Двама пикльовци на 14 - 16 години се състезаваха и единият изгуби управление. Абсурдно е, че няма контрол кой ползва тротинетките и къде се движи.
12
3
 
6
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Водачът на тротинетката е бил позитивен за COVID-19, така че може да отчетем още една жертва на заразата.
11
1
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Е, нали там всичко е опасано с камери?!? Как не се знае и не може да се разбере... Кмета на една ръка разстояние - да съдейства! Ама забравих, че това е града в който глобени няма...най-най-най :)
10
1
 
6
 
! Отговори
КГБ преди 3 години
Аааа, не! Получила е задух и падайки си е ударила главата, точно когато тротинетката е минавала покрай нея. Човека не е виновен, че задуха е от короната.
9
2
 
21
 
! Отговори
ПТП преди 3 години
Миналата седмица, докато преминавах през кръстовище в София на зелен светофар в лявата част на колата ми се заби електрическа тротинетка. Докато слезна от автомобила, за да проверя дали водачът на тротинетката е добре, същият се качи пак на тротинетката и избяга. Трябва да се въведе някаква регулация, за да могат да се идентифицират лицата причинили ПТП или извършващи нарушения, докато управляват тези тротинетки, както и да се санкционират водачите.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПТП, неустановен водач, абе заплетен случай. Поне сто тупаня ще се пенсионират с него.
7
6
 
16
 
! Отговори
Генерал Минет_чийски преди 3 години
Още една жертва на COVID 19.Така с разхлабването на мерките и след пътуванията по Великденските празници,Кривата се възбуди,и не можем да я озаптим.Предупредих Господин Борисов, че с отварянето на парковете,ще се разрази Апокалипсис.Ето,ако тази жена си беше стояла под домашен арест и с маска, очила,ръкавици,вирусът управляващ тротинетка нямаше,да я блъсне.С този случай,здравната ни система колабира.Така е,като сте недисциплинирани и не желаете доброволно,да се самокарантинирате за поне 10години
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПлебса вярва, че е разрешено да се кара колело или тротинетка по тротоари и пешеходни пътеки. Не е.
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в София карат с всичка сила колелета и тротинетки по тротоарите и по зебрите. Пешеходците са винаги под стрес, а от общините никакъв контрол. Дори в карантина колелетата и др. такива са на воля по тротоарите и т. н. и т. н. и т. н.
4
11
 
2
 
! Отговори
Кой? преди 3 години
Този фейк е от миналата седмица.
3
1
 
22
 
! Отговори
two wheels преди 3 години
Потенциален Кристианчо
2
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма място за тъпите тротинетки в пешеходните зони.
1
11
 
13
 
! Отговори
Хм! преди 3 години
Коронавирус няма ли?