Музикант от Ботевградско беше жестоко пребит

Момчето е със счупена челюст и травми по главата
30 апр 2020 14:20, Ния Христова
28
Музикант от Ботевградско беше жестоко пребит
Снимка: Pixabay
Млад музикант от ботевградското село Литаково беше жестоко пребит. Трима младежи са нападнали Костадин Пенчев. В момента той е настанен в болница със счупена челюст, травми по главата и шевове по лицето. 
 
"Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По навик леко изфорсирах двигателя на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче дойде и ме напсува, започна да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола. Тръгнахме с приятелката ми и я оставих пред тях. Докато тя слизаше, дойдоха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго", разказа Костадин в ефира на Нова ТВ.
 
"Случаят е доста сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е много честен и отговорен", каза ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.
 
"Статистиката в селото е показателна. Извършват се голям брой престъпления. През 2011 г. пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни шофьори. Рядко има полиция в селото", разказа местен жител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
БГ прост народ преди 3 години
Ами на това мнение съм, като ви гледам дивашките изблици, всеки бие удря, другите одобряват и се кефят, всеки пич, шеф, най-големия, най-силния, най-умния и само той е прав и има право на мнение, без значение че е абсурдно тъпо и приматско... Като недоразвити маймуни като сложим на страна изключениета, които така или иначе бягат в цивилизованите страни.
16
0
 
1
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
До 9: Много си форсираме колите! Според теб трябва заради това да ни пребиват ли!?! Ми ..може да се пробваш да ме пребиеш!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На два биячи преди години и се случи една случка ... биха биха и един ден им се оплели краката в някакъв сезал, в някакво поле по тъмното, до па се зала бил се олел на теглича на една кола и се подърпаха стотина метра найййй- много милиметър. Да, шофьорът и още един друг човек получиха присъди, но рвздадоха ИСТИНСКО ПРАВОСЪДИЕ!
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отговорът е един - да отидеш и да го застреляш ПРЕД РОДИТЕЛИТЕ ИМ!
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В селото освен жандармерия трябва да има як контрол във всички хранителни магазини, защото те са се превърнали по скоро в кръчми. Продава се нерагламентирано, разливен алкохол и пред тъй наречените магазини винаги има групи пияндурници. Редовно стават разправии и побоища. Отвратително място за живеене. Няма ни кмет, ни контролни органи.
12
0
 
12
 
! Отговори
серсемин преди 3 години
Само не мога да разбера снимката кво общо има със статията? Можеби свири на тръба. Незнам.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо е споменато че е музикант. Какво общо има всичко това...
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите се разпадат до варварство в 21 в...
9
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега, докато ближе рани, може сериозно да се замисли, дали е правилен НАВИКЪТ му да си ФОРСИРА ДЖИПА в близост до хора. И дали факта, че кара джип му дава право да се дъpви на всеки да се прави на много голям. Ето, сега хубаво се е наиграл кeлeша и другия път, когато реши ДА ФОРСИРА ДЖИПА, да мисли повече.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това село всяка седмица има някакъв подобен инцидент! В това село е задължително да има жандармерия денонощно!
7
9
 
6
 
! Отговори
Не е вярно! преди 3 години
До хан Крум - условията не са същите - тогава са уважавали по-силния! Сега миролюбивото население предизвиква постоянно по-яките си сънародници /за да си докаже че не е с нещо по-малко от тях/, защото си ЗНАЕ ПРАВАТА - че по-якоте нямат ПРАВО да му направят нищо!!! - е да де, ама по -яките изтърпяват само докато им издържат нервите - да търпят равенство при РЕАЛНО неравенство!
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което ме учудва е, че жертвите на ежедневния терор след това остават в България.
5
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последният абзац не обобщава нищо! Има много други села без полиция и без престъпления! Просто липсват тъмносините избиратели на ГЕРБ...
4
7
 
20
 
! Отговори
хан Крум преди 3 години
по мое време на такива 'айдути им режехме ръцете направо от рамената!Но 'демокрацията' дойде и 'айдуте почнаха да режат и безчинстват върху миролюбивото население.
3
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тая праснаха лия със сигурност са я праснали пред него а тоя едвли е толкова невинен да го бият трима ,защото само си бил карал колата и да го псуват нещо нелепо звучи сигурно се е правил на мъж пред тая и са го набили а на нея са и го сложили яко отзад и в устата
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последният абзац обобщава ситуацията.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми няма... може би щот тия дето бият и изнасилват са от на управляващите електората?