Слънчето и топло днес, живакът скача до 27°C

На отделни места ще вали, в отделни райони с гръмотевици
6
Слънчето и топло днес, живакът скача до 27°C
Снимка: Pixabay

Месецът заопчва със слънчево време. 

Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд, в отделни райони интензивни и придружени с гръмотевици.

Ще духа слаб до умерен западен вятър, в Източна България – от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 22° и 27°. Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна, прогнозират синоптиците от НИМХ.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места, главно по южното крайбрежие ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максимални температури между 17° и 22°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до края на деня на много места краткотрайно ще превали. В отделни райони ще се развият гръмотевични бури. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 8°.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
новинарчета преди 3 години
Такова е нивото на българските журналисти - никой не си прави труда да прочете какво е написал и след това да го публикува
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е добра новина макар и с правописни грешки ,а не колко са починалите
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не говорим как месецът "заопчва".
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Г.Т.Вярно са банални вече с това недоглеждане как и какво пишат.
1
0
 
6
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Мила Камелия, моля те сутрин първо си изтрии гурелите от очите, пий едно кафе или чай и тогава пиши!Какво е това "Слънчето"?