КАТ залови джигит със 140 км/ч на оживен булевард в Пловдив

Водачът е на 45 години получи глоба от 1050 лв.
3 май 2020 16:15, Петя Славова
25
КАТ залови джигит със 140 км/ч на оживен булевард в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Мъж на 45 години е заснет от камерите на Пътна полиция да шофира с 140 км/ч на оживен булевард в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

Водачът на лек автомобил с марка "Ауди" ще трябва да плати глоба от 1 050 лв. и ще бъде лишен от управление на МПС за срок от три месеца, заради превишение на над допустимата в населено място скорост на движение. Той е установен и санкциониран веднага след извършеното от него нарушение, предаде БТА.

От пловдивската полиция отчитат, че напоследък скоростните нарушения се "заснемат" в почивните дни и допълват,че контролът по пътищата остава завишен.

Именно на оживен булевард загина журналистът Милен Цветков. В момента неговият убиец Кристиан Николов е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: пловдивКАТджигит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
1
 
! Отговори
Тоско преди 3 години
Че в тая държава кой си плаща глобите? Нали не си мислите, че тоя го е взел насериозно това "наказание"?
22
1
 
1
 
! Отговори
Франко преди 3 години
Дреме му...хвърля 1000 лв и ще си кара пак както иска, а и никой не ти дава гаранция, че като му вземеш книжката няма да кара. Ако кара без книжка какво? Ами нищо нов акт и пак ще "ти вземат" книжката и така кръгът се затваря.
21
0
 
1
 
! Отговори
оффф преди 3 години
това *** отдавна е минало тестостеронните години - явно е ненормално - приберете го в лудница
20
0
 
0
 
! Отговори
Келеш състезател преди 3 години
Моля в Бг колите да бъдат ограничени до 90км в час ,защото ние ,мутрите ,техните гардове и бизнесмените мамини глезени и на много власт имащи безсмъртни мангизлии и всекакви дилърчета никога няма да караме бавно ,а една дребна глоба от 2--3 каймета е плащаме от воле...това важи и за всички подражатели който пък дават всичко от себе си да не би да останат по назад от по-горе описаните....
19
0
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Петя Славова днес пише много интересни думи в заглавията: "липнсват", "войвана" "джигит". Да видим докъде ще го докара до края на деня.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петя Славова какво е това джигит?
17
1
 
10
 
! Отговори
Бг гражданин преди 3 години
Кви 1000 лв??? Тва е опит за убийство със 140 в града. 1 година затвор, отнемане на автомобила и 100 000 лв глоба. Такива трябва да са наказанията минимум за скорост над 80 км/ час в град или село. От 60 до 70 глоба 500 лв. От 70 до 80 - 1000 лв глоба и 1 месец без книжка. И плюс тези неща, отнемане точки от талона, след което книжката се къса и се взима отначало с курсове.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не се казва нищо за КПП-тата?Нали казаха, че ще ги отменят?Нова заповед ли ще има?
15
0
 
6
 
! Отговори
Батак преди 3 години
Мързеливите КАТ ако сложат камери по възловите кръстовища и магистрали пари ще направят -БИЗНЕСА ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМ.Касата ще се напълни.Но защо трябваше да загиват невинни граждани и тогава ГЕРБ да се събудят от дълбокия сън.НЕ СЕ ЗНАЕ мързела на Шайката -герб продължава да нехае за свойте граждани,дава кредити да живееш.Дано някой разберат за кой да гласуват.
14
1
 
12
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Истинската бройка на тези кеелещи е в пъти повече. Ако ни съобщават от време на време по един "заловен", това означава, че просто от КАТ не си вършат работата. За едно мое излизане с колата, само за 30 мин шофиране по улиците, виждам поне 2 коли, които правят дрифтинг, и многобройни "изрязвания" с над 100км/ч. Не е възможно една патрулна двойка да се върне в участъка в края на деня с по-малко от 20 акта на ден.
13
0
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е ТУК преди 3 години
да му се отнеме АУДИто в полза на НАРОДА
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сбъркана държава!Сбъркани наказания!Три месеца без книжка.А трябваше три месеца в панделата да учи правилника!!!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е, че от 100 хиляди превишаващи скоростта като него, КАТ санкционира само един и никакви наказания не помагат, а и е отдавна известно, че свръхвисоките наказания не спират нарушителите.
10
3
 
8
 
! Отговори
4444 преди 3 години
Конфискация на МПС при превишаване на скоростта с 50% над разрешената - би решило доста проблеми. 1 000 лв. са джобни пари за такива.
9
2
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Такива са потенциални убийци!
8
3
 
9
 
! Отговори
карам И мотор преди 3 години
Ама как така?! Как е възможно?? Нали мотористите караха като луди, а автомобилите си се двицат с 45 км/ч ?!??!?!
7
1
 
17
 
! Отговори
Жоро до 6-ти преди 3 години
Проблемът не е в това, че ще кара след 3 месеца, а че още утре ще се качи да кара без книжка и го грози само административно наказание. Би трябвало карането без книжка да се разглежда като опит за умишлено убийство!
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тест за наркотици дали са му направили, м?
5
1
 
24
 
! Отговори
мак преди 3 години
Ще плати, след 3 месеца ще си върне книжката и пак ще кара като разбойник. Такива ... не се плашат лесно от смешните наказания. Ако им взимат книжки и колите за година да речем, това може би ще възпира кандидат-убийци.
4
3
 
23
 
! Отговори
пример преди 3 години
За всеки превишен километър по толкова години полагане на безвъзмезден общественополезен труд. Всеки ден! Докато му се изясни!