Погребват днес починалата лекарка в Сливен

Колегите й ще я изпратят в последния й път
26
Погребват днес починалата лекарка в Сливен
Кадър: Bulgaria ON AIR

Починалата д-р Илияна Иванова от Сливен ще бъде погребана днес. Нейните колеги ще се съберат пред болницата, за да я изпратят в последния й път.

Снощи колегите й се събраха на мълчаливо бдение, придружено с аплодисменти и сирени за починалия медик.

Д-р Иванова е работила в инфекциозното отделение в болницата в Сливен повече от 10 години. Завършила е педиатрия и е смятана за един от най-добрите педиатри в града. В последните няколко години д-р Иванова и съпругът й работят в инфекциозното отделение.

Още по темата
През последните 10 дни тя не е била на работа, защото се почувствала зле. Останала е вкъщи под домашна карантина. Лекарска помощ е потърсила в четвъртък, когато й е направен първият тест за коронавирус, който се оказал положителен.

Веднага е хоспитализирана заради тежкото си състояние. Била е в реанимацията на сливенската болница.

С положителна проба за коронавирус вече е и съпругът на починалата лекарка. Първият му тест е дал отрицателен резултат.

Той е под домашна карантина, а родителите му също са дали положителни проби за коронавирусна инфекция. Те са настанени във Военната болница в града, в добро състояние са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е някакъв цирк, с извинение... Сигурно имат 4-5 болни и не могат и с тях да се оправят. Егати майсторите!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а пък оня домусчиев веднага на 2 ден го приели в болница,въпреки,че е нямал и той изявени симптоми?! защо той,а не тя? тази болест иска наблюдение от 1 ден!
14
1
 
9
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
На мен ума ми не го побира - жената е лекар инфекционист, и въпреки това умира по начина, който е предвиден от щаба за редовия българин, т.е. почувствала се е зле преди повече от седмица, самоизолирала се и се е лекувала вкъщи незнайно с какво и от какво, постъпва в болница в крайно тежко състояние и умира. Едва вчера са направени тестове на семейството й . Разбирате ли за какво безхаберие става дума, щом дори и човек от първа линия не е получил адекватна диагноза, лечение и превенция.
13
2
 
16
 
! Отговори
бе ти добре ли си преди 3 години
До до 1Една женица се бори за живота ни,и си отива по един *** начин,и ти си седнал да умнееш по форумите!?Толкова ли няма грам човещина в ръбестата ти глава бе,***!?/Баси невероятната простотия!!!!!!!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГогоСамо малоумщината ти не може да се скрие
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отиде си един дисциплиниран човек заради безхаберието на най-ама най- най- хвалената държава, която хвърли медиците ни в пандемията без необходимите елементарни защитни облекла.
10
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КОРОНА ВИРУСА Е МНОГО СИЛЕН!НО ИМА И БАБИЧКИ НА ПО НАД 90 ГОДИНИ ГО ИЗКАРВАТ ВСЕ ЕДНО Е НАСТИНКА!!!И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ИЗКАРАХ ПОНЕ ЕДИН ОТ ЩАМОВЕТЕ МУ И БЕШЕ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА БОРБА ОКОЛО 2 СЕДМИЦИ!ПИХ СОК ОТ КАСИС! В 100 ГРАМА ПЛОД ИМА 1600МГ ВИТАМИН С ! ЗА СРАВНЕНИЕ ВЪВ 100 ГРАМА ПОРТОКАЛИ ИЛИ ЛИМОНИ ИМА 40МГ ВИТАМИН СЯДОХ ПО 2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН НА ДЕНИ ПИХ ПРОПОЛИС НА КАПКИНУЖНО Е ДА СЕ ПОДСИЛИ ИМУНИТЕТА А НЕ САМО ДА СЕ РАЗЧИТА НА ОРГАНИЗМА ДА СЕ СПРАВИ САМ!
9
20
 
6
 
! Отговори
ДААА преди 3 години
Светла памет на жената! Ха сега СПЕЦИАЛИСТЪТ Мангъров да я замести, тъкмо е педиатър инфекционист. Колко лекари измираха при емидемии и зарази, г-н Мангър? Или това е нормално за егото ви да се почеше?
8
7
 
14
 
! Отговори
The Ghost преди 3 години
Мир на праха и.Не мога обаче да разбера, защо се прекспонира трагедията? Нима другите починали от вируса не заслужават същото внимание?
7
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите сеят заразата.
6
4
 
6
 
! Отговори
ПлитъкГР0Б преди 3 години
ЩАБът работи, вземат се мерки, министърът на здравеопазването нарежда ... и това са последствията.
5
11
 
14
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Лекар е , знаела е риска. Защо е чакала толкова дълго? Нещо се крие от нас
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато изнасят 40 на горката жена, колко медии ще се включат?
3
23
 
13
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Защо се занимава обществото с лични трагедии? Това е нелепо. Всеки губи свои близки. Я сиктир.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Веднага е хоспитализирана заради тежкото си състояние."Извинявайте, но точно това бяха съветите и мерките на щаба, чак когато станете зле и не може да дишате-тогава да се обръщате към болниците. Днес изказват съболезнования....На друго място се каза, че жената е починала в следствие на проблем със сърцето, заради някакви медикаменти, с които е лекувана?
1
5
 
26
 
! Отговори
язък за жената преди 3 години
Като прочета нещо такова,и направо превъртам!!!