70-годишен от с. Гара Орешец почина от коронавирус

Той бе сред заразените, пратени на лечение във Враца
13
70-годишен от с. Гара Орешец почина от коронавирус
Снимка: БГНЕС
70-годишен мъж от дома за стари хора във видинското село Гара Орешец е починал във врачанската болница, съобщава BulNews, като се позовава на изпълнителния директор на МБАЛ "Христо Ботев" д-р Петър Керемедчиев.
 
Неговото състояние се е влошило снощи и веднага е бил интубиран.
Още по темата
Въпреки положените усилия от медиците от лечебното заведение, той е изгубил битката с коронавируса и тази сутрин малко преди 8 часа е починал. Мъжът е имал множество придружаващи заболявания.
 
Седем души от заразените от Дома за стари хора в Гара Орешец бяха транспортирани за лечение във врачанската болница миналата сряда.
 
Засега останалите заразени са в добро състояние, уточнява д-р Керемедчиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете с тези интубации! 90% е смъртността!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При съпътстващи болести с корона вируса правят ли им аутопсии за да изяснят причината за смъртта и да установят какво,как поразява тоз корона вирус понеже незнайно може ли да се провери точно с обурудваната апаратура местото на поражението от него,що от съпътстващите болести как изглеждат местата на пораженията по отделно и съвместно за да се даде правилна оценка за анализи с бъдещи правилни действия за справяне при начални прегледи и установяване на заболяванията за лечения с връзка между тях.
9
2
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Ти ли си, или на такъв се правиш? За 2 месеца умрели 60 човека. 2 месеца при пълна карантина!!! Ако не беше ограничението в контактите, а хората си щъкаха както при нормалния грип колко щяха да са жертвите?
8
5
 
3
 
! Отговори
Еххх преди 3 години
До кога ще ни занимавате с този измислен вирус ??? Още малко и да се ваксинира населението ще искате :D
7
2
 
4
 
! Отговори
фен на танас преди 3 години
До АнонименНапротив, в тези домове им трябват живи хора защото роднините плащат. Сумите варират от 500 до 1000лв на месец без консумативите и лекарствата и прегледите.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Починалите от инфаркт са намаляли на половина каза Бойко
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В такива случаи, колкото и грубо да звучи, се казва, че човекът се е отървал от мъките! Очевидно той е бил захвърлен в дом за стари хора, т.е. не е бил добре със здравето и без това, а в тези домове основната цел е да доуморят човека, за да могат да приемат следващия
4
1
 
16
 
! Отговори
Наивник преди 3 години
Рязко намаля смъртността от всичко останало.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига вече. Мутафчийски оше началото каза, че грип тип Б е в пъти по - опасен от коронавируса. От грип всеки сезон в България умират средно 2000 човека, от коронавирус за 2 месеца 60, като всички жертви са с хронични заболявания. Вижте Домус Ага и гербаджийските депутати как им мина за няколко дена. Повечето хора си го карат вкъщи или на крак. От обикновенният грип умират в пъти повече хора, но никой не ходи да снима интензивните отделения.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли още чували?
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млад бе!Бойко, каза че идва АД