Задържаха шофьорка употребила три наркотика

41-годишната жена е криминално проявена
4 май 2020 17:45, Ния Христова
26
 Задържаха шофьорка употребила три наркотика
Снимка: Pixabay
Надрусана 41-годишна шофьорка употребила три вида наркотика е задържана от полицията в Пловдив, съобщи "Монитор".
 
Случаят е от нощта на 4 май. Около 2 часа след полунощ униформени от Първо районно полицейско управление спрели за проверка лек автомобил "БМВ". 41-годишната жена, която е управлявала, е и криминално проявена. Тя се държала неадекватно пред служителите на реда.
 
На водачката е направен тест с техническо средство, което е дало положителен резултат за наличието на амфетамин, кокаин и метамфетамин в кръвта. 
 
От полицията в Пловдив заявиха, че по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343Б ал. 3 от НК. Също така потвърдиха, че през посредното денонощие в Пловдив е задържан и мъж на 23 години, който шофирал след употребата на наркотици. Проверяващите полицаи установили, че мъжът е седнал зад волана, след като е употреблил марихуана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Ей ХОРА преди 3 години
Оглеждайте се снимайте ,събирайте доказателства докладвайте ,става страшно по пътищата пътуват дрогирани от Простотии вече жертвите стават много.
24
0
 
1
 
! Отговори
Някой да каже ако зн преди 3 години
До do 21Нямах предвид да е точно сега. Въпросът е колко време му трябва да организма да се изчисти.
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"В българския език всички съществителни без изключение имат род." - да, и за професиите това е мъжкия род, така както държавите са само от женски род както и континентите.
22
0
 
4
 
! Отговори
do 21 преди 3 години
Къде изобще ще караш? А за неспазените 14 дена карантина да ти се лежи на топло.
21
1
 
5
 
! Отговори
Някой да каже ако зн преди 3 години
Добре ето един интересен казус:Бил си на почивка уикенда в Амстердам, пафнал си, прибираш се след 3 дена и караш. Положителен ли ще е теста за марихуана?
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такава дума. Неграмотно е феминистичното и ,,модерно" употребяване само на мъжки род. В българския език всички съществителни без изключение имат род.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
такава дума "шофьорка" няма. В българския език по правило професиите са в мъжки род: шофьор, монтьор, миньор, директор, доктор и т.н.
18
1
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Като веществени доказателства са конфискувани маска, ръкавици и вибратор.
17
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Калпазанка неедна...
16
0
 
10
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
...КАТ обикновено за дребни нарушения винаги се престарава, а за това в случая чудовищно престъпление - надрусано безпаметно зомби зад волана, се споменава между другото. Такива като нея с наркотик в кръвта и се взима книжката, без право да си изкара нова доживот. За глобите как ще а глобяват ми е все тази...
15
14
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
"амфетамин, кокаин, метамфетамин, марихуана"Заглавието е подвеждащо, защото нито едно от изброените не е наркотик. Първите три са стимуланти като кофеина, а четвъртото е халюциноген като LSD и някои гъби.
14
1
 
7
 
! Отговори
адолф преди 3 години
На бесилото!Веднага!
13
3
 
3
 
! Отговори
Nons преди 3 години
И?!?Какво от това,за един прЕател питам,мерси?
12
2
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Бой . Няма значение от какъв пол е.Този *** може да убива хора.Като сте я задържали-БОЙ!
11
1
 
15
 
! Отговори
мак преди 3 години
Малки са наказанията, дори и за убити, затова цари чувство за безнаказаност. А пък ако виновния е някой с власт или пари, съвсем се самозабравят.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те всички са криминално проявени, ама все на свобода... тоя съд нещо май не работи, все за прокуратурата говорят, ами съда? Ако трябва да сменят и законите , да се махат вратичките, аман от криминално проявени на свобода.
9
3
 
9
 
! Отговори
az преди 3 години
Има голяма разлика от управление под въздействие на наркотици и управление след употреба на наркотици. Второто може да е станало преди 3 дни и да не влияе на преценката на водача. За марихуаната говоря.
8
1
 
1
 
! Отговори
MM преди 3 години
v SVECIA IMA TAKOVA USTROISTVO KOETO STRUVA OKOLO 2000 EURO
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18406Или просто да унищожиш първоизточника на наркотиците.
6
0
 
16
 
! Отговори
Еди кой си преди 3 години
Защо ги галите тези наркомани - убийци по пътищата , отнемайте им книжките доживот , конфискация на автомобила и солена глоба и не на свобода , а с техен труд да строят затвори , за самите тях ! Няма друг начин за оправяне с тези *** ! Да видим дали това няма да даде резултат ! Като търсят развлечение с тези наркотици и изпадат в амок , защо не се хвърлят в някой кладенец или височина ,а сядат зад волана и убиват невинни хора и после нащо правосъдие ги осъжда, сякаш са убили не човек !