Доц. Михов: В кризата трябва да се свият партийните знамена

Изборите не са важни, важни са икономически решения, каза той
6 май 2020 11:45, Ния Христова
14
 
На 5 май беше проведен Коалиционен съвет и стана ясно, че ще се отпуснат ваучери на българските граждани, за да изберат лятна почивка у нас. 
 
"От ВМРО казваме, че трябва да се свият малко партийните знамена в тази криза. Вчерашният Коалиционен съвет беше проява именно на такъв подход. Очакваме и от опозицията, и от страна на БСП такъв подход, а не партийно премереното и целящо политически дивиденти опозиционно поведение", заяви зам.-председателят на ВМРО доц. Милен Михов в ефира на Bulgaria ON AIR
 
По-малко от година остава до изборите за парламент. Известно напрежение възникна между ВМРО и НФСБ относно предложенията за ваучерите за туризъм, които бяха одобрени вчера. 
 
"ВМРО издигна идеята за ваучери за почивка и стимулиране на българския туризъм чрез обезпечение на държавата. НФСБ развиха тази идея, внесоха я като законопроект. Това е най-малкият проблем. Това, че идват избори, не е толкова важно. По-важно е търсенето на икономически решения, социални, фискални и данъчни решения за стартиране на икономиката. ВМРО настояваше и продължава да настоява за Национален икономически щаб", заяви доц. Михов. 
 
Според него трябва да се търсят рационални и "правилно разположени във времето" мерки. 
 
Доц. Михов допълни, че учените не познават действията на коронавриуса и нещастният случай с починалата лекарка в София, която е имала 2 отрицателни теста, ни показва много тревожни сигнали, че преболедуването не води до стабилна имунна система.
 
"Следващата седмица Народното събрание започва своята редовна работа. Ние на практика всяка седмица работехме и в това извънредно положение", добави още депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да не се гласува за герб ДПС БСП воля или патриоти ,и гла диването да бъде електронни без комисии от бабички и старци,щом учат децата онлайн и много работят от къщи ,значи може и електронно да види как ще купуват гласиве
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я се разкарате бе, ЧЕ НИЕ СМЕ СИ В ПЕРМАНЕНТНА КРИЗА.................това означава ли ВЪОБЩЕ ДА ЗАБРАНЯТ ПАРТИИТЕ!!!??? Вай, вай, вай.........иде новата 1933 година!!!!!!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стефан Христов"Не съм привърженик на нито една партия - и във властта, и в т.нар. "опозиция", но човекът е прав"Ами да дадат пример и да свият знамената, ама знамената на управляващите са широко развети и плющят повече от всякога - използват нагло медиите, за да превърнат епидемията в собствена партийна пропаганда.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Трябва да се свият малко партийните знамена" - това за тях означава всички да застанат под знамената на управлляващите и да се превърнат в техни квартални партийни клубове, които изпълняват указанията им.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааа,Бойко неговото си го развяваше през целия период на карантината.
8
0
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Кризата си е Криза - за Народа .Парииците Купуват Земя и Камиони .Заема от 10 милиарда Долара от Световната Банка се Усвоява всеки час .
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, какво стана от много Партии? Нищо. Крадът си. Защо са ни Партии? А че сме си баламурници е Явно.
6
2
 
5
 
! Отговори
ф преди 3 години
Михов е бъдещ клиент на прокуратурата за източването на ВТУ.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От първия ден беше ясно, че партийните противопоставяния трябва да се свият. В цял свят е така. Погледнете гърците, които правят протести по 50 000, но сега са се обединили. Пред общия проблем знамената се свиват и целият народ общо и всички заедно трябва да преминем през кризата. Това само у нас не се разбра. У нас стана точно обратното - сега вече ще си прегризят гърлата. Лайнохвъргачката работи с пълна сила.За съжаление.
4
2
 
3
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
Не съм привърженик на нито една партия - и във властта, и в т.нар. "опозиция", но човекът е прав: "Да се свият малко партийните знамена в тази криза и трябва да търсим общи решения..."
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите са за да може да ни изпързалят как народа ги обича
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахахах, всички герберастки калинки викат да не гледаме партии мартии кви ги вършат :)))
1
4
 
5
 
! Отговори
The Ghost преди 3 години
Тези ваучери, ще са като промоциите в хипермаркетите - отиваш за тях, но тях вече ги няма, и щеш - нещрш купуваш друго.