Подновяват издирването на 21-годишния Петър, няма го от 5 май

Той изчезна край водопад над Карлово
Обновена: 8 май 2020 09:42 | 8 май 2020 09:08, Нели Христова
41
Подновяват издирването на 21-годишния Петър, няма го от 5 май
Снимка: Facebook

Подновяват издирването на изчезналия млад мъж в Стара планина. Той е в неизвестност от вечерта на 5 май. 21-годишният Петър Лухов за последно е забелязан край водопад над Карлово. От там той е изпратил снимка на своята приятелка. Хората, с които е бил на излет, разказват, че е употребил два вида алкохол.

Още по темата


На връщане Петър се отделил от групата и пожелал да се изкъпе в реката до водопада. От там следите му се губят.  По-късно са намерени раницата, телефонът и дрехите на младежа. В четвъртък силното течение провали планираното издирване с водолази. Спасителите се надяват днес условията в планината да са по-добри.


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Котка" те и аверчетата му са били на същия хал... Нямало е нито един трезво-мислещ сред тях. На кой може да се сърди човек в такава ситуация? Много нелепо, много безсмислено. Не искам да си представям какво им е на родителите...
37
0
 
3
 
! Отговори
kirasirrav преди 2 месеца
времето си е хладно за сезона, а и през Май в Балкана си е още студено, особено що се отнася до водите, то още се топи снегът в момента...
36
2
 
3
 
! Отговори
факт преди 2 месеца
Преди 2 години по това време Правителството ни проглуши главите, колко героично търси алпиниста Боян Петров, как Бойко Борисов щял да праща Кугара, как осигурил китайски хеликоптер и прочие храброст! Сега никой не се сеща да спомене! Има актуални мероприятия, осигуряващи рейтинг и аплодисменти на социолози и мисирки!
35
1
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 месеца
Все едно не помните зимата имаше некъв дето беше повел сина си в най голямата снежна буря за сезона и измръзнаха, винаги е имало такива луди глави, които природата е охлаждала по един или друг начин. А за приятелите му, които са го оставили да влезе във водата съд и затвор по бързата процедура.
34
0
 
11
 
! Отговори
BonkiMonki преди 2 месеца
Не се научихте,че бонбони се ядът със придружител а не сам в гората...
33
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
До Един

Всеки различни лудории е правил. Неговата е такава. Моите бяха други. Твоите трети. Не сме расли в саксии, просто повечето сме имали късмет или някой отгоре ни е пазел. Сега от гледната точка на по-отговорен човек се чудя на акъла си, но тогава ни се е струвало правилно и яко...
32
1
 
21
 
! Отговори
Котка преди 2 месеца
До Krom

Ние не мразим и не съдим хлапето; съдим аверчетата, дето са го зарязали сам. Знаели са, че влезе ли, ще се удави.
31
1
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 2 месеца
"поредното наркоманче" ... "гаменчета наркоманки " ...

И Вие пък, приели химия се казва по евроатлантически.
Токсикоман(и) в краен случай кажете, горди европеици такива !
30
4
 
14
 
! Отговори
Krom преди 2 месеца
Младо момче, жалко! Дано все пак има надежда! И хора, недейте да мразите. Всички сме били млади и знаем, че на младостта е присъща и самонадеяността и безсмъртието. Не съдете детето, просто се помолете да е жив!
29
2
 
16
 
! Отговори
Един преди 2 месеца
Много тук казват , че всички са правили лудории като млади. Вярно, но не такива, не сме се напивали и надрусали правейки се на мъже с коли, по влакове и по реки. Други пък обвиняват обществото, твърдейки , че ние сме създали тези гаменчета наркоманки . Ми не, аз съм част от обществото и не съм ги създал тези, нито брат ми, нито баща ми или съседа.
28
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поредното наркоманче , което ще кара хора да рискуват живота си да го търсят !
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За какви рискове на планината говорите? Тук не става дума за турист и за изчезване в Стара планина. Водопада си е на практика в град Карлово-точно до табелата, която бележи края на града...
26
10
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 2 месеца
На неговите години, Бг роми са горди родители и радват баба и дядо с внучета.
Тарикати българчета обаче, чакат мама и тати да им купят дипломата за виШо.
Изворът на Белоногата го погълна ... поредния смелчага ...
25
3
 
13
 
! Отговори
Митко 21 см преди 2 месеца
Направил се е н а оборотен пред пичетата и водата го е отнесла. Да би мирно седяло не би чудо видяло са казали хората
24
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
21 чудесно сте го написали. Добавям само, тежките отношения в семейството и обремеността, училището което дава безумни никогого ненужни знания и в същото време не прави нищо за са ограмоти младите хора за рисковете от цигари, дрога, планината и това да си направиш рисково делфи върху влака примерно и колко е опасен тока. Иначе за ток се учи по физика, но реално академични знания без реално приложение.
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей, не забравяйте, че тия деца ние ги правим такива или онакива. Нашия пример е решаващ. Децата са наш продукт. Това общество сме ние. Правилното е да се вгледаме в себе си, а не да търсим кусури в нашите плодове.
22
1
 
19
 
! Отговори
kom преди 2 месеца
Каква връзка човек-човек, те са си говорили през телефона дори и в планината.
Младите така общуват днес.
Не съм сигурен дали не са го снимали и сега да ги е страх да покажат видеото как се е удавил.
21
4
 
19
 
! Отговори
OneMoreLight преди 2 месеца
Нито родителите, нито училището, нито държавата разбират съвременните проблеми на младите. Никой не иска да вникне в тях. От какво имат нужда? Какви са желанията и надеждите им... оставени са на самотек, едни от тях посягат към едни неща, други към други, трети отнемат живота съзнателно или не. За съжаление живеем в болно общество, но това не е измислено тук. Това е последното ехо след много повторения, които стават в развитите държави. :)
20
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
18, проблема е че губим човещината. Не може да сме 100% машини. Пак казвам, на младини всеки е правил изцепки. Господ ни е пазил, а не нашия акъл. После човек се жени, идват децата, живота те натиска в коловоза, и започваш да съдиш другите... Забравяш че си бил нещо подобно на този клетник.
19
3
 
17
 
! Отговори
svetlio преди 2 месеца
Струва ми се че и наркотиче е клъвнАл!