Пръскат по въздуха ромския квартал в Ямбол

Дезинфекцията ще цели защита от коронавирус
10 май 2020 07:45,
103
Пръскат по въздуха ромския квартал в Ямбол
Снимка: БГНЕС

Дезинфекция от въздуха ще бъде направена в ромския квартал на Ямбол, обяви кметът на града Валентин Ревански. От 5 дни квартал "Райна Княгиня" е блокиран от полиция и жандармерия заради огнища на коронавирус, припомня БНР.

Още по темата



Въпреки че кварталът е поставен под карантина, положителните случаи на коронавирус не спират. За последното денонощие бяха отчетени 11 нови заразени.

В областната болница двете ковид отделения са препълнени с болни, има настанени и в реанимация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***
26
3
 
2
 
! Отговори
Абиджан и сизгин преди 3 години
Вечно май ха ха ха
25
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще плащаме за лечение на крадци, джебчийки, *** и сводници, които ни ограбват и не са внесли нищо за благото на тази страна? Ред трябва тика, ред или ще има голям кютек, какъвто не е имало досега,Аман от пиявици!!!
24
0
 
20
 
! Отговори
Това на преди 3 години
Снимката не е ли оня блок дето го разрушиха Ямбол
23
0
 
43
 
! Отговори
До 61 преди 3 години
Прозорци, врати, балатум, паркет - всичко е минало през комините.Желязото от бетона на вторични. Малко ги е затруднило, но достатъчно са успели да си наберат, щом сградата е обявена за опасна и е взривена. Хиляди нормални българи на свободен наем, а тези със символичен. Това ток, вода да са плащали - *** дума да не става,те имат правата работещите да ги влачат на гърба си.
22
1
 
24
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
До Христо Христов/// НПО-тата не са по даването ,те са специалисти по получаването и най-вече по предателствата.Там им е силата
21
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са прозорците на тоя блок ? Тук е по зле от Африка ! Ония там поне не си разрушават жилищата.
20
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ги лекуват тези? Да не би да са дали 1 лев за бюджета или са платили здравни осигуровки?Заради като тях здравната ни система е в колапс и докторите умират.Докога тази сбъркана държава ще бъде кърмилницата за едни и мащеха за нас?
19
0
 
42
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Най-добрата дезинфекция е изселване в Индия! Не съм сигурен, че биха ги взели, но трябва да се опита!
18
8
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Кмета на Ямбол не сте ли му чули интервютата--та той горкият е ТРИ волтов- абсолютно не е добре с главният мозък -направо се чудя как са го избрали!!
17
1
 
50
 
! Отговори
Питай преди 3 години
Питайте кмета, защо се стигна до такава ситуация?Защо не взе ПРЕДВАРИТЕЛНИ мерки, след като знае, че в Ямбол има РИСКОВО ОБЩЕСТВО? Ревански се похвали, че сложил камера пред общината и каква файдата от нея, нима не вижда разхождащи се *** на тумби без маски?Преди 2 месеца по Нова тв.показаха мръсотията в квартала, убити кучета, животни лежат по улиците, хвърлят си *** в река Тунджа .Бомбата цъкаше, но Ревански нехаеше, защото е мърляч и не му прави впечатление, мръсотията в града.
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е ли прословутият ,,Блок 20'',който беше разрушен след предаване на карбовски? Или е някой от съседните?
15
2
 
27
 
! Отговори
Ясно какво е преди 3 години
Люлинските и те стават за 5 години такива, ако не се поддържат от общината...
14
0
 
19
 
! Отговори
Со керез? преди 3 години
Това какво е на снимката?
13
2
 
15
 
! Отговори
R преди 3 години
Какви са тия разрушени блокове ???
12
2
 
29
 
! Отговори
1204 преди 3 години
Кажете с какъв препарат ще пръскат в Ямбол. Преди около месец и половина и в Карнобат пръскаха от самолет с дезинфектант и В.М. и Т.К. се изсмяха на кмета, че това няма как да помогне. Сега с препарат против комари ли ще пръскат?
11
0
 
49
 
! Отговори
Справедливост преди 3 години
Добре, бе.Церете ги, пръскайте ги, но им приспаднете от помощите цената на всичко това. Също и заплатите на хората, които трябва денонощно да стоят на КПП-тата там.Ако бяха спазвали задължителните забрани, тези наши сънародници нямаше да създават огнища на зараза и да сеят заразата и в други райони.Ние плащаме данъци, осигуряваме се, но за нашето опазване от корона-вирусадържавата не се охарчва чак толкова много. Говоря за дезинфекцията по квартали и за лечението на заразените.
10
1
 
34
 
! Отговори
22 МСП преди 3 години
Спомням си,когато бях малък по нашата улица,която е 200 метра от Докторската градина минаваше един купувач на стори неща от етноса ,наречен по ново-леберално Ром.Буташе пред себе си една "тачка" с две колела,но правеше ми,впечатление,че винаги беше облечен със сако,риза,вратовръзка и бомбе.Когато някоя жена го викаше да му даде нещо,което И е излишно,той винаги вдигаше бомбето и се обръщаше с думата "Госпожа".Беше колоритен,сега такива няма
9
1
 
56
 
! Отговори
Право на информация преди 3 години
Ще ни уведомят ли колко струват на данъкоплатеца всички мерки, предприети за да бъдат опазени и лекувани от Ковид-19 тези, които никога не са внесли и 1 стотинка данък в хазната, нито са се осигурявали?После да се пресметне какъв процент от всички тези индивиди са здрави и са под 65 г. Фалшивите инвалиди да не се приспадат от тази бройка. Преди време нали ни съобщиха какъв процент от признатите за инвалиди са всъщност здрави мошеници?
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толерантно ли е?