Спипаха перничанин под карантина в питейно заведение

Заплашва го затвор или глоба над 10 000 лева
11 май 2020 13:40, Красимир Ангелов
22
Спипаха перничанин под карантина в питейно заведение
Снимка: БГНЕС

Перничанин, нарушил задължителната домашна карантина, са установили служители на областната дирекция на МВР.

Полицаи проверили 46-годишен перничанин, който се намирал в питейно заведение. Справка показала, че мъжът е с наложена карантина от РЗИ, която трябва да изтърпява на домашния си адрес, съобщава БТА.

Започнато е досъдебно производство.

Досега мъж от Перник и жена от Радомир са привлечени като обвиняеми за неспазване на задължителната домашна карантина и ще се изправят пред съда. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода и глоба от 10 до 50 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Защо трябва да го глобяват човека е от Перник и се е лекувал по пернишка процедура а тя е с ракия в заведение.Познавам много перничани и всички така се лекуват много стабилни хора всичко знаят как се прави.
7
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
НЕ Е ВЯРНО !!! НЯМАМЕ 46 ГОДИШНИ ПЕРНИЧАНИ !!! И ИМЕТО НА НАРУШИТЕЛЯ НЕ Е ВЯРНА " ИЗПИСАНО" !!! И НЯМА ГЛОБА ЗА ПЕРНИЧАНИ - САМО ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР !!! И ОТ 20 ДНИ НЯМА ЗАРАЗЕН ПЕРНИЧАНИН- ПОД КАРАНТИНА ОТ 14 ДНИ !!! И .......... !!!
6
1
 
2
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 3 години
Това са новини, които интерисуват читателя, главният редактор знае какво се търси и потупва доволно журналиста (мисирек/мисирка) по рамото за информацията и всичко това действа възпитателно върху обществото. Примери много: "Ученик от 4 клас зашлеви един шамар на учителка.", "Горски от Горно Долнище хванаха бракониер с натварено магаре крадени дърва." , "Син открадна пенсията на 84-годишната си майка и я удари с дърво по главата". Така и с перникчанина! Но всико това не е ежедневие у нас!
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бори вируса с ракия.
4
14
 
3
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Ако докажеш, че не си носител на този вирус, независимо че са те поставили под карантина (на какво МЕДИЦИНСКО основание в такъв случай), на какво пак МЕДИЦИНСКО основание ще те съдят - нямаш вирус, не си заразоносител, не можеш да заразяваш никого, на какво МЕДИЦИНСКО основание ще те съдят!?!?
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този го спипали, а колко още има....
2
17
 
2
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Ако докаже в съда с изследване, че не е носител на вируса, т. е., че не е заразоносител, прокуратураща ще го д.ха!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът си е купувал лекарства.