Глоби за хора без маски и в автобусите в Стара Загора

За седмица са съставени 163 фиша за нарушаване на мерките в града
12 май 2020 09:54, Красимир Ангелов
8
Глоби за хора без маски и в автобусите в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора

Глоби на граждани без предпазна маска в градския транспорт в Стара Загора бяха наложени на няколко души, съобщават от общината.

Три са наложените санкции в Община Стара Загора на граждани, които не са спазили заповедта на кмета Живко Тодоров за задължително носене на предпазна маска или шал, когато се намират в градския транспорт.

Началникът на отдел "Опазване на обществения ред и управление при кризи" в Общината Пламен Тодоров уточни, че "всекидневно служители на общинска полиция извършват проверки за спазване на въведените противоепидемични мерки, както в градския транспорт, така и на всички обществени места".

За изминалата седмица са били съставени 163 фиша на граждани, които са пренебрегвали забраните за събиране на групи или за използване на парковата мебел.

Глобите, които са наложени, са съобразени със извършеното нарушение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред нашия блок редовно се събират че и си палят барбикю. Това е всеки ден до късно верта. Зора Волна Песен
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как се разбира дали хората са се събрали на групи. Колко хора трябва да съдържа едан група.
6
4
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Този вирус практически е една настинка. Цялата истерия явно цели управляващите да си решат множеството проблеми, хвърляйки вината върху 'страшната епидемия'. В същност такава не съществува. Тези статистики, с които облъчват населението по нищо особено не се различават от миналогодишните.. Егати цирка, егати затъпялото население на тая планета :(
5
0
 
7
 
! Отговори
mery преди 3 години
В Стара Загора няма никакъв контрол в крайнитите квартали, визирам кв. Зора.Преди пандемията поне вечер минаваше една патрулка на обход, а сега никакъв контрол, основно проблемния етнос се движи на тумби, без маски и този уикенд такава силна музика, че човек не може да си отвори прозорците или да стои на терасата от шума на купонджиите. Не е нужно гражданите да съблюдават за спазването на обществения ред и да се призовават да звънят на 112. Институциите трябва да си влязат в ролята
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тюфлеците вардят хората в автобусите пред входовете на блоковете дето излизат хората щото ще се измъкнат иначе бягат а *** не могат да бягат повече от 100 метра нямат въздух един ми искаше лична карта изядах го обърнах се да гледам как се поти и пъшка и фуражна си загуби
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в Пловдив кога ще направят проверка сутринта. Почти всички са без маски.
2
0
 
12
 
! Отговори
Визионер преди 3 години
Кафета, паркове, улици всичко е пълно с хора.Никакви дистанции, нищо.И ако след 14 дена няма по 300 заразени на ден, а аз съм сигурен , че няма да има, значи цялата ситуация е била силно надценена и този вирус въобще не е толкова ужасен.Тогава кой ще понесе отговорност, за цялото безумие?
1
1
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
В влаковете е развъдник на зарази а никой не носи маски,пълен хаос е навсякъде...