Откриха тялото на 21-годишният Петър на дъното на водопад

Осем дни продължи издирването му
12 май 2020 14:57, Нели Христова
62
Откриха тялото на 21-годишният Петър на дъното на водопад
Снимка: Facebook

Повече от 50 служители на реда, роднини и доброволци издирваха 21-годишния Петър Лухов, който изчезна във водите на "Сучурум" в Карлово на 5 май. На осмия ден от издирвателните дейности, тялото му бе намерено на дъното на водопада.

Още по темата

Пред разследващите приятелите му разказали, че е употребил голямо количество алкохол. На моста на водопада Петър се снимал и пратил снимката на своя позната. Камерите на намиращата се наблизо ВЕЦ са го заснели около 19 часа, пишат от "24 часа".

Според свидетелите Лухов се разделил с компанията си с намерение да се изкъпе. Раницата, дрехите и телефонът му бяха открити.

Претърсен беше периметър от около 12 км по поречието на Стара река и Стряма, но без резултат. По тази причина днес водолази се върнали на "Сучурум". В т.нар. наречения "казан" на водопада намерили трупа му.

От полицията заявиха, че в момента на изчезването на момчето операцията там е била невъзможна, тъй като дебитът е бил близо 1900 литра в секунда. Днес е бил 50-60 л/сек., което е позволило на водолазите да огледат "казана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
1
 
! Отговори
Дарвин преди 3 години
Този младеж трябва да получи пожизнено награда Даврин за изключителни заслуги в доказването на моите теории за еволюцията и отцелаване на видовете!
48
0
 
5
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
Колко младежи дадоха фира от простотия,като наркотици,гонки,селфи на ръба на скала или покрив,алкохол и др.Жертви като на война,в мирно време!
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на душата му! Надявам се че случката ще остави следа и ще помогне на някои хора, да успокоят душата си, преди Господ да го стори.
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво
45
1
 
12
 
! Отговори
Аххххх преди 3 години
Да си спомним филма ,,Вчера", а не да критикуваме ,,гнусната демокрация". Младост и желание за самоизява.....
44
6
 
7
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
Пияните Господ ги пази. Това да му е за урок.
43
0
 
23
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
Добре де, как да им набием в тъпите кратуни, че да се къпеш пиян е самоубийство. Който има син на тая възраст знае за какво говоря. Казармата ли липсва, какво ли... не знам, страшно е
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста нелепа смърт, лека му пръст на момчето!Но, трябва веднъж завинаги да се запомни, че с планината шега не бива и тя не обича самонадеяните.
41
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До do ЩерюНикой. Приемам забележката Ви.(Може би, нелепо - би била по- точната дума.)
40
8
 
2
 
! Отговори
do Щерю преди 3 години
Кой си ти, че да определяш кое е славно и кое безславно?
39
1
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Колко много млади хора, че и деца, угасват безславно и излизат от живота. Защо са били за толкова кратко в този свят? ...
38
1
 
37
 
! Отговори
Спартак преди 3 години
Лека пръст на момчето. Какво е видяло в живота. Училище и бал навярно. Дано е имал щастливо детство и е усетил обичта на родителите. Съболезнования.
37
1
 
52
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
На това се казва фалшиви приятели. Видели, че е пиян и го оставили сам в планината по тъмно.
36
4
 
46
 
! Отговори
Тц тц тц преди 3 години
Аз така веднъж бях с една мацка в планината и като стигнахме едни сипеи почна да ми се прави на много можеща и ми вика аз слизам оттук, ти ако искаш! Аз и казах, че няма да се самоубивам да слизам оттам и нея няма да я пусна, щом е излязла с мен. Ако иска следващия ден да се качи и да се хвърли оттам, но сама, а сега слиза заедно с мен по моя път доброволно или вързана с въже. Е, слязохме заедно и без да я връзвам.
35
6
 
16
 
! Отговори
джендърмен преди 3 години
До Анонимен 26Ами сеирджии са бе,човек!Тотални безсърдечни егоисти!Нали такива снимаха побойника,дето преби старец!?Между другото,ако тоя беше служил в казармата,това нямаше да се случи!
34
3
 
40
 
! Отговори
Тц тц тц преди 3 години
Според свидетелите Лухов се разделил с компанията си с намерение да се изкъпе!!!С такива приятели изобщо не е имал нужда от врагове! Как така ще оставиш ПРИЯТЕЛ от КОМПАНИЯТА ти пиян и самичък с "намерение" да се изкъпе във водопада??!Аз лично ако бях там даже непознат човек нямаше да оставя така да се удави като кyче!
33
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека му пръст!!;;Хората ,започват да осъзнават,какво причинихме на сегашните поколения със гнусната "демокрация"!!!!Без казарма и морал,порасват джен....дъри и двата пола!!!!Дрогирани,лигaви и бвзумни глупави!!!!
32
2
 
9
 
! Отговори
До 37 преди 3 години
Да прав си! Егати приятелите!
31
2
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Колега #33, за Вас някои неща може и да са подразбиращи се, но за мен не е така.
30
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкото момче! В балкана няма място за големи грешки, а да се разхождаш пиян е крайно неразумно. Но пък да го оставиш да се къпе неадекватен в леденостудени води и да го зарежеш е мако казано престъпно. Що за компания са били...