Абитуриентите в Бургас могат да резервират о. Света Анастасия

Вариантът за бала е предложен от общината
14 май 2020 22:15, Нели Христова
7
Абитуриентите в Бургас могат да резервират о. Света Анастасия
Снимка: БГНЕС

Тази година абитуриентите няма да могат нито да пътуват в чужбина, нито да резервират заведения за баловете си. Но от община Бургас излязоха с интересен вариант за зрелостниците в града, които все пак искат да отпразнуват бала си. 

Общината предложи на абитуриентите да резервират остров Света Анастасия, която вече цяла седмица приема посетители.

"Можете да резервирате остров Света Анастасия само за себе си! Това със сигурност е възможност, която ще ви остави спомени за цял живот. Превърнете вашия празник по случай завършването на средно образование в неповторим на едно необикновено място", излязоха с призив от кметството към завършващите ученици.

На остров Света Анастасия се спазват всички противоепидемични мерки за дезинфекция. Сега корабът "Анастасия" пътува с до 40 пасажера, но може да се резервира само за абитуриенти, казаха от кметството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
L. преди 3 години
Откога община Бургас се занимава с реклама? По същата логика могат да резервират който и да е хотел.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В предходната статия, студентите искат онлайн изпити,че имало риск от заразяване. От тази става ясно, че за бала мога да се съберат абитуриентите щото нямало риск от заразяване. Всеки обръща палачинката от тази страна, от която му харесва.
5
0
 
4
 
! Отговори
Това е идея на преди 3 години
Боко, той търси начин как да зарази млади хора, бройката им да мине 100 и веднага се връща старата карантина с КПП-тата. Тогава Боко се чувства Бог!?
4
0
 
1
 
! Отговори
Тестове преди 3 години
До АнонименА тестове за бременност?
3
0
 
3
 
! Отговори
ехаа преди 3 години
ще има купища безразборни наздравици))
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ви Бъдеще! Е нема, остров е!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на общината - пратете ги на острова да празнуват... Пратете ги там където няма кой да ги види и кой да ги контролира и се надявайте те да са примерни и да стоят на 2 метра разстояние. А после ги дръжте 2 седмици карантина и когато се върнат на брега на всеки по един тест за награда(и без това трябва да се готвят за изпити та карантината ще им дойде добре) Контрол се налага а не се очаква от хората. Паднаха някои мерки и всички решиха, че вече няма вируси няма болни няма нищо и АКЪЛ няма