24 души са задържани при спецоперация във видински квартал

Иззет е над 15 кг нарязан тютюн без бандерол
Обновена: 20 май 2020 10:53 | 20 май 2020 10:53, Ния Христова
11
24 души са задържани при спецоперация във видински квартал
Снимка: Pixabay
24 души са задържани във видинския квартал "Нов път" при специализирана операция на Областната дирекция на МВР за противодействие на битовата престъпност, проведена под надзора на прокуратурата, съобщиха от МВР. 
 
Иззет е над 15 кг нарязан тютюн без бандерол. Образувано е и досъдебво производство за подпряване или заличаване на идентификацонен номер на МПС. Участвали са и служители на трите районни управления в областта и Зонално жандармерийско управление-Монтана.  
Още по темата
 
Съставени са над 30 акта и са образувани три досъдебни производства. По време на операцията на територията на квартала, полицейските служители са проверили 510 моторни превозни средства и 920 души (70 лица от тях са от криминалния контингент).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако държавата продължава да си затваря очите и да бездейства спрямо този тип хора в скоро време ще берат плодовете си. Самите управляващи ще изпитат на гърба си тези хора. Те стават все по нагли и живеят с усещането за безнаказаност. Винаги се скриват зад измислената дума "дискриминация", а нормалните хора са потърпевши и нямат никаква защита. С години тази напаст е оставена да си разиграва коня.
8
0
 
2
 
! Отговори
weiss преди 3 години
До 15кг тютюн??КАк така ще проверява Горанов, нали са назначени от един началник?
7
0
 
3
 
! Отговори
ади де преди 3 години
До 15кг тютюн??Как да провери Горанов, като всички са приятелчета?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Акции срещу един кг тютюн ще има дотогава , докато Лойко и Дебелян, пудела на Боянския Прилеп, държат контрабандните канали за цигари....
5
2
 
15
 
! Отговори
15кг тютюн?? преди 3 години
До там ли стигна каскета?Да лови домашните цигарки?Тази акция е ок.Ама ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ не провери най-накрая какви ги върши Горанов???
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В маалата винаги има престъпност ама от бая години си затварят очите да не им се скарат от Брюксел да ги накажат пак за дискриминация
3
0
 
14
 
! Отговори
Някой преди 3 години
прави ли си илюзии, че актовете ще бъдат платени?
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така. Държавата да диша непрекъснато във врата на престъпниците и да няма празно и милост за тези ***.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Иззет е над 15 кг нарязан тютюн без бандерол"Брей, страшна работа е това, организирана престъпна група за домашни махоркиПу, до там ли я докарахме - милиони да се крадат без проблем а за кило тютюн - арести