Задържаха 20-годишния, разпространявал фалшиви столевки

Момчето е задържано за 72 часа
22 май 2020 13:55, Ния Христова
4
Задържаха 20-годишния, разпространявал фалшиви столевки
Снимка: БГНЕС
Окръжната прокуратура в Добрич е задържала за 72 часа момчето, което беше обвинено за разпространение на подправени банкноти в обращение, предаде БНР. 
 
Фалшивите банкноти са с номинал от 100 лв. Пет деяния, които са извършени в Каварна и с. Кранево на 18 май тази година, са предмет на разследване.  
Още по темата
 
Два дни по-късно е задържан 20-годишният мъж. Назначени са експертизи по образуваното досъдебно производство. Прокуратурата е внесла искане в Добричкия окръжен съд за най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража", което все още предстои да бъде разгледано. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
тя преди 3 години
Стига сте наричали пълнолетнине престъпници "момчена " !
3
2
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МОМЧЕТО Е СУПЕР НАГЛО!!!ВСИЧКИ 100-ЛЕВКИ ИМАТ ИЗВЯЗАНА НИШКА НА ГЪРБА НА БАНКНОТАТА КОЯТО Е НА МЕСТА ВПИТА В НЕЯ А НА МЕСТА ОТКРИТА!!! ТЕЗИ БАНКНОТИ СА НЯМАЛИ ТАЗИ НИШКА!!!50 ЛЕВА ОТ 1999 НЯМАТ ТАЗИ ЗАЩИТНА НИША НА МЕСТА ВПИТА НА МЕСТА НЕ, НА ГЪРБА НА БАНКНОТАТА!!!СТАРИТЕ 50 ЛЕВА ОТ 1999 СА ТОЛКОВА СМОТАНИ , ЧЕ НЕ Е ИСТИНА НО ЛАКОМНИКА ИСКАЛ ДА РАЗПРОСТРАНЯВА 100-ЛЕВКИ
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Творецът" е графичен дизайнер и вместо произведенията му да се разглеждат в захлас в някоя художествена галерия, взели, че го прибрали в кауша.Ама разбира ли ти пусто полицай от изкуство...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А името на 20 годишния турчин пак е спестено