Заловиха мъже с метамфетамин в Пловдив

Претърсена е колата и апартамент на криминално проявените
22 май 2020 22:25,
6
Заловиха мъже с метамфетамин в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Двама мъже са задържани за притежание на голямо количество метамфетамин от полицейски служители от Шесто РУ в Пловдив, съобщава полицията в града.

Още по темата

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението, съхранението и употребата на наркотично вещества е проверен лек автомобил с двама криминално проявени мъже на 27 и 30 години от Пловдив. При проверката по-възрастният от мъжете изхвърлил през прозореца на превозното средство предмети, представляващи част от наргиле.

Извършено е претърсване на автомобила, при което е открито и високо рисково наркотично вещество. Последвало претърсване и в апартамент, обитаван от лицата. В жилището са открити 44 найлонови пликчета с бяло вещество на кристали. От изготвената химическа експертна справка е установено, че веществото е метамфетамин на кристали с тегло 52,11 гр.

Двамата мъже – извършителят на престъплението и неговият съучастник са задържани в ареста за срок до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БАЙТОШОВИЯ НАРКОТИК
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом 50 грама е голямо количество тоновете с кока от Ю. Америка, които всяка седмица минават през България....бе не ми е ясно как ще го опишете те това количество щом 50 грама е ГОЛЯМО!!!!
3
0
 
6
 
! Отговори
Не сте слепи преди 3 години
Снимайте докладвайте следете много дрогирани пътуват по пътищата.За тях няма доживотен затвор.Убиваш -до живот бачкане в затвора.
2
2
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
такива тровят децата ни
1
2
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
***