Нови 36 случая на коронавирус у нас, една жена е починала

Има два нови случая на заразени медици
Обновена: 23 май 2020 08:31 | 23 май 2020 08:07, Александър Попов
92
Нови 36 случая на коронавирус у нас, една жена е починала
Снимка: БГНЕС

Нови 36 случая на коронавирус са регистрирани у нас, 11 души са настанени в болница. Така общият брой на заразените вече е 2408 души.

Те са констатирани в областите София (15 случая), Благоевград (3 случая), Пазарджик (2 случая), Ямбол (8 случая), Ловеч (2 случая), Плевен (1 случай), Хасково (1 случай), Враца (1 случай), Велико Търново (1 случай), Сливен (1 случай), Габрово (1 случай).

Още по темата

Най-много заразени до момента има в София – 1010 души. От всички 2408 констатирани с COVID-19 – 1176 са мъже и 1232 са жени.

258 са лицата с потвърден COVID-19 в България, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 29 от тях са в интензивни отделения.

Има два нови случая на заразени медици,  и един на дете под 18 години - 17-годишен младеж от Кнежа.

Заразените медици до момента са 252.

Починала е една жена в столичната болница "Света Анна" с придружаващо белодробно заболяване и исхемична болестна сърцето. Общо починалите са 126 души.

Излекуваните са 39 души и за пореден ден са повече от новозаразените. Общо излекуваните от вируса са 808 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
12
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Странджа ... Радев каза, че ако управлява... - няма да краде....... Радев ако управлява много работи НЯМА да се правят и цялото му управление ще премине под лозунга "НЯМА". Затова и никога НЯМА да управлява.
56
21
 
4
 
! Отговори
Убедена преди 3 години
Маски трябва да се носят навсякъде, вътре, вън, навсякъде!
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера един потен швед без маска в магазина каза следното: "-Короната свършИ, момчета, ***'нете ги тея маски, ше умрете от простотия, заклевам се...". Е, те това е интелектуалното ниво не само на пастракожите, но и на една част от бялото население на страната и ако някой не ги дресира, без съмнение ще имаме ядове.
54
9
 
7
 
! Отговори
Разгневена преди 3 години
Още чакам да ми се извинят тук някои хора!Заради тях сме на тоя хал всеки ден по 40!Но септември е близо пак ще говорим!
53
2
 
11
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Ежедневната манипулация и спекулация - тези заразени не са нови, а новооткрити, което е съвсем различно от първото!
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скука. Ужасена-Пасарена е налазила форума и пише ли пише сама. Няма и кой да я псува вече!!! Мъкааааа. Умря и този сайт :(((
51
1
 
6
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Странджата се яви! Чакам Тонката!
50
2
 
8
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Явиха се ЗЛАТЕНА и УЖАСЕНА! Чакам РАЗГНЕВЕНА!
49
4
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Радев каза, че ако управлява... - няма да краде...
48
1
 
2
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Ами като слушате Фантомас ...
47
0
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
хайде де, кажи , какъв ти е проблема с Парада, искаше да ходиш ли?
46
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъровците не можаха да изкарат един Гергьов ден и седмица след него и сега ще се влачим с по 40 на ден сума и време ,ама приказката за власите и Дунав не е случайна...
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един мерак ме е подгонил да стана ПРЕМИЕР на България.Някой знае ли какви качества трябва притежава човек ????
44
3
 
5
 
! Отговори
аноним преди 3 години
До ЗлатенаПожелавам ти всички твои пожелания, с които благославяш изявяващите се тук да ти се случат в пълен размер! Злобата която ръсиш тук да - ти се върне тройно!
43
2
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До УжасенаТук анонимно можем да си подхвърляме всякакви обиди, хвалебствия - всякакви! Кой или коя се изявява тук под името УЖАСЕНА е все същата тая анонимност както и на тези с които си пишете тук за радост на ДНЕС.БГ.
42
14
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Пожелавам на Българите които мислят че короновируса е обикновен грип или обикновена настинка да се заразят с него да не могат въобще да дишат и да са в болницата на апаратна вентилация дано след това им дойде акъла в инатските безмозъщни кухи дебелокожи празни глави
41
1
 
4
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
и какъв ти е проблема с Парада, искаше да ходиш ли?
40
8
 
9
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Има една истина 18 годишните млади Българи се разхождат по улиците на всички градове на цяла България след като се върнат вкъщи заразяват с коварната болест коронавирус свойте родители и след като починат те наследяват от тях парите и имотите им.Извод в България расте 18 годишно егоистично безмозъщно користно алчно дебелокожо младо Българско поколение което се интересува само от себе си и от никой друг
39
7
 
17
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
До КГБ:: Аз не съм *** на никой а една обикновена жена възмутена от простотията на нацията и неспазването на законите от нея!Просто побеснявам когато видя човек без маска, защото ние отговорните си седим у дома и носим маски а безотговорните се разхождат, без маски и сеят зараза!А ти си в дълбока конспирация и ти трябва психиатър, само *** може да измисли толкова глупости!Носете маски, спазвайте мерките на Щаба, защото той ни спаси, независимо че неблагодарните българи не заслужават това!
38
3
 
13
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Има една истина убийците в България алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми всички те се интересуват само единствено от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава