Още трима са заразени с коронавирус от завод "Костал"

64-годишна жена е четврътият заразен от областта
23 май 2020 09:40, Ния Христова
7
Още трима са заразени с коронавирус от завод "Костал"
Снимка: Pixabay
В късните часове на 22 май 2020 г. са потвърдени четири положителни проби за COVID-19 в Пазарджик, съобщиха от местната Регионална здравна инспекция. 
 
Три от пробите са на работници  от завод "Костал България Аутомотив" в Пазарджик. Заразените са мъже на 24, 26 и 29 години. Двама от заразените са с леки симптоми, а третият е без симптоми. И тримата работници са поставени под домашна изолация за 28 дни. 
 
Четвъртата положителна проба е на жена на 64 години от Пазарджик. Тя е хоспитализирана в "Инфекциозно отделение“" на "МБАЛ-Пазарджик" АД и е в задоволително състояние.
 
Обработени са всички изпратени от завода проби, уточняват от инспекцията. Общият брой на работниците в завод "Костал", които са дали положителен резултат от област Пазарджик, е 25.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДНК на вируса"" Кой вирус бе
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Тестът показва дали има ДНК на вируса в пробата слуз от носа ти. Няма как "едната болест да е откраднала признаците на другата", нито някой тества с електронен микроскоп пробите.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като така и така им вземат проба защо не я изследват и за грип. Да не би едната болест да е откраднала признаците на другата. Не говоря за причинителите грипен вирус и или коронавирус. Самите вируси могат да се открият под електронен микроскоп но не зная дали лабораториите разполагат с такъв. Когато под микроскоп се открият телцата на вируса с коронките то тогава имаме коронавирус.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали затвориха завода бре,как ги намериха тия още трима болни?
1
5
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
От смъртоносният вирус, двама с леки симптоми и един без никакви, уаааау! Каква драма, какви чували с трупове, морги те се препълниха, гробарите счупи ха лопатите! Ха ха ха