Шофьор бутна майка с малко дете във Варна и избяга

Майката и детето са откарани в болница
26 май 2020 11:08, Ния Христова
17
 Шофьор бутна майка с малко дете във Варна и избяга
Снимка: БГНЕС
Лек автомобил блъсна майка и 6-годишното й дете във Варна. Шофьорът е избягал от местопроизшествието, съобщават от ОДМВР, цитирани от Нова ТВ. 
 
Инцидентът е станал тази сутрин в 09:20 часа на бул. "Цар Освободител", на кръстовището с ул. "Ана Феликсова".
 
Майката и детето са откарани в болница. И двамата са контактни и по първоначални данни във видимо добро състояние, но с контузии. 
 
От полицията призовават свидетели на катастрофата да се обадят на тел. 112, в сектор "Пътна полиция" или в най-близкото подразделение на МВР. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Алекс2-2 преди 3 години
Нямал книжка хо хо хо няма какво да му отнемат ! Катаджиите с пръст в устата ! Нека ходи бос сега...
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За нашенския ни манталитет сега и вирусът ни виновен. На пешеходни пътеки коли рядко изчакват, най-опасно е на двулентови пътища, един ти даде предимство, друг може да те отнесе. Все трябва да се подтичва, особено ако на зелено завиват и коли. Постоянно се оглеждам.
13
1
 
1
 
! Отговори
Очевидец в Пловдив преди 3 години
Не е само това. Миналия ден приеха мой роднина в болница, който беше в безсъзнание - при свалянето му от линейката (не го бяха обезопасили на носилката с колани) той падна от 2 метра височина и сега е с охлузвания и подута глава. това са безмозъчни хора, некомпетентни, които работят в Спешното. На следващия ден при посещението в болницата, екипът им ни каза за още един такъв случай на жена в кома - слава богу лекарите са били на място и са предодвратили падането от носилката.
12
0
 
2
 
! Отговори
Камерите не бачкат преди 3 години
За украса ( и много милиони), Пежо 607 бяло е колата.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камерите из цяла Варна..За какво са?
10
2
 
1
 
! Отговори
КАТеричок преди 3 години
100% някоя бабка е видяла от балкона или от прозореца или някой на автобусната спирка, обаче от Varna City PD ги мързи да гледат и въобще Мильо няма да си мръдне дебелия *** да свърши нещо като хората.А и "варненските" шофьори са диви ceляни предимно и зебра са виждали само по анималпланет.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слагайте си камери в колите Вече са евтини При тоя трафик все някоя друга кола ще заснеме случая Бъдете умни , един запис спестява години ходене по следователи и съд Също и дисциплинира и вас , защото снима и вашите нарушения ...
8
0
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
има си камери
7
4
 
0
 
! Отговори
Генади Смукачев преди 3 години
Много лъжите бря.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някой да прати новината във вайбер група "Катаджиите"
5
0
 
13
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Нека да предположа.Като го хванат веднага журналята ще тичат да комшиите му и ще слушат какъв златен човек е ! И най много да отнесе една пробация...абе аз като по глупав да попитам. Защо се измерват рейтинги на кого ли не а на Съдебната система няма ??? Случайно ли???
4
3
 
2
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
Напълно съм съгласен че трябва да се пазим едни-други, но при полужение, че при всички светофари има препокриване на зелен сигнал за пешаходци с подобен за МПС-та е напълно в реда на нещата да има потърпевши.
3
1
 
15
 
! Отговори
Пародия на глупостта преди 3 години
Полицията моли ако имало свидетели.В нормалните държави полицията не моли никой, там просто има камери и всеки си плаща за дяволъка. Няма народ, няма държава, тук всеки си прави каквото си иска и ако може да мине между капките. С такава народопсихология едва ли ще стигнем далеч...
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уханския грип ни удари 1000 пъти по-лошо в психиката и душата, отколкото в тялото. Молете Бог за площада!
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е трети-четвърти подобен инцидент, който влиза в новините за последните няколко дни. Със сигурност има поне още толкова недокументирани. Смятайте за какво газене става на въпрос.