На живо: Ген. Мутафчийски за коронавируса у нас

Гледайте брифинга на Националния оперативен щаб
Обновена: 28 май 2020 08:02 | 28 май 2020 08:02, Александър Попов
12
На живо: Ген. Мутафчийски за коронавируса у нас
Снимка: БГНЕС

Националният оперативен щаб дава традиционния си по-дълъг брифинг през седмицата, свързан с коронавируса у нас. Генерал Мутафчийски обобщава ситуацията в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя лъжец не го ли бяха разкарали? Защо пак се пъне по тв? От как излъга с драмата за след празниците сигурно и бабичките не му се връзват.
7
3
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено! Ти телевизиЙ ? ли гледаш или слушаш информация. Явно си ,,мисирка" и не можеш да знаеш що е то ендотелни клетки и миокард и че действието на вируса върху тях е равносилно на действието на карцином в последен стадий.Мислещите и разбиращи ,особенно с проблеми хора проумяват проблема. Като не разбирате,питайте и бъдете по -коректни бре,какви рейтинги какви пет лева.И не мислете,,Това на мен не може да се случи"а спазвайте хигиена
6
1
 
6
 
! Отговори
,,Сълза и смях,, преди 3 години
Наше момче !!! Наш кадър !!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече не ми се гледат плашила. След НОЩ идва светъл ден.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече не ми се гледат плашила. След НОЩ идва светъл ден.
3
3
 
8
 
! Отговори
ПропагандаТВ преди 3 години
Сутрешна информационна емисия "короната у нас". Точно 1984 по Оруел, погледнете си календара все пак. Бройката на умрелите - "на живо".
2
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
По телевизията съобщиха, че намалението на смъртността е с 3% до март в сравнение с м.г. Тъй като тук са малко починалите от вируса, този процент нищо не значи. Повече е интересно има ли повишение на смъртността в засегнатите страни. Що се отнася дали в болниците уморяват хората, е спорно дали статистиката е точна, или има особености. Явно не е лесно, както е и с отчитане на смъртността от корона вируса.
1
4
 
9
 
! Отговори
Короната храни преди 3 години
мало и големо. Без Корона няма корона, няма пост, няма обещания за повишение и пари от ЕС. Захапали са кокъла като питбули и ако трябва ще убиват, за да постигнат своето. Статистиката показва по-малко починали от минали години. Един гробар сподели по сурдинка, че като не работя лекарите в болниците и по-малко мре народа. Отдавна се знае, че вземат ли те в болница ще те лекуват до умиране. Там никой не носи отговорност, но пък прибират рушвета мазно