Нелегален обект в Софийско произвеждал и търгувал с месо

Акция на БАБХ и МВР го разкри
28 май 2020 18:14, Анисия Иванова
5
Нелегален обект в Софийско произвеждал и търгувал с месо
Снимка: БГНЕС

Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) и органите на МВР установиха животновъден обект в с. Елов дол, област София, незаконно произвеждал и търгувал с храни.

Собственикът е отглеждал и много по-голям брой селскостопански животни от заявения, без мерки за биосигурност и в нарушение на Закона за ветеринарномедицинската дейност (ЗВД), съобщават от БАБХ.

В Агенцията по храните е постъпил сигнал за нерегламентирано клане на животни и търговия с хранителни продукти. Незабавно е уведомена местната полиция и е извършена проверка на място.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво, смажете докрай родното производство и дребния бизнес! Да се храни българинът с палмово мляко, супермаркетите и аптеките да имат работа! Страхотна работа на БАБХ, от национално значение..
4
0
 
0
 
! Отговори
До Додо преди 1 месец
Додо, ти си пич!
3
1
 
9
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Браво! Кауфландите и Фармацевтичната индустрия харесват това! Прясно, свежо и Български месо е последното, което тези сатани от Глобалистките корпорации искат да ядете! Яжте 45 годишно говеждо от резервите на Бразилия, пилешки бутчета, инжектирани с дигоксин, внос от Белгия или ГМО свинско от Испания! Това е “легално”!
2
0
 
1
 
! Отговори
Дебел депутат преди 1 месец
Е случват се такива неща в икономически стабилна България.
1
3
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 1 месец
А , КЪДЕ Е БИЛА БАБХ......??!
Кой си е пълнил торбетата от там?!