Жена нападна с нож баба и я обра

Нападателката задигнала 910 лева
29 май 2020 14:27, Ния Христова
23
Жена нападна с нож баба и я обра
Снимка: Pixabay
Жена стои зад тежко нападение над беззащитна пенсионерка от врачанското село Пудрия. Престъплението е извършено в нощта на 15 срещу 16 март, предаде "Монитор". 
 
Нападателката от Враца вече е арестувана.
 
За момента е постановено задържане за 72 часа, предстои и да се внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка са неотклонение "Задържане под стража", съобщиха от окръжната прокуратура.
 
Жената е проникнала към 4 часа в дома на 77-годишната пенсионерка. Тя нанесла удари с нож по лявата буза и шията на бабата и заплашила, че ще я заколи, ако не й даде всичките си пари. Възрастната жена казала къде държи спестяванията си. Нападателката откраднала всичките 910 лева и след това изчезнала. 
 
Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление, което се наказва със затвор от 3 до 10 години, допълват от прокуратурата.
 
Продължават процесуално-следствените действия. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
Ялово правителство. Ялова съдебна система. Ялови българи. Какво седите, излезте на улицата и си поискайте правата. Видяхте какво направиха черните в щатите заради едно убийство.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проникване с взлом в частен имот 4 до 6 години.Заплаха за убийство с опит за убийство 4 до 12 години.Кражба с взлом,и нанасяне на телесна повреда 6 до 12 години. Минимумът не трябва да е по-малко от 10 години,и то след обжалването. Какви са тези меки закони? Защо законодателството толерира терора в държавата?
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избирателка на ГЕРБ.
17
0
 
2
 
! Отговори
До 8 До 1 преди 3 години
Вярно бе, когато бял хетеросексуален мъж от мнозинството убие или изнасили някого, веднага има снимки, три имена, семейна история и по 10 статии на ден. НПО активистите пък обикалят телевизиите да обясняват как насилието е ежедневие в българското общество.НЕ E НАПАДНАЛA МЪЖ, СТИГА СИ XЛEHЦAЛ!Жертвата е жена. Вашият пол не е пострадал. Хетеросексуалните мъже обикновено изнасилват жени, нали така?!
16
0
 
9
 
! Отговори
факт преди 3 години
Индийката да бъде осъдена на доживотен затвор или смърт заради опита за убийство.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже и това доживяхме!
14
0
 
12
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Лошото е че те веднага се жалват на едни организаций които им намаляват присъдите на условни ние българите ги дискриминираме не им даваме да крадат има села хората са се видяли в чудо от ромейския башибозук
13
1
 
9
 
! Отговори
Дървен философ преди 3 години
До Киро ХТой вероятно мисли, че бабата се е държала неуважително и не е казала доброволно къде си държи парите.Гостенката е била принудена да приложи допълнителни стимули, за да бъде осъществена свещената за гостоприемството традиция - гостенинът да бъде почерпен. Ако няма с какво, редно е да му се дадат пари да си купи почерпка от магазин. Това последното вероятно е форма на осъвременяване на традиционните обичаи.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дакота?Шайен?Апахи?Или гореизброените имат силно развито чувство на достойнство и уважават старците? От друго племе ще да е извършителката.
11
0
 
13
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Атанас Атанасов от Центъра за междуетнически диалог и толерантност "Амалипе" какво мисли по темата?
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тези нападения трябва да има закон, който не подлежи на обжалване. Не да си признае и да намаляват присъдата. Щом е установена да отива в затвора. Няма само да бави и ангажира съда със съдебни заседания и т.н.
9
0
 
17
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Какво стана с бития от българи млад ром?! Защо не дадете сега етноса на тази жена? Аман от тази химерна реалност, диктувана от еврейски НПО-та.
8
0
 
15
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Ха на бас, че е със тъмен цвят на кожата и трудно говори български език!
7
1
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Вярно бе, когато бял хетеросексуален мъж от мнозинството убие или изнасили някого, веднага има снимки, три имена, семейна история и по 10 статии на ден. НПО активистите пък обикалят телевизиите да обясняват как насилието е ежедневие в българското общество.
6
0
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
До Анонимен 1 "Щом няма имена и инициали, нали знаете какво означава ? Отново става въпрос за бандата на пурпурно синия венец." То е ясно,че не са русокоси със сини очи.Нека на се забравя,че те са питателната среда,която оправдава съществуването на различни НПО-та обединени от няколко общи черти:изявена антибългарска ориентация,предателска политика и постъпки към България и ненаситна лакомия за грандове от чужбина,но и от бюджета ,формиран от българските граждани
5
2
 
13
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
Какво да се прави,демократичен,неолиберализъм с европейска ориентация.А нападателката е от така любимият контингент на Торосо-идните демократични НПО-та,верни гласоподаватели на ГЕРБ и почитатели на ББ
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Врачанско село, сещайте се каква е извършителката. Импотентната система ще пусне този вреден за обществото субект, но справедливостта би изисквала прилагане на старата библейска истина: който нож вади, от нож умира.
3
5
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
до 1Нинова е... - знам от достоверен източник...
2
0
 
32
 
! Отговори
Какво преди 3 години
откраднала бе? Това си чист въоръжен грабеж!
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом няма имена и инициали, нали знаете какво означава ? Отново става въпрос за бандата на пурпурно синия венец.