Откриха боклук с неясен произход край Червен бряг

Кметът на града е сигнализирал полицията и РИОСВ – Плевен
30 май 2020 13:57, Красимир Ангелов
25
Откриха боклук с неясен произход край Червен бряг
Снимка: БГНЕС, архив

Кметът на Червен бряг д-р Цветан Костадинов е сигнализирал полицията и РИОСВ - Плевен за открит боклук с неясен произход край града, съобщи самият той за БТА.

Той уточни, че е получил сигнала вчера около 17.30 часа и веднага е предприел действия за изясняване произхода на отпадъците, намерени в района между град Червен бряг и Пети квартал.

По думите му опаковките с боклук са открити под тревата. Инспекторите на общинската администрация смятат, че количеството им е около 350 кубика, вероятно изхвърлени от 2-3 ТИР-а, които са влезли по черни пътища.

До мястото, което е известно като старото ТКЗС, нямат достъп автомобили, смята кметът.

Той е възложил на общинските служители и те са поставили сигнална лента, с която е оградена територията върху която личи, че има изхвърлен боклук.

Кметът на Червен бряг е получил уверение от РИОСВ, че в понеделник ще започнат проверка. За случая е уведомена и прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
4
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
За ГЕРБ всичко е неясно. За 10години успяха да превърнат България в бунището на Европа. Чуда им се как печелят избори, ако не е със шменти капели.
15
2
 
6
 
! Отговори
Гешев-закон и ред. преди 3 години
Разгром за боклучарската мафия! Протежетата на Коза Ностра! Двадесет години затвор и пълна конфискация на имуществото от олигарсите на върха до последната пионка в тази престъпната верига!
14
3
 
8
 
! Отговори
Там преди 3 години
Скритите *** в НС, там няма да си личи, при толкова много политици ***...
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми така,виж в Италия как ги заряват с тонове смет под земята,под нивите на хората ,че дори и под плажа край морето,тайно и с техника и без да питат никой,включително заравят и радиоактивни отпадъци и химикали,това не е шега работа, взимайте се в ръце,действайте строго,стриктно,с големи присъди,защото това е крайно опасно за България!
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва замърсяването с отпадъци и изобщо замърсяването на природата,да се приравни като престъпление с хвърлянето на атомни бомби,защото именно това става,земята и водата е отровена и хората се разболяват и не могат да живеят на такива местаа,а сметта и химикалите продължава да замърсява нови и нови места,хванете ги тези престъпници и ги затворете за дълго,за да не се повтаря отново чрез други начини,вратички и фирми,закона трябва е безпощаден!
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неясен,неясен,колко да е неясен и за кого е неясен?
10
2
 
7
 
! Отговори
Вилфрид Коомен преди 3 години
Търговията с химически отпадъци се оказва доходоносен бизнес за престъпниците Италианската област Кампания се е превърнала в най-голямото нелегално сметище за отпадъци в Европа.Тук Камората,местният клон на мафията,изхвърля промишлените отпадъци на цяла Европа и Северна Америка.Излива ги в реките,заравя ги в нивите и ги изгаря край пътищата.Зеленчуци като броколи и домати се отглеждат на замърсената почва за европейския пазар.Населението на Кампания не може да избяга от отровата -
9
5
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
*** в страната ни отдавна е ясен, казва се герб
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как неясен,и тоя е като останалите.Добре,че италианците си арестуваха тяхната мафия за износа към нас,та и ние разбрахме.Иначе нашата мафия е толкова организирана от горе до долу,че с пръст не можеш да я пипнеш.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бизнесът не иска да плаща такса смет. Иска да плаща за килограми, а килограмите ще бъдат изхвърляни по полетата по същия начин.Лобисти от години се опитват да премахнат такса смет за бизнеса. Ето какво ще се случи, ако приемем желанието на лобистите.
6
3
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
Напротив, всичко е ясно и най-вече на онзи който прибира пачката.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите бизнесмени са много инициативни. Последната им инициатива, е да правят фалшив износ на ***, който са вкарали от Европа и са взели пари за него, и да го разпръснат по родината на тънък слой.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Waffen SSАко трябва ще ровят сметта,хартийка,по хартийка,отпечатъци,както правят в Германия,за да открият кой е изхвърлил този *** и дитректно в панделата,със строго наказание,за да не правят следващите същото!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не унищожите природата и отровите водата и земята,както в Италия,няма да мирясате!Вижте какво става в Италия,хората се изнасят от домовете си и от селищата си и не знят къде да отидат или какво да ядат,защото отровата от изхвърлената или заровена смет им е отровила навсякъде водата и земята и се разболяват,Италия буквално напълно е унищожена от отпадъци!Отровният кръг (2015) BG - https://youtube/watch?v=EEzR1KxJVBs
2
2
 
16
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
""открит *** с неясен произход край града,""Така е в териториите къде няма държава.Всичко е с неизвестен произход,с неизвестен получател,неизвестен изпращач.Всичко е неизвестно.Правителството винаги е изненадано и винаги ще проверява сигнала,както се казва винаги върви,по-точно пълзи след събитията.Така е в териториите.Малки неофеодалчета са управителите по места в съюз със местният дерибей и продажните държавни чиновници
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При толкова служби и следене,да не можете да хванете тези злодеи и криминали,ставате за смях и подигравки и дори се съмняваме,че искате да ги спрете и хванете изобщо тези сметаджии,които унищожават природата и водата в България!