Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие

Така се очаква значително да се облекчи трафика по морето
Обновена: 31 май 2020 11:39 | 31 май 2020 10:31, Петя Славова
203
Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Още по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
0
 
! Отговори
И наистина последно преди 3 години
Ако лицето Колев, кученцето му и ония *** толкова много ги обича невидимия приятел Иисус Христос - прав им път господин полицай - към обетованата им земя, а именно Палестина и държавичката Израел, която между другото е незаконна обетована земя! Ще събираме дарения за лицето Колев и подопечните му да им купим еднопосочни билети за там, все пак ние уважаваме техните различия и вярвания, но защо да ни ги натрапват газейки всички морални и държавни закони!
133
2
 
0
 
! Отговори
P.S.S.S преди 3 години
И ако богоизбраният народ на тоя свят г-н полицай е юдейският, то аз си спомням за един исторически случай, когато арийската раса била богоизбрана. В такъв случай господин полицай ние всички яко ***.м.е супата на палестинско-израелските арийци и аз бих сложил знака на тази идеология като втория и по-страшен от първия нацизъм. Фашиско-нацистки диктатор е невидимото приятелче на лицето Колев - Иисус Христос.
132
1
 
0
 
! Отговори
P.S. преди 3 години
Оставам с впечатлението господин полицай, че общината е готова да пожертва дългогодишни доказани професионалисти и образователни виртуози, но не и един "свещен вертеп" господин полицай! Не много мъдро и дългосрочно планира съм длъжен да ви кажа!
131
1
 
0
 
! Отговори
И последно: преди 3 години
Аз твърдя г-н полицай, че моята месторабота и аз конкретно сме под дългогодишна обсада и нападки, които са първо крайно обидни, второ - пречат на изпълнението на служебните ни задължения, и трето кой нормален родител ще иска въпреки доказаният ни и многократно награждаван професионализъм да даде детото си като ученик при условие, че варварите разпънали кръстовете и само крещят Анатема ...
130
1
 
16
 
! Отговори
- преди 3 години
Кой е по-виновен?Той или овчата рая, която го търпи?Той или послушковците му в колата?Той или "симпатизантите" с оФчето благоговение?Той или ......???Хак му е на народа!
129
1
 
9
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Моля ви ,вижте в тубата посещението на "Най-великия..." в с.Бирково ,Велинградско."Боко ТВ" го излъчи на 23 или 24 май ,директно от джипа.Няма такова падение.Бай Тошо-Барбас Ганьос е възкръснал.
128
1
 
9
 
! Отговори
съвет преди 3 години
Утре,като разхождаш Вучич с джипката,поискай да отворите граничен пункт на Славчето,за да съкратите пътя на българите от Босилеградско,които искат да пътуват до България.
127
1
 
0
 
! Отговори
Та на въпроса: преди 3 години
Имам предчуствието господин полицай, че слуховете, които чувам за своята сексуална ориентация отново са повдигнати и подробно разяснявани от "доброжелатели" от типа на лицето Колев. И аз си казвам, че съм романтик човек и в изкуството и в живота, романтиката така позната от моите момчешки дни отново вдигнала платната ... и аз ще си намеря моето момиче господин полицай! Че иначе живот ли е като направиш три хубави работи както аз тая година и една нежна ръка на момиче да не те тупне по рамото!
126
1
 
0
 
! Отговори
Пето г-н полицай преди 3 години
Аз и в изкуството трябва да си призная,че съм романтик човек г-н полицай,още някога професор Маров ми каза-има нещо лирично в тебе момче и нещо романтично. Текущите обстоятелства обаче ме превърнаха г-н полицай първо в импресионист,после в модернист, сюрреалист, кубуст и авангардист и да не забравяме провокатор.Аз провокирам размисъл г-н полицай върху проблемите на нашата съвременност.И ако романтиката в моя живот и моето момиче още не са появили,а аз твърдя че в интимните отношения така трябва
125
0
 
12
 
! Отговори
Мислещ преди 3 години
И да сменя и да не сменя, властта на Герб е корупцоинна!!!!!!!!!!!
124
0
 
11
 
! Отговори
Кеворк преди 3 години
"Кради,руши и лапай" е девизът на властта,която заличи 2500 училища.
123
0
 
12
 
! Отговори
??? преди 3 години
СРАМ! Единствено СРАМ изпитвам за народа си!Що за орисия е над тази прекрасна стнрана, с прекрасни, но наивни хора?!?!?!Хора, наистина дълбоко се срамувам заради това нещо!
122
0
 
14
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Борисов,на 100 км.от Поморие,на север,ВАРНА е лайнаркена на ПОРТНИХ,там отиди да инспектираш,че от първи юни започва сезона в ...ГЪРЦИЯ,От 15 В Турция и хептен ще го забелиш!АНГЕЛКОВА ЩЕ СВИРИ,ама погребалния марш за родното ЧЕРНОМОРИЕ1
121
0
 
8
 
! Отговори
Багер преди 3 години
А кога Баце Тиквун Суджук Паша Фурмаджийски ще се снима с мен?
120
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моя спомен е, че пътя не минава през Поморие. Какъв обход ще правят?
119
0
 
17
 
! Отговори
Иван преди 3 години
За последните 3 месеца тоя *** само ходи по инспекции. Това ли му е работата? Премиер-инспектор.
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 126Съгласен съм.И за тях трябва да има таван на пенции.А не като Първанов и Стоянов-с по 4 бона пенсия за 4г "работа".А за фърчилото при 10 бона заплата,пенцията му става 6 пона-60%.Законите трябва да са еднакви за всички при ужким демокрация.
117
0
 
0
 
! Отговори
Четвърто г-н полицай преди 3 години
Лицето Колев и неговото кученце - очевидно и двамата са в напреднала възрастова група господин полицай - техните претенции и тяхната очевадна наглост и желанието ми да ме изкарат невменяем защото нарушавам тяхното спокойтвие, очевидно достигат и до моите съседи господин полицай! Явно е, че аз съм много неудобен човек с тезата и твърдението си, че изкуфяли старци нямат място да указват влияние и да прехвърлят своите атрофирали разбирания за света върху младото поколение! Наглите 3 - г-н Полицай!
116
1
 
10
 
! Отговори
Boko bo преди 3 години
Българският народ напълно заслужено има за премиер такъв човек, ако в него има нещо човешко. Нещо в което дълбоко се съмнявам. И той е част от този народ така че.....
115
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде Баце,давай,че малко ти остана.Българският калпав матриял няма да те свали от власт,ама отвънка вече са ти скроили капата.Наесен с песен.