Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие

Така се очаква значително да се облекчи трафика по морето
Обновена: 31 май 2020 11:39 | 31 май 2020 10:31, Петя Славова
203
Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Още по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
10
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
До Анонимен 102"Инспектира" е за да оправдае бензина и охраната. Софри, майка, софри до припадък. От какво е заприличал на плондер?
93
1
 
8
 
! Отговори
Да да преди 3 години
Колко години им трябва да го завършат този обход ? Такова некадърно строителство ! Още в началото ,като започнаха , нямаше никаква сигнализация , че пътя е в строеж. Просто навлизаш без предупреждение в разбит участък и се движиш по лунен пейзаж и прах 10 км. Кога ще се научат строителните фирми да обезопасяват строителни обекти и да работят по европейски стандарти?
92
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТАНЕ ЛИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ Б.Б. ТРЪГВА НА ИНСПЕКЦИЯ. ХОРАТА СА ПОЧИВКА , ЧЕТАТ ИНТЕРНЕТ ,ВИЖДАТ ВОЖДА ЗАГРИЖЕН. ДЕСЕТКИ СТРОИТЕЛИ ГО ПОСРЕЩАТ И 10 МИН. СЛЕД КАТО МИНЕ СИ ОТИВАТ . ПЪЛНО ШОЛУ. И ТОВА СЕ ПОВТАРЯ ВСЕКИ ПОЧИВЕН ДЕН ..ВЯРНО Е ТОВА КОЕТО КАЗАЛ ЦАРЯ ..ПОВРЕДЕН ЧИП.. АПЛОДИРАИТЕ БОЙКО ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. ПЛИТЪК ,МНОГО ПЛИТЪК П.Р. РЕПОРТАЖИ.АРНАЛУДОВА НЯМА ЛИ ДА СМЕНИ СЦЕНАРИЯ
91
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаЕ ТЯ ДРУГАРКАТА НИНОВА ЗА ТОВА ПЛАЧЕ ЩОТО ВСИЧКИ СЕ ИЗМЪКНАХА ПО ТЪРЛИЦИ И ПРЕМИНАХА В ГЕРБ...КАК ДА СЪБЕРЕ НЯКОГАШНИТЕ НАТЕГАЧИ ДЕТО ИСКАХА ДА СТАНАТ КОМУНИСТИ КАТО СЕГА НА МОДА СА "ДЕМОКРАТИ " ОТ ГЕРБ ?
90
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПозитаноАма не се ли е пръкнал от там и твоят вожд? Знаеш ли когато едни комунисти плюят други много ми е кеф ,тогава и двете партии дето са бъкани с комунисти плащат с наши пари но се джафкат така усърдно ,че да си мислим че едните са по-харни от другите...ама друг път ! Само по лакомията им ще ги познаете !
89
2
 
8
 
! Отговори
бре преди 3 години
Направо е за чудене,как до сега не си е издигнал паметник в Банкя!
88
10
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
до 96 Малко сте:):):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)
87
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Граждани за Ебано Развитие на България
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85
7
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бойко ежедневно разплаква опозицийката и нейният малоброен електорат:):):):):)Некой хора как ше преживеяти пълен мандат на "Борисов4" който е неизбежен направо не знам:):):):)
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 83Да!Виждали сме много пъти политици от неговия ранг не само да ходят с велосипеди на работа ами и пеш да си пазаруват.В интернет скоро беше пуснат фолм за Б.Джонсън М. Председагеля на АНГЛИЯ да си се разхожда свободно с велосипед с раничка на гърба из Лондон,да си пазарува сам без момчета с дебели вратове с найлонката на пазар в Лондон и хората да го спират и да разговарят с него а нашият с лукс.коли купени от най-сиромашкият народ на Европа си упражнява хобито на шофъор ,защото с
83
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В качеството си на какъв г-н главният *** е инспектирал строителство на нещо си. Да не е станал инспектор в сторителен надзор?
82
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агентите на ДС и БКП реват,правителството им разказва играта,ако Цветанов направи партия,ще гласувам за него.
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаЖалки Тонка....Този твой приятел да не е Б.Б. щото и той до като стане член на БКП доста е качвал този път ? Само че ти тогава си учил да работиш в отдел чистота на Столична община ! И тъй като си дипломиран чи стач бършеш без да мрънкаш !
80
1
 
4
 
! Отговори
Джюлхян преди 3 години
Сиде у жибката
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инспектор. Абе един преятел пита кога ще има избори, или са забранени сега?
78
10
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бойко да вземе да асфалтира и пътя до Бузлуджа,щото един приятел скоро ми се оплака,че бил дупка до дупка:):):):)Миналото лято като возил нагоре баба му за събора,три пъти и паднало ченето от друсането:):):):)
77
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А варненската лековита минерална тръба инспектира ли?
76
1
 
7
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
ООООХ ДОБРЕ ЧЕ Е ТОЙ ТЕЗИ ХОРА НЯМАШЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА БЕЗ ИНСПЕКЦИЯ - ТО МАЙ ИНСПЕКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ОТ МИНИСТЕРСКИТЕ СЪВЕТ ПРЕЗ ВСИЧКИ ДА СЕ МИНЕ И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ГЛАВНИЯ ИНСПЕКТОР Б.Б.И ГОРАНОВ Е ХАЙДЕ ДАНО ЗАПОМНИТЕ НЕЩО ОТ ИНСПЕКТИРАНЕТО И ДА НЕ ПРЕСКОЧИТЕ НЯКОЙ А ПИТКА ЩЕ ИМА ЛИ??????????????????
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато обикаляш асфалтовите си плантации, отговори на въпроса: Какво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети за повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???