Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие

Така се очаква значително да се облекчи трафика по морето
Обновена: 31 май 2020 11:39 | 31 май 2020 10:31, Петя Славова
203
Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Още по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да
164
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 1 месец
като ходи защо не се снима с някои работници и да ги пита как са заплатите.
То за патроните е ясно.
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не зная във ВМШ - Симеоново да е имало специалност "Пътно строителство". Очевидно г-н премиерът от малък си е харесвал валяци и тяхната работа и това му е станало хоби. Иначе в УАСГ има специалност "проектиране и пътно строителство" и нейните питомци са квалифицирани кадри да контролират качеството на пътните строежи. Не си спомням за 30 години демокрация друг премиер да хукне да инспектира строежи на пътни артерии и магистрали.Щом ББ иска да види как пътните строители работят - може,разрешено е
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Народ-ОВЦА,управленци-ЧЕРВЕНИБАНДИТИ,какво ревете тук ? От 1944 г.до днес България се управлява и краде само от ком'унета които в последните 30 г.вие избирате съвсем свободно и демократично ! Този пожарникар ще излезе по-голям "хитрец"и
от бай ви Тошо, онзи поне изглежда е крал по-малко,този нишо не заделя
за"кошарата"на овцата,всичко прибира,затова и асфалтът който"строи"се
разгражда ! Колко сте т'ъпи ха ха ?
161
1
 
4
 
! Отговори
Докс преди 1 месец
До ХА-ХА-ХА !!!

Какво точно работи борисов? Шофьор, инспектор, говорителка? А, сетих се - пастир на мисирки и калинковъд.
160
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да жувее Баце!

Напред Бойко Борисоф!

Завинаги с ГЕРП!

Бойко пожиснен премиер!
159
1
 
9
 
! Отговори
БГ преди 1 месец
Абе кво инспектира тоя беее, как може да търпим такива..... Не знам.... Не сме народ ние.... Ние сме рая, племе без воля.... Заслужавам си тоя престъпник
158
1
 
4
 
! Отговори
БОЙЧЕ преди 1 месец
А НЯМА ЛИ ДА ПОСЕТИШ НЕЗАКОННИЯ ПАЛАТ НА ГОСПОДАРЯ СИ

ДОГАН БЕЙ КРАЙ БУРГАС, НОС ЧУКАЛЯТА ?
157
3
 
2
 
! Отговори
За богатите преди 1 месец
ще ставате супер бедни с помия ще храните прасетата.Поръчайте си леки мотики.Ще копаете много.И си купете аспирин много ще ви боли и не се предавайте на докторите не е ковид19.А болките са от много копан.
156
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 месец
При кой приятел ще е суфрата после? Агнета, теленца... как си трябва! А за простолюдието се правим на строителен надзор и велик началник.

Нищо не се е променило в Б-я от '45. Само снимките сега са цветни.
155
0
 
12
 
! Отговори
дай ваар преди 1 месец
Абе направо да го ожали човек по цял де е по строежите.Нема ли почивка беее!
154
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При комунизма имахме повече свободи. Казах го. Точка.
153
3
 
10
 
! Отговори
Курдоколенков преди 1 месец
Тонка как си ?
152
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да живее България!!!!!!!! Долу ГЕРБ!!!!!!!!
151
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долу ГЕРБ!!!!!!!!!!
150
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Тонката: Можеш ли да ми лапнеш колонката
149
2
 
0
 
! Отговори
Поправка 4 преди 1 месец
Лицето Николай Колев каменни кръстове развява господин полицай. Символи на чужда идеология. Аз развявам бесила и бесилки господин полицай по други причини свързани с националният ни герой! И ми казват, че моята почит към националния ни герой ще ме пратят за нея в лудница? Смятам това лицемерие за прекалено ...
148
2
 
0
 
! Отговори
Поправка 3 преди 1 месец
Аз не съм шовинист господин полицай-шовинизмът е нещо като много краен национализъм, който е първата крачка към някаква диктатура като това се случи в Германия през 1933 година,но твърдя, че поне чувство за национална идентичност лишено от чужди идеологии би било по-полезно отколкото нещо,което е донесло само беди и щети на България,която е земята,където аз съм роден. И пак ще говоря като Левски-равни с другите европейски народи.Ама аз друго знам - първи сред равните.С Колев?Да ама с Тодор Колев
147
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво, Идолът на простите, отново се появи.
В цялата си тлъстина и еднокнижие.
И разбира се придружен от верните мисирки и послшната шайка по усвояването.
146
2
 
5
 
! Отговори
Поправка 2 преди 1 месец
Аз не мога да разбера господин Полицай - едни хора отвличаха други хора и изнудваха - светската власт ги хвана и ги кръстиха Наглите. Аз питам господин полицай, когато едно лице нанася тежки образователни вреди поради своята идеология, наглост, погазване на закона, светската власт, моралния закон да не се бъркаш в светооформянето на младите хора, моралния закон да не се бъркаш в чуждата работа и след като това лице 15 години пара.з.и.т.и.р.а Ще задам въпроса и аз като Левски: Народе????