Плажовете в Слънчев бряг са готови за първите туристи

8 лева ще е цената за чадър и шезлонг
31 май 2020 18:15, Анисия Иванова
64
Плажовете в Слънчев бряг са готови за първите туристи
Снимка: Слънчев бряг

Трите плажни ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна, са в изряден вид и готови да посрещнат първите туристи. Всички концесионери в курорта са спазили сроковете и са изпълнили изрядно задълженията си по договорите. Чадърите и шезлонгите вече са поставени по пясъка, а между тях има достатъчно голямо разстояние, което гарантира безопасността на плажуващите, съолщиха от курорта.

Всички ивици са заравнени, обезпаразитени и почистени. От 1 юни, когато официално ще бъде открит сезонът за плажовете, в Слънчев бряг ще заработят и медицинските пунктове с необходимото оборудване и реанимационен екип.

От утре плажът става охраняем. Плажната ивица ще има спасители, поставени са вишките. Точно в 8.00 часа ще застъпи първата смяна спасители. В първите дни на юни по пясъка ще обикалят мобилни двойки спасители всеки ден без почивка до 18.00 часа. Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Наполовина са по-ниски цените за плажните принадлежности в курорта. 

Освен за шезлонг, летовниците ще плащат и по-малко за сянката на плажа. Цените са по 4 лева за всяка от двете екстри. Спазено е стриктно изискването за 50 на сто свободна зона. Там плажуването е безплатно. И този сезон по цялата ивица ще бъде осигурена жива охрана, която ще следи за реда и спокойствието на почиващите.

Служителите по ивиците са взели изключителни мерки, свързани с хигиената, които ще гарантират безопасността на туристите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е толкова голям проблема с х8 лева на единица, а в мpъcoтията на плажа и на водата! Става дума за Св. Влас, Сл. бряг и Несебър.
37
3
 
9
 
! Отговори
toto преди 3 години
не бе, ще ти дават 8 лева ако седнеш под шезлонга. Ама аз пък нали съм гад, ще седна на пясъка, на слънце. Да им е гадно, че не могат да ми дадат тия кинти.
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти определено все още не могат да осъзнаят в какво време живеем,Осем лева за чадър и шезлонг явно не сте нормални! До два три сезона,половината от вас ще бъдат аут от тая сфера!Филмът с пълните курорти и лесните пари СВЪРШИ!
35
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то там плаж остана ли? Не го ли застроиха и него в очакване на милиони богати туристи
34
0
 
15
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
А , ГОТОВИ ЛИ СА И FE-КАЛНИТЕ БАНИ , БЕ...?.ВСИЧКИ ЖИВО НИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА...ОСОБЕННО РУСКИТЕ ДРУГАРИ...!
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 4 часа в сл .бряг видях около 14 украйнски младежи,явно хотелите ,от ново ще наемат евтина работна ръка ,но за българите на есен)
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Hahahaha...Borisov da zakara s patnicheskia vlak Poduene-Svetiblaz minsaveta i narsabranieto na kurs po pluvane v black sea....i sevdie arnaudova da snima video...reklamlar...:-))))...chai shukarie...planeta beach...na zaev, vucic, putin, macron...
31
2
 
8
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 3 години
Хайде на Слънчака клошове
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ни са къпя в кафяви води
29
0
 
13
 
! Отговори
прозрачни сте преди 3 години
Как се усеща , кой поръчва музиката тази година, вече няма заглавия от рода : " Слънчака това..." "На Слънчака пияни ", навсякъде Слънчев бряг, че и с главна буква....
28
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 3 години
Няма сложен нито един чадър, аман от платени статии. За целта си има камери, който не вярва да провери.weather-webcam.eu/online-webcam-sunny-beach-cherno-more-black-sea-kaskadas
27
1
 
22
 
! Отговори
toto преди 3 години
Тази година ще бъде въведен за първи път Кафяв Флаг. При него по регламент туриста ще има право да плува само между кафевите петна, ако има такива. При навлизане на туриста в кафяво, то същият веднага ще бъде изваждан за негова сметка с хеликоптер, оставян на слънце да изсъхне и след падането на кафявата коричка /за по добро звучене ще му викаме "глазура"/, същият се подлага на стерилизация, дезинфелция, ампутация на засегнати части и прочее органи.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A na park Rossen kak e?! :-))) pluvate li, plavate li?! :-)))
25
1
 
12
 
! Отговори
мерсиНоНе преди 3 години
Батки и анцунгмени в Кайени по хижите все още няма ако е в БГ няма да е на море :)
24
2
 
29
 
! Отговори
Никога на БГ черномо преди 3 години
До 16Ние не плюем държавата си, защото тя не ни е виновна. Плюем такива като теб, защото изгонихте българския турист от морето, а сега ревете за него. Ревете. Да направим държавата си готина казваш. И как да стане това като си дадем парите на теб ли ? И ти какво направи за нас? Обслужването ти ли е на ниво, цените ли, КАКВО? Аре бегай бързо с 300.
23
12
 
5
 
! Отговори
Прост народ преди 3 години
Направете си държавата както трябва стига пишете простотии! За нищо не ставате! Затва тиквата ви *** в устата!!!!! Мишки бачкайте за жълти кинти и слагайте маските ! И в Гърция на море! Българиииии
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво сега - Тулу па ли ще реже лентата на сезона по Мутроморието или пуделчето му - резачът на апандисити ?
21
0
 
28
 
! Отговори
Никога на БГ черномо преди 3 години
До 15Хотелиерче яд ли те е? Аре у лево. То си е наша работа дали ще си носим буркани или ще ядем кренвирши с лютеница. Важното е, че ти и 1 стотинка няма да видиш от нас. Фалирай и да те няма. И без теб ще съмне.
20
1
 
5
 
! Отговори
Златена-Ужасена преди 3 години
Тръгвам на море ама съм без пукнат лев! Заплатата на *** *** не ми е преведена! А да! Всички ще умрете и слагайте мазки!
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като част от приготовленията от Варна пуснаха в морето фека лното си езеро, което цяла година са пълни ли предвидливо, и сега ароматната смес скоро ще доплава до т. нар. слънчак