Нови 22 случая на коронавирус у нас, починаха жена и лекар от Видин

83-ма души са изписани през денонощието
Обновена: 3 юни 2020 08:45 | 3 юни 2020 08:10, Александър Попов
117
Нови 22 случая на коронавирус у нас, починаха жена и лекар от Видин
Снимка: БГНЕС

Нови 22 случая на коронавирус са регистрирани през последните 24 часа. Така общо заразените стигнаха общо 2560 души, съобщи доц. Димо Димов от Националния оперативен щаб.

Има две заразени деца под 2-годишна възраст. 

Заразени са и 9 медици, като 7 от тях работят в болница в Сливен, която не приема пациенти с коронавирус. Въпросното отделение е затворено, ще се дезинфектира, ще бъдат установени контактните лица и пациентите, минали през последния месец, за да се открие източникът на заразата.

За денонощието са починали двама души. Единият е мъж на 77 години, настанен в столичната болница "Света Анна". Той е лекар от Видин с исхемична болест и диабет. Починала е и жена на 67 години в Пловдив, преведена от област Пазарджик. До момента са починали 146 души.

Добрите новини са свързани с факта, че 83 души са излекувани и общо те са 1206. Настанените в болница са 132 - рекордно ниска бройка и само 9 от тях се нуждаят от интензивно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
8
 
40
 
! Отговори
до 84 от славянин преди 3 години
Ако аз, скъпи анонимко, от 10 години имам язва например, но не съм ходил да ми я диагностицират и един хубав ден реша да го направя и ми я диагностицират, това прави ли ме НОВОЗАБОЛЯЛ от язва!? Не ме прави, прави ме НОВОДИАГНОСТИЦИРАН с язва, но язвата ми е отпреди 10 години! Та по същият калъп и с ''НОВОЗАРАЗЕНИТЕ'' от коронави,ус!
65
4
 
32
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До 77. Написал една голяма ЛЪЖА. По цял ден, в много медии се пише и говори за ВСИЧКО ТОВА. Ти изобщо следиш ли медиите или просто си плюеш по презумция?
64
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77 "Сигурно е доста кофти да си журналист в момента."Да особено ако не си научен да казваш истината, а само като папагал да повтаряш чутото по брифингите по начин удобен на либерализма и соросоизма.
63
7
 
42
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Народа така и не разбра, че тестове не се правят хаотично. Никой няма да ви спре на улицата - "ела да ти направим тест!" Теста не е лесен за взимане освен това нямаме 400000 лаборатории и лаборанти за хиляди тестове ...
62
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 78 от славянинСкъпи Славяноно, възхитителен е опитът Ви да коментирате статистическите методики! Ефектът е сравним с ефакта на номера "говорещо куче" в някои циркови програми ;)
61
0
 
41
 
! Отговори
Котки преди 3 години
За тези, които питат колко теста са направени - 1347, в Сливен има 9, Ямбол 4, (райони с будни гласоподаватели) .
60
7
 
35
 
! Отговори
до 78 от славянин преди 3 години
''Русия, 2.06.2020 - 8863 новозаразени.'' Виж сега как стоят нещата - и в Русия, и навсякъде по света ежедневно се спекулира със заразените, за да наречеш някого НОВОЗАРАЗЕН, той трябва документирано съвсем доскоро ДА НЕ Е БИЛ ЗАРАЗЕН и при последното му изследване да се е оказал заразен, само в такъв случай на базата на сравнението може такъв човек да се налече НОВОЗАРАЗЕН, но раелно всички такива са НОВООТКРИТИ ЗАРАЗЕНИ, а не НОВОЗАРАЗЕНИ! Спекулацията я правят с точно определена цел!
59
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да затворят махалите отново!
58
5
 
39
 
! Отговори
До статистик преди 3 години
В Южна Америка е така, но виж какво става в Индия, Пакистан и Бангладеш. Там засега на човек от населението е малко, но числата на заразените и починалите растат всеки ден. Там са 1,765 милиарда човека. На практика ще стане едно огнище заедно с арабските страни на запад от Пакистан и Турция.
57
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До статистикРусия, 2.06.2020 - 8863 новозаразени.Имате очевидни проблеми с елементарната математика, г-н Статистико.
56
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е доста кофти да си журналист в момента.Преследван олигарх дава сигнали, че е се е отчитал на висши държавни чиновници, включително премиера; съмнения за изнасяне на конфискувани антики; потъване на стотици милиони под формата на неплащане на такси - със съдействието на държавата.А на теб не ти дават да пишеш за всичко това и само претопляш короната...
55
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и не казаха колко от заразените в България са дошли заразени от чужбина. Може би над 80% са такива плюс хората, които те директно са заразили. Около 11% са медиците. Останалите 9% може би са непряко заразени от идващите от чужбина.
54
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега има няколко големи огнища на заразата арабите и Турция, част от Южна Америка и САЩ. В Европа отделни държави имат високи нива на новозаразени - Беларус и Русия, а други имат висока смъртност - Швеция, Великобритания и Белгия
53
8
 
48
 
! Отговори
статистик преди 3 години
Пандемията едва сега започва, в САЩ и Бразилия новозаразените на ден не падат под 20 000, убитите на ден да далеч над 1000 и това като минимум. Русия също е с 5-цифрени новозаразени на денонощие. Пакистан, Афганистан, Чили, Колумбия, Мексико, Турция и т.н. са с 4-ри цифрени новозаразени на денонощие и т.н. Ако това е Затихваща Пандемия, тури му пепел!!
52
7
 
45
 
! Отговори
Американския вирус преди 3 години
Американците пуснаха вируса в Китай, но се оказа, че сега те самите страдат най-много.
51
5
 
47
 
! Отговори
Мутра от Банкя преди 3 години
Ке измрете, сите ке измрете, яко ке измрете.Никой нема да остане за да разакаже от какво сте измрели.Ке останем само Яз и кащата ми у Барцилено. Со Мис ***.
50
5
 
50
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Нормално е увеличението. В събота и неделя се правят много малко тестове. Може би в петък числото на новозаразените ще е най-голямо за тази седмица. Има голямо подценяване на заразата в почти целия свят. Причината е, че очаквания от всички ад не се случи, заради силното ограничаване на пътуванията между държавите, което е основния източник на заразата. В държавите, в които в началото не обърнаха достатъчно внимание, все още е зле или тепърва заразата се развихря, както е в Бразилия,Чили и Перу.
49
4
 
35
 
! Отговори
Активен Борец преди 3 години
Срещу Уханска Чума! Добро Утро, Уханци!! Как е Уханката, Дебне ли Ви зад Всеки Ъгъл?! Вече у няколко Държави след Олабването на Мерките, Случайте почнаха да нарастват, май след 2 седмици ще повтаряме Упражнението!!!
48
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекар от Видин на 77 години, пенсионер или на първа линия,. ето това се казва манипулация
47
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идва нещо, ама лошото че на теб не ти идва от години, психясаля лелка..