Влак прегази 23-годишна жена, лежала на релсите

Инцидентът е станал на жп линията между Дулово и Исперих
25
Влак прегази 23-годишна жена, лежала на релсите
Снимка: БГНЕС
23-годишна жена от село Китанчево е починала, след като е била прегазена от влак. Тя е лежала на релсите на жп линията между Дулово и Исперих.
 
Сигналът за инцидента е получен около 16:45 часа на 2 юни, съобщават от ОДМВР - Разград, цитирани от "Фокус". 
 
При огледа на местопроизшествието е установено, че 23-годишната жена от село Китанчево е лежала на жп линията между Дулово и Исперих, на 400 м преди жп спирка Китанчево. 57-годишният машинист на влака от Самуил е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробите му са отрицателни.
 
Тялото на жената е откарано за аутопсия в МБАЛ - Разград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Emil преди 3 години
Държавните служители да не закриват положението да намерят виновните !!
19
0
 
2
 
! Отговори
Emil преди 3 години
Какво става с момичето ? Полицията намери ли кой е виновен за случая ?
18
0
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Беше някъде около 1970. Момиче на 17 се самоуби на релсите, защото била бременна. По онова време това беше огромно клеймо върху цялата рода. Подробности какво и как се е случило, никой не разбра. Беше сезонът на момината сълза. От тогава не понасям нито цвета, нито аромата на това цвете.Пак някъде по онова време съседка почина при криминален аборт - имаше забрана, ако нямаш 2 деца, а тя имаше само 1.Сега едни злини - тогава бяха други.
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен ....По времето на бай Тошо някои спомнят ли си народа да е лягал на релсите.....Дрогарю, има архиви на МВР с числа. Мисля, че Антон тодоров ги беше изнесъл от архива. Само за справка убийствата са повече от сега, само че тогава нямаше телевизии, радиа и интернет.
16
0
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Жалко за младата жена. Най-вероятно това е самоубийство. Не вярвам да е нещастен случай поради пиянство. Бог да я прости!
15
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"По времето на бай Тошо някои спомнят ли си народа"Работническо дело пишеха, как петилетките са преизпълнени......други "новини" нямаше.
14
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По времето на бай Тошо някои спомнят ли си народа да е лягал на релсите. Ако има такива нека пишат.
13
8
 
3
 
! Отговори
апо преди 3 години
Много долно и нечистоплътно е употребата на трагедии от какъвто и да било характер , в които е погубен човешки живот за пробутване на разни демагогии от персони със съмнителен морал и очевидна липса на ценностна система.И какво въобще се опитвате да внушите ??? Едва ли не само в БГ умират хора и то само през последните 10 години ....Ако вярвате на глупостите си , какво по дя во ли те търсите още тук , що не се изнесете на някъде и да живеете вечно ????
12
1
 
24
 
! Отговори
Валерия преди 3 години
Самоубийството е отчаяние от живота и от всичко, което ти се случва!!! Когато някой е със силно иэявена депресия, семейството и приятелите имат жиэнено важна роля!!! В случая, жената е била сама и е стигнала до тоэи фатален край - эа който са нужни, според психолоэи - 4 секунди эа да се свърши с всичко!!!
11
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путинизите им свършиха копейките и се самоубиват кст за световно.Добра новина...нека всеки ден по 10 да лягат под влака...
10
1
 
16
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
А днес и спец акция в същото село за битова престъпност ... слОчайноС?
9
7
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
не е издържала на клеветите срещу Влатко и Боко и Бобоко. Сега е в един по-добър свят без тикви
8
0
 
31
 
! Отговори
Да,да,ама не преди 3 години
Какви хора сте вие, жената, тя си знае защо е легнала на релсите и прегазена от влак! А си мятате клетви един на друг като стари селски баби? Много сте зле!
7
23
 
4
 
! Отговори
Машинист преди 3 години
Почивала си е
6
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам защо разгонват фамилията на машиниста? Каката й дотегнало от самата нея и решила по най-егоистичния начин да си сложи край на живота. Отворила е работа на една камара хора и е объркала деня на още повече! Почиствай и продължавай! Като си решил да се самоубиваш изкъпи се, облечи се, плати си дълговете, напиши предсмътно писмо при нотариус, остави пари за погребението си и изпий нещо действащо ефективно.
5
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринаНе ГЕРБ е причината. Те навсякъде ръсят оптимизъм. А поредната заупокойна реч на Радев. И внушенията, че свършва света! Метайте се. Слушайте Нинова и Радев, и бегом да се отървете от гадния свят, защото държавата не бърше и задните ви части.
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринаЯвно си много нещастен. Дано нямаш деца. Че с този фен.... Китайците, дето работят в България се върнаха в налото на годината и САМИ се поставиха в 14 дневна карантина! После изкараха и общата. Не съм чул нито в България, нито в Китай да са се самоубивали масово. Нито за домашно насилие. Благодарение на ГЕРБ, че копират каквото направят германците, сега не сме на дереджето на Англия, Холандия и Швеция. При това при нас затвориха само заведенията, хотелите, фитнесите, кината и театри
3
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това българско село да не би да са се домъкнали някакви араби и турци- Крадци и Наркотрафиканти, и Предатели дето им помагат на тия- Митьо-вци, Мечки ( които отвличат българки да ги правят *** ) ???
2
7
 
31
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Само тази седмица самоубилият се пред влакбе трети! Годишно в България се самоубиват по 2 *** на ден много повече от К19, но там карантина няма' герб са абсолютни нещастници, проклети да са те и децата им!
1
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това е да си егоист дори в смъртта!Няма да предозираш, да се обесиш, нещо да свършиш тихо и кротко. Трябва да травмираш друг човек, че е убил тъпия ти г1з.