Гешев: Хората плащат данъци, не заслужават да са изнасилвани и убивани

Главният прокурор бе на посещение в Ябланица
Обновена: 4 юни 2020 12:23 | 4 юни 2020 12:23, Нели Христова
47
Гешев: Хората плащат данъци, не заслужават да са изнасилвани и убивани
Снимка: БГНЕС

В Ябланица днес се проведе поредната спецакция срещу битовата престъпност. На място пристигна и главният прокурор Иван Гешев.

"Това е рутинна операция. Целта ни е до края на годината нивата на битова престъпност да са по-ниски от миналата година. Миналата година казахме, че ще направим всичко възможно да намалим телефонните измами. Смятаме, че проблемът може да бъде решен. Хора са си плащали цял живот данъците. Не заслужават да бъдат изнасилвани, убивани, изгаряни. Целта на тези действия е да покажем, че държавата, прокуратурата и МВР ще се опитаме да защитим тези хора", каза главният прокурор Иван Гешев.

Проверяват се автомобили и криминално проявени.

"Вчера постъпи искане за възобновяване на делото от убиеца Полфийман. Тези решения дали ще се възобновява делото не са на главния прокурор", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОБРО УТРО
34
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Правосъдие с юрист-милиционери не се прави - нужни са подготвени юристи. Дори в Русия няма юрист-милиционери - завършилите специализираните ВУЗ на ФСИН, МВД, МЧС не получават юридическа правоспособност без допълнително образование.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго си е Главния прокурор, вместо да се занимава с Божков, да ходи на акции срещу кокошкари. Къде къде по-престижно е, нали.
32
3
 
5
 
! Отговори
Край преди 3 години
Не харесвам този човек но ако се справи с мародерите по селата заслужава паметник
31
0
 
4
 
! Отговори
това е истина преди 3 години
Ограбиха и разбиха къщата ми нищо не остана ,ако бях вътре-- или в пандиза или наеаан ,оттогава не плащам данъци преживявам като куче ,това е положението ,не съм се оплаквал !
30
0
 
3
 
! Отговори
Онбонго дава Любов преди 3 години
Върхът на арогантноста!Направо се потрисам всеки ден от тези ....... с искренния изказ!Ибвъобще не им пука какво ръсят.А бяха едни времена,когато за думата тълпа падаха правителства...но.... Уф...абе .... ...... ..... ..!!!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каза каскета, седейки с гръб към подпорната стена
28
0
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Тръгнал за Правец и пропуснал отбивката,малшанс.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно това е криворазбраната цивилизация, да плащате данъци на мафиота Боко Тиквата. Как искате да имате нормална държава, след като финансирате престъпниците ГЕРБ?
26
3
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Я вижте - Гешев започна да навлиза в правото. Може и да овладее юридическите науки. Просто му трябва време, много време!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...спецакция срещу битовата престъпност"=================================По-абсурдно от това е битова акция срещу организираната престъпност. Няма да се оправим.
24
0
 
16
 
! Отговори
Химика преди 3 години
В бараката на лозето тази година съм оставил четири привлекателни бутилки. Надписани с маркер "КР-1995". Аз си знам, че това е метанол с капка кайсиева есенция. Оставил съм си ги за да пръскам листни въшки по цветята на жена ми. Бараката ми се разбива редовно. Нося ли отговорност ако близката махала ослепее или пукне ако ми открадне бутилките?
23
3
 
15
 
! Отговори
1214 преди 3 години
Битовата престъпност не е прерогатив на прокуратурата, а най малко на главния прокурор. Ако начина е да обикаляте села и паланки, то тогава аз не виждам защо храним 70 000 кирливи милиционера, да пият и да плющят по районните и да *** в колите. Айде позамисли се Гешенце и вземи първо изрини *** наречена Районно управление на МВР!
22
1
 
14
 
! Отговори
ДО 14 преди 3 години
До АнонименОт прокуратурата не очакваме присъди.От Прокуратурата очакваме професионални разследвания и събрани доказателства, които да издържат в съда.Не очакваме рекетьорски дела, по които няма грам доказателства, но се ползват за изнудване на бизнесмени и неудобни политически противници.
21
0
 
13
 
! Отговори
кьовеши преди 3 години
гешев не дава перце да падне на главата на боце и шиши...
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Гешев: Хората плащат данъци, не заслужават да са изнасилвани и убивани"Стига си плямпал глупости, ами почвай да разследваш Горанов.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не заслужават и шепа престъпници да крадат цяялата държава, каскет.Разбирай - Доган, Пеевски, Киро ела и Бойко.Нещо по този въпрос да кажеш??Не, че ще спрете и битовата престъпност, де.И вие самите знаете, че няма как да я спрете, защото ползвате темата за политика.А, когато нещо се позва и прави с политически подбуди и цели, то НИКОГА не дава желания резултат.А ти, каскет, от както си на този пост се държиш не като гл. прокурор, а като политик.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера гражданско движение БОЕЦ внесе сигнал за комиксът на БОЖКОВ в прокуратурата и гешев отново тръгна на турне....
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Битовата престъпност трябва да бъде наказана, но все ми се струва, че главпрок-а трябва да се захване с едни други хора. Пак партенки.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То който си плаша, не заслужава и да бъде съден де. Ама тоя Ане то го казват!