Нови 25 болни от корнавирус у нас, един е починал

116 души са новите излекуваните са последните 24 часа
Обновена: 4 юни 2020 08:37 | 4 юни 2020 08:37, Камелия Цветанова
134
Нови 25 болни от корнавирус у нас, един е починал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите случаи на коронавирус за последното денонощие у нас са 25, от тях в болница са седем, изследвани са 1174 души, съобщи шефът на Щаба ген. Венцислав Мутафчийски на редовния брифинг.

Още по темата

Активните области са осем. Общо 2585 са установените досега заразени лица. Увеличението е с 1% в сравнение с вчерашния ден.

Активните случаи са 1116. Осем от тях са в София, един в МБАЛ “Самоков“, амбулаторни 6, Пазарджик - 7,Ямбол-, Сливен -2, Разград -2, Видин, Пловдив и Русе по един.

За последното денонощие има един нов случай на заразено лице до 18 години. Става дума за 17-годишен младеж от София, който е на домашно лечение с минимална симптоматика.

Двама са новозаразените лекари – един от Пловдив и един от Сливен. Процентът на заразен медицински персонал е 10,4% от общата бройка.

116 души са новите излекувани, съобщи още ген. Мутафчийски.

За последното денонощие има още един смъртен случай – на 68-годишен мъж от Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
6
 
6
 
! Отговори
МАНГЪРОВ преди 3 години
ОКАЗА СЕ ЧЕ И ДЖОРДЖ ФЛОЙД Е УМРЯЛ ОТ КОВИД , А НЕ ОТ КОЛЯНОТО НА ПОЛИЦАЯ
101
3
 
12
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Руските ***, целящи да всяват хаос в държавата, продължават да въртят изтърканата плоча. Вирус нямало. Ок, вирус няма ама и бащицата Путин се гърчи като Глистя и се чуди какво да прави. Вирус няма ама карантината в Испания продължава -испанците са глупави. България се справила зле. Ок, зле се справила:) Само дето имаме 2585 заразени и 147 мъртви. "Справящата" се Швеция има 40 803 заразени и 4540 мъртви. Олга френи.
100
0
 
5
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Объркана статия, авторката да се засрами. "Активните случаи са 1116, 8 от тях са в София...""116 случаи са новите излекуваните са последните 24 часа. " един *** плява... Май че от смартфон пишат и не проверяват за грешки.
99
1
 
7
 
! Отговори
Каквите управляващи преди 3 години
Отвориха кръчмите. Затвориха инфекциозните отделения на болниците, заради зараза.
98
0
 
18
 
! Отговори
без значение преди 3 години
може да лъжат колкото си искат - в моето семейство обаче сме решили, никакви кръчми, никакви кирливи морета. Ще се събираме с приятели на софри - хем по-евтино, хем по-приятно и ще ходим насам-натам където искаме. Алчните хотелиери да духат супичката
97
1
 
11
 
! Отговори
хаха преди 3 години
това, което имаме е изкуствено занижаване на бройката - къде заради туризма, къде с други цели. Гаранция!
96
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали уж заразата затихваше?
95
6
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Вечно недоволният бъгарин и вечно мрънкащ,а една работа не може да свърши днес,всичко оставя за утре,но все мрънка,мрънка -неудачник по рождение,малограмотен,лузер в днешното време и все "космоса му е крив",а той е ракета.Сега пък мрънкат,че се е вдигнала карантината,преди ревяха против карантина ,утре е ревят против ромите,другите ден против комунистите,другите ден ще ревят против Бойко...все реват,реват...
94
1
 
5
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
А възкръснали няма ли?
93
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Епидемията гаснеот по-малко тестове от вчера повече заболели,но баце казАстрахливитемогат да си носат маски,е благодАриме начи баце
92
2
 
2
 
! Отговори
Пореден бал... преди 3 години
...на вирусолозите в тази медия.За протокола: "вирусолог" / според речника на медията/ - озлобен лузър-шофьор на камион с основно образование.
91
1
 
2
 
! Отговори
до дядо преди 3 години
не ги мисли за големи патриоти тези от соца. Просто не ги искат на запад, а и тук взимат доста пари. Даже в някои случаи като се махнат разходите там, тези пари тук им са по добри.
90
5
 
15
 
! Отговори
Политиката преди 3 години
В тази държава трябва да останат да живеят римляни, полуграмотни. Всички грамотни българи трябва да напуснат България. На тяхно място да дойдат римляни от Пакистан, Бангладеш и с цвета на боя за печки от Африка. Това бъдеще ни гласят.
89
2
 
27
 
! Отговори
Тъп преди 3 години
Отвориха кръчмите. Нали от тях зависи икономическият ръст на тази държава. Икономика на нивото на селски тарикати.
88
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Положението все още не е добре, но важното е Борисов да угоди на лъжливите ресторантьори и хотелиери?!?!?! Който не е поискал, той не е получил!
87
6
 
16
 
! Отговори
Дядо Ви преди 3 години
*** стига плюхте по лекарите, не останаха. Кой ще ви лекува децата?Тези хора които ни лекуват още от времето на соца заслужават уважение!Младите лекари учат чужди езици и бягат, заплата средно 10к евро. Тези са единствените които имат желание да се занимават със злобари.
86
4
 
12
 
! Отговори
Гербераст-Силовак преди 3 години
Когато ***,ни стане Президент, интересно дали Севда,ще му пише листчетатас цифри,както сега?Или пък,ще му снима плешивата глава в жипа,лайф за Фейсбук?Гологлавият лешояд,си го представям как в новогодишното си обръщение към народа,казва че яко чака да uзмрат ***!Толкова ми е мъчно,че няма да има повече брифинги.Тази погребална атмосфера,заплахите за смърт,планините от трупове,невижданата ярост на вирусът.Няма вече,Кой да ни зомбира,че ще мрем.
85
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият НОЩ в панделата,заради съветите,които даваше на Винету. Карцер за коремния!
84
4
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
От утре вече няма да виждате ген Мутафчийски да Ви прави брифинги и да ви осведомява,от утре е "уволнен" от тази деятелност и ще се получава инфо само от медиите.Мисля ,че тази новина на много ще допадне.
83
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 72Тежките случаи ако ги оставят без изкуствена вентилация и антибиотици на 100% умират. Правят каквото могат. Ако стигнеш до там, какво ще пееш - да не те слагат на апарата, да те оставят да умреш от задушаване? Как мислиш, лесно ли се умира така? Вчера един руснак плачеше на picabu.ru, как остава сам с две малки деца, ако не отърват жена му с COVID-19, диабет и сатурация 40% без апарат. Сам ги е натресъл на това, завел ги на рожден ден, щото това с вируса били измислици....