Пиян мъж заплашва полицаи в монтанско село

Полицията е потушила скандал в Габровница
4 юни 2020 14:25,
8
Пиян мъж заплашва полицаи в монтанско село
Снимка: БГНЕС

26-годишен мъж е задържан за отправени заплахи и опит за физическа саморазправа с полицейски служители в село Габровница. Това съобщиха от полицията в Монтана.

Още по темата


На 3 юни 2020 г. около 18.50 часа служители на участъка в Огоста посетили сигнал за възникнал скандал между лица в с. Габровница. При пристигане на място служителите установили мъж в явно нетрезво състояние, извършващ непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

При направения опит от служителите да установят самоличността му, той отказал да я разкрие, отправил към тях заплахи и закани и направил опит да навлезе във физическа саморазправа с тях. Спрямо нарушителя са приложени физическа сила и помощни средства и е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Впоследствие е установено, че е 26-годишен местен жител. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
179 преди 3 години
Селото с най-крадливото население във региона.
3
2
 
4
 
! Отговори
Репичка преди 3 години
тоя е бил ,,египтянин,, Трябва да се проведе една беседа с него както в СрАЩ ги провеждат като египтянчетата навършат 6 години ,,The Talk,,
2
1
 
8
 
! Отговори
стефчо преди 3 години
Само трудов лагер и бачкане до на.....! Това лекарство лекува перфектно.
1
4
 
11
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
1-2 години да копа проход под Петрохан и таквиз като него също там,а не пробации,условни ...те това не го считат а наказание...