Със 180 км/ч – джигит лети по улиците на Пловдив

Ограничението там е 60 км/ч
Обновена: 4 юни 2020 09:02 | 4 юни 2020 09:01, Нели Христова
34
Със 180 км/ч – джигит лети по улиците на Пловдив

Пореден нарушител по улиците в Пловдив - камерите на пловдивската полиция заснеха джигит със 180 км/ч.

Водач на лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация е преминал със скорост от 180 км/ч в пътен участък с максимално допустима скорост от 60 км/ч, съобщиха от полицията.

Нарушението на скоростния режим е отчетено от автоматизирано техническо средство при движение на джигита с БМВ-то по "Пазарджишко шосе". Предстои установяване на собственика на превозното средство, призоваването му в поделение на МВР и установяване самоличността на водача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
3
 
! Отговори
тошо преди 3 години
Пловдивските майни винаги са страдали от комплекс за малоценност пред софиянци и непрекъснато се доказват и се правят на интересни , та белким ги забележат в София ! Едно време като идваха тук на екскурзия , прескачаха трамвайните линии за да не ги хване тока ! Ама сега , като се качат на биемвието 5 употреба става страшно !
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не се съмнявам че е с БМВ. Повечето компексари са с такива.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко време да Ви уча, че с някой лев и полицаите се правят че не виждат! Това работи безотказно през последните 35 (тридесет и пет) години от както имам професионална книжка! С нашия продажен манталитет това НИКОГА няма да се промени!
26
0
 
3
 
! Отговори
пророк преди 3 години
До ХалилТАМ паметниците на такива са на всеки 2 километра!!!
25
0
 
1
 
! Отговори
Аз(Боко) преди 3 години
Трябва да дойда да я видя тая работа. Не можете да са оправите сами! Се трябва да Ви оправям.
24
0
 
4
 
! Отговори
Боко преди 3 години
Скриват го щото е техен човек
23
0
 
3
 
! Отговори
Скивай преди 3 години
Ама *** ми що му скивате номера на пИЧа?
22
3
 
10
 
! Отговори
ако имаше държава преди 3 години
трябва на такива моментално да се конфискува колата, отнемане на книжката до живот и затвор поне 3 години. Да видим дали тогава някой ще дръзне да погазва нагло правилата на движение и да застрашава живота на невинни съграждани.
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама те тия под 160км/ч им падат оборотите и гаснат.
20
13
 
6
 
! Отговори
Халил преди 3 години
Може да е бързал нещо човека. Голяма работа станала. Там не е площад и няма пешеходци що да не се даде малко газ на колата
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там трябва ограничението да е 90км/ч. Пътят на практика е извън града, но тъй като градът е и община, са сложили табелите за начало на града грешно - от началото на землищните граници на общината.
18
1
 
2
 
! Отговори
520i преди 3 години
До АнонименМного автомобилни марки са диагноза, до сега съм карал все такива. Общата диагноза обаче е комплексарщината.
17
1
 
5
 
! Отговори
520i преди 3 години
До Оги БМВ Колега, и аз имам BMW E60, но мога да пиша правилно за разлика от повечето фенове на марката. За начина на шофиране да не говорим
16
3
 
6
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
По стопвете си личи ,че е пуснал "ДНЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ"момчето си кара добре?Какъв е проблема?"ФАРОВЕТЕ" го пазят!!Това го знае всеки!!!
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е джигит?
14
17
 
5
 
! Отговори
Красьо ММА преди 3 години
Беемвето е правилната машина в рацете на добрия водач. Важно е задкормилното остройство. Аз раздавам газ ама имам *** и реагирам адекватно в критични ситуации на пътя. Не може да ми слагат на междограцки път ограничение 60. Тя колата сас такава скорос не мое да се кара. Как в Германия нямат ограничения хората и жулят с кой колкото може???
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марката е диагноза, както голфаджия. Трябва това по закон да е криминално деяние- първи път условна (ако досието е чисто) и конфискация, втори път при бай Ставри. Само така се оправя народопсихологията на тази територия.
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В този технологичен свят, където всичко се вижда и знае (само си носи телефона хахаха), е крайно време да се изхващат всички пишлемета и да им се вземат книжките без право на нова.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Оги БМВМай на сфетофарите само ти си мислиш, че някой е тръгнал да се състезава с теб! Явно си голям майстор, щом сменяш гуми по два пъти на година! На кои съзтезания си печелил награди?
10
1
 
12
 
! Отговори
9 преди 3 години
видиш ли БМВ или Ауди значи в него седи *** младеж гъзар, който си мисли,че светът и улиците са негови и може да настъпва газта колкото може...На такъв първо да му се вземе книжката и колата най-малко за 1 година,а на този който му я е купил жестока глоба...че после като убие или осакати някого ревем...