Завързаха магаре на път, по който всяка година има жертви заради животни

Случката се разигра на пътя Казанлък-Стара Загора, полиция откри собствениците
75

Снимка: БГНЕС

Безстопанствено магаре, завързано от безразсъден стопанин край главният път Казанлък-Стара Загора, застраши стотици шофьори и пътници по трасето на пътя, по който всяка година има жертви именно заради каруци и безстопанствени животни.

Още по темата
Животното бе изоставено и завързано на дълго въже за дърво в банкета на пътя. Само чудо и щастлива случайност, че въжето му се е оплело в друго дърво, което е скъсил "каишката" му, е предотвратило излизането на магарето на пътя в един момент, съобщава БГНЕС.

Животното е с видими следи от насилие, видимо неглижирано и изоставено, с множество рани по муцуната, краката, както и стари белези.

На мястото пристигна полиция, която в крайна сметка откри мъже, които заявиха, че животното е тяхно. Те ще бъдат глобеди.

А главният път Казанлък – Стара Загора е един от най-натоварените и опасни пътища у нас. Всекидневно между двата града пътуват хиляди хора, които отиват на работа. За съжалението той е и печално известен с десетките загинали пътници и шофьори заради инциденти, свързани с излезли на пътя животни.

В края на септември миналата година моторист загуби живота си в опит да избегне удар с излязла на пътя крава, а по-късно двама млади души загинаха след катастрофа с каруца без светлини в тъмната част на деня. Година по-рано пък бременна жена едва не загина, след като колата й се вряза в безстопанствени коне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не му взехте магарето да го лекуват ,защо му върнахте магарето на този из,..род,след като животното има нужда от лекарска помощ?Връвта се е впила до костта и вероятно има инфекция,от която го боли!
33
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този който го е вързал да не е от събратята на горкия престъпник Джордж Флойд в България.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безстопанствено магаре със безотговорен стопанин!?.Кърти мивки направо.Евала мен,ти си наш'та гордост!
31
12
 
13
 
! Отговори
Берлин преди 3 години
Ей затова вечно ще живеете в най-мизерната държава в света , един равен и здрав път нямате , само джигити и тарикати по тая пародия на инфраструктура магарето виновно хаха
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На снимка 5 ,сезала е разкъсал кожата на животното и се е впила до костта,може ли да са такива *** стопаните му?
29
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахаххаа, не мога. Следващата статия сигурно ще е за прекопаването на картофите в някое самоковско село, че всичко друго вече клати стабилността. :D
28
0
 
21
 
! Отговори
ТАНИТКА преди 3 години
ЕТНОСА Е ЯСЕН ТОЗИ ПЬТ НЯКОЙ Е ИМАЛ КЬСМЕТ ЖАЛМИЕ ЗА ЖИВОТНОТО ТО НЕ СИ ИЗБИРА СТОПАНИН
27
1
 
21
 
! Отговори
ikar преди 3 години
Трябва да издирят собственика и да му заведат дело за жестоко отношение към животното. Сещате ли се от кой етнос е?
26
8
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
А какво каза Гешеф по въпроса?..-Имало ли е ОПГ,или "дееца" е действал сам,разчитайки на анонимност?Заплашена ли е националната сигурност с това деяние?..Как ще се отрази това на отношенията ни със съседите?..Ще кандидатстваме ли за помощи от ЕС,с които да тушираме последствията от тоя едва ли не терористичен акт?..Та:-Защо мълчи Гешеф?!?!...Нали ТОЧНО ТАКИВА истории са в центъра на вниманието му?
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аа ша ги обидите *** да си бият животните
24
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това трябва да е "журналистическо разследване"!Мисля,че се придвижихме от 110на 120 място по свобода на словото.Утре-"Баце спасява магарето",в други ден "ген.Мутафчийски ще даде брифинг за пи-си-ар теста на магарето!"Дерзайте.Очаквам магарето в сутрешния блок.
23
0
 
19
 
! Отговори
:( преди 3 години
Горката душица. Не трябваше да им го връщат на скандинавците!
22
0
 
12
 
! Отговори
Големия преди 3 години
Красьо, защо праскаш минус?Погледни си статията, направо ми е чудно как си журналист, не че аз съм много грамотен, но не пиша статии нали?
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е магаре ,както и на Алепу не е хотел!Това е подпорна стена на пътя.
20
0
 
16
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
Израснал съм на село и сред животни и снимката с въжето, впило се в муцуната на магарето ми отврати. Не си представям човек от мое село да си помислеше да се отнесе така със своя добитъкк. Няма значение какво е животното, това си е садизъм и трябва да се накаже. Дано там разните им куче и коткозащитни организации да вземат отношение и да го отнемат от ромба-собственик, то по-голямо наказание за него няма как да се приложи.
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарето по-важно от скандала със Севдалина Арнаудова.Браво!*** сър!Вече ги приемат без изпит по журналистика.
18
0
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
"На мястото пристигна полиция, която в крайна сметка откри мъже, които заявиха, че животното е тяхно".Тези мъже не са ли били малко ***?
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Времената се определят от хората!
16
2
 
13
 
! Отговори
Читател преди 3 години
"Безстопанствено магаре,завързано от безрасъден стопанин......"? Г-н журналист аз ли не разбирам или Ти неможеш да пишеш?!
15
2
 
17
 
! Отговори
Ханс преди 3 години
Безстопанствено магаре, завързано от стопанина си - джурналистчето, ти у ред ли си с главата ?!?