Две момчета загинаха след скок от Моста в Бургас

Полицията разследва причините за инцидента
Обновена: 7 юни 2020 16:38 | 7 юни 2020 16:30, Красимир Ангелов
39
Две момчета загинаха след скок от Моста в Бургас
Снимка: БГНЕС

Две момчета загинаха след като няколко младежи са решили да скачат от втория етаж на Моста в Бургас, съобщава Bulgaria ON AIR.

Трето момче е спасено, след като му е бил хвърлен пояс.

16-годишно момче е скочило от кея в морската градина, след като не е изплувало очевидци са сигнализирали на тел. 112. По-късно морето е изхвърлило и тялото на 13-годишно дете, което е било от дом за деца в риск.

От полицията работят по случая.

По първоначална информация скокът се е случил след бас между децата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеко дете бургазлия трябва да може да плува и да скача от моста.. салта малта, всичко трябва да прави ,иначе няма да стане нинджа батка. Като дете всеки ден с аверите ходихме и скачахме там.. по поне 80 дни лятно време . Сега всички станахме преуспели нинджи , тези които ги беше страх , си останаха страхливи и до днес, попупедали аутсайдери
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да ги прости децата!
34
0
 
6
 
! Отговори
. преди 3 години
До Анонимен 4 Днес е празник Поетдесетница, когато Светият Дух е слязъл върху апостолите, но празник "Свети Дух" е утре!
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бургазлии,да наслагат метални П-образни стъпала(хватки) на колоните,преди имаше метални колони и хората се захващаха за тях!Сега са гладки,бетонни,няма как да се захване човек,изпаднал в беда.
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега погледнах снимки,изглежда са сменили металните колони с бетонни и няма къде да се захване човек!Преди бяха метални и можеше да се захване човек за колоната.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми не съм от София,в нашия град през соца си имаше басейн за спортистите,в него ни пращаха още в 3 клас да учим плуване за 1-2 години,а в две от училищата ни от 1 до 12 клас имаше и плувни басейни директо вътре в училището,оделно имахме обществени летни басейни сред природата до града и минерални басейни край града и голяма река покрай града,аз какво да направя,че вие в София винаги сте били на опак на цяла България и все сте на терсене на останалите и си ограничавате хората?
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да ги прости!
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не помня плуването да е било учебен предмет-----------Намисам се без покана, но беше, беше....У Ст.Загора цяла година нъ водиха у закрития басен (бях у 3-ти клас) мъ аз тъй и не можах да съ науча тогаз.-)))))Га завърших 4-ти клас баща ми мъ заведе у Варна, на Морето и мъ научи да плувам за една седмица с помоща на една плажна топка!!!!А, след време аз пък така научих и дъщеря си.Как бързо отмина времето, сякаш беше преди година или две... и хоп, вече съм на 54 години.
28
2
 
5
 
! Отговори
до колегата преди 3 години
не помня плуването да е било учебен предмет, освен в Спортното, друг е въпросът че някои у-ща от края на 80-те години имат плувен басеин. Аз лично съм посещавал този в училището зад 5-ти супер във "Владиславово".
27
3
 
13
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До АнонименВ София имаше басейн в 22-ро училище, отселно басейните "Република" и още един /забравих му името/, имаше басейни в Овча купел - адамов и евин, а после направиха нормален басейн с олимпийски размери към стадион Славия, на който тренираха спортисти, както и басейна в комплекс "Червено знаме" и други закрити басейни. Не се опитвайте да ми докажет, че тогава сме яли доматите с колците.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едното момче е от дом в риск, т.е. изоставено от майка му. Съжалявам такива деца, въпреки, че мнозинството тръгват по лошия път. Днес не е проблем да се предпазиш от нежелана бременност, или да я прекъснеш, защо още има жени, които раждат и изхвърлят децата си като ***??? Бог да ги прости.
25
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Какви басейни при соца? В Соофия имаше 2 басейна, единия в японския, и лятна къпалня. В басейните простосмъртни не можеха да припарят, а в къпалнята беше пълно с ***. Също, никога не е имало учебен предмет плуване, имаше физическо, момчетата ритаха, момичетата се мотаеха, и нямаше вода в съблекалните. Е, ако си от децата на червената върхушка, тогава си учил при богоизбраните - в италианския лицей или училището на принцеса Людмила, там може да има в басейн. Но, за обучение може
24
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теорията на Дарвин за "Естественя подбор" се потвръждава за пореден път!!!псСъболезнования на близките!
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези деца дали изобщо са умеели да плуват?Ако не са ги научили,ще потънат като камък във водата!Бог да ги прости!
22
0
 
21
 
! Отговори
77 преди 3 години
Моста в Бургас и въобще Морската градина около него ,са прекрасно место в Бургас.Жалко че там отново двама човека изгубиха живота си.Жертвите на моста през годините са десетки ,и то не само Българи
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНПод моста има колони,за които могат да се хванат,не е задължително да изплуват 100-200 метра наведнъж!А може и да са загубили ориентация във водата или да са се ударили в моста,кой знае
20
12
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОПРАВДАВАМ СКОКОВЕТЕ!!20 ЛЕВА СА СИ 20 ЛЕВАДО 10 ЛЕВА Е МАЛКО НО ТОВА СА ЦЕЛИ 20 КИНТА :)
19
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мхмАми ако са правили салта преди да скочат във водата,както сме правили ние като деца, няма да се учудя при тази дълбочина да са загубили ориентация.Плуването трябва да е задължителен учебен предмет,както беше през соца,още от 3 клас започнаха да ни пращат по басейните да учим плуване,не че плувахме кой знае колко добре,но поне можехме да изплуваме над водата.
18
5
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БАСА Е ЗА 20 ЛЕВА ОБЯВИХА ГО ПУБЛИЧНО--------------ТО И АЗ СИГУРНО ЩЕ СКОЧА ОТ МОСТА :D 20 ЛЕВА СА СИ 20 ЛЕВА
17
4
 
14
 
! Отговори
мхм преди 3 години
тези деца които са от домове в риск, как изобщо са пуснати? някой пита ли се? всеки знае, че тези деца нямат право да излизат. това е супер строго нарушение