Още 3 случая на коронавирус в Доспат, станаха общо 51

Заразените са отново работници в цеха в града
35
Още 3 случая на коронавирус в Доспат, станаха общо 51
Снимка: БГНЕС

Още три нови положителни проби за коронавирус са установени при работници в цеха в Доспат, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Смолян.

Още по темата
С тях позитивните за COVID-19 работници стават общо 51.

Броят на заразените жители на Доспат се актуализира неколкократно днес от РЗИ- Смолян, след постъпване на резултати от изследването на всички над 220 работници в цеха, в който се изработват играчки за шоколадови яйца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
глоба преди 3 години
Работничките, които са донесли заразата от Сърница в Доспат, да бъдат съдени и глобени. Най-малкото по 1000 лева на гляава. Тия хилядарки да отидат за плбащане труда на медиците, раблотещи с болните от коротавирус.
32
2
 
0
 
! Отговори
кой кой е преди 3 години
Тъй като Сърница е община наравно с другите общини в Пазарджишка област, подчинени са директно на ПАЗАРДЖИК, КОЙТО И ТРЯБВА ДА ИМ БЕРЕ ГАЙЛЕТО! И Доспат, и Сърниц;а са на директно подчинение на Пазарджишка област. Или? Или когато е за права, Сърниц;а иска права на отделна община, а кщогато е за задължеиния, не и харесва. Пълна безотговорност - сипят зараза около себе си тия от Сърница!
31
2
 
0
 
! Отговори
за кучето и тоягата преди 3 години
Ако се гледа по административен ред, Сърница е отделна община по същия начин, както и Велинград например. Когато случаите не са спешни, сърничани се гордеят, вирят носове, хте искали да се лекуват в Пазарджик и Пловдив. Сега, когато случаят е спешен, и с коронавирус лепнат по задниците им, горделивите га дини търсят Велишнград! В Пазарджик нямало места в болницата. А че тя да не би да е една болница в Пазарджик?!
30
1
 
3
 
! Отговори
нарочно е преди 3 години
Работничките, които са пренесли заразата от Сърница в Доспат, нарочно са вземали аналгин, за да прикрият температурата си. Тоест, знаели са, че са болни и нарочно са криели, заразявайки колегите си!
29
2
 
0
 
! Отговори
Сърница е виновна преди 3 години
Заразата е дошла в Доспат от Сърница. В Сърница е пламнало от учители и общински съветници, сиреч, от хора, които ходят насам-натам. И нуе стига дето не си признават, че в Сърница е огнище на зараза, ами и заразяват други общини! Сега заради Съарница и Доспат е огнище на зараза!
28
1
 
1
 
! Отговори
не е вярно А преди 3 години
Да си кажем истината - заразата в Доспат дойде от Сърница. Още преди да се загомвори за пкоронавмирус в Доспат, наоколо се знаеше, че в Сърница вече има болни. В момента в МБАЛ Велинград има болна жена, спешен случай с корона вирус, от Сърница. Обаче пред телевизията сърничани отричаха да има болни при тях. не било вярно, защото ако били болни, щели да са в болница. Е, вече има жена от Сърница в болница, и тази жена е с коронавирус.
27
2
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Колега по списване във форума!Знаеш ли как живеят тия хора там горе в планината и как свързват двата края! Чакат на едни заплати кога дадени, кога не! Като няма заплата - цялата къща няма за хляб! Ти се втелясваш, че имали изгода! Що не питаш и колко им плащат да им сметнеш изгодата?!
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пригответе човалите и хладилните камиони
25
2
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Омръзна ни тази истерия вече с тоя еврейски вирус !!!!
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако болни работнички са предпочели да ходят на работа, значи са имали изгода. Трябва да се видят реалните условия във фирмата: какви отпуски са позволявани, как са осигурявани.За мен случаят е за инспекция. Не знам инспекторите по труда как работят, но ако работят само по сигнали, а нямат планови тотални проверки, скоро работниците добро няма да видят.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден блиц и пик създават напрежение ако нее корона то умрели маи ще земем да не ги четем както и днес докога толкова ли няма какво да пишете
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така преди дни не бели обесено че има в Доспат и сребреница болни защо не казвате че товае било от преди дни а стига стрес повече министърът ви каза краи на стреса тия за два дни гоувеличиха пак Еми господа как искате да живеем в стрес как да работим що за държава и хора сме ние спазваме всички изисквания маски носим дезифектанти ползваме и дето се вика и ракия ползваме е какво искате като откачим тогава ли короната няма да я има два три пет половин свикнали сме
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се разболяват по 1000 човека на ден това са 365 хилядиСлед 20 години всички ще го минем
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нужна е повече информация. От толкова много хора с инфекция, ако никой няма външни прояви, е едно, ако някои са имали прояви на заболяване, но са го крили, е съвсем друго.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коронавирусът е измама равностойна на измамата , че комунисти,ченгета от ДС и комсомолски секретари могат да създадат демократично управление!
18
1
 
10
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
От 220 работници - 51 доказани заразени! Утре ще има още, като излязат и други проби!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Доспат може
16
1
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До 101. Климатична или вентилационна инсталация. Един да има - всички имат!2. Работника разнасящ частите по работни места, ако е с "корона" - всички са с "корони"!3. Вход/изход - пропуск : всички минават през едно ограничено място!4. Работни места и места за почивка/хранене: разстояние!5. Рамазана наскоро свърши - видели са се с комшии, роднини!6. Ако е имало и такива да гълтат хапче за температура, че да минат контрол и да работят! Имало ли е контрол?!
15
8
 
13
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
То щом в изолирания Доспат са 1/4, представям си в София и други градове. И няма мор. Щаба издъхна.
14
14
 
4
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Имам съмнения, че въобще има заразени.