Дъщеря уби 77-годишната си майка в Бургас

Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин в 08:48 ч.
9 юни 2020 12:57, Ния Христова
23
Дъщеря уби 77-годишната си майка в Бургас
Снимка: БГНЕС
В бургаския комплекс "Братя Миладинови" е убита 77-годишна жена, съобщиха от ОДМВР - Бургас.
 
Тази сутрин около 8:48 ч. в ОДМВР – Бургас е подаден сигнал за тяло на възрастна жена с физически травми, което е било открито в апартамент в бл. 27 в к-с "Братя Миладинови".
 
Установено е, че починалата жена е живяла в апартамента с мъжа си и 52-годишната си дъщеря. 
 
Служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас са извършили оглед на мястото. Тялото на възрастната жена е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас.
 
Първоначалните предположения са, че жената е убита от 52-годишната си дъщеря. Когато полицейските служители пристигнали в апартамента, тя била в неадекватно психично състояние, поради което е настанена за лечение в Центъра за психично здраве.
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
8
 
! Отговори
AAA преди 3 години
До До 11В Америка правят също проба-грешка ,но за всички заболявания.През Ноември изпробваха върху мен 17 вида лекарства за да улучат лекарството за моето заболяване и след три месеца болестта ми се върна отново.
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...тя била в неадекватно психично състояние...+А в какво друго състояние да бъде при вида на убитата си майка? Вие адекватни ли ще сте?
17
2
 
12
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Наистина проблемът е сериозен.Тя ако е адекватна и да отиде там да си пие хапчетата, работата отива на добре, ама има случаи, дето зорлем в клиниката им дават лекарствата,та какво остава сам да отиде.Другата страна на въпроса, за който колегата пише:Генетичните тестове. У нас даже за онкозаболявания не правят, а направо блъскат масова химия. За психичните - същата работа.Проба-грешка и докато улучат лекарството, човекът още повече психясал от страничните действия.
16
5
 
6
 
! Отговори
До 12 :-) преди 3 години
На Запад има генетичен тест и според генома на болния компютърна програма подбира най-подходящите медикаменти от всичките 216 използвани в психиатрията. Суицидите и агресията при тях са част от самото заболяването и са непреодолими импулси, ако болният е с такива нагoни. Те ако можеха да се контролират нямаше да са болни и опасни за себе си или за обществото. Раково болните могат ли да си контролират туморите?! И ако могат защо умират?
15
5
 
9
 
! Отговори
До 12 :-) преди 3 години
Мъж ли е убила тази жена, че толкова си зaквичaл?! Един освидетелстван представител на вашия пол преди две години беше убил и разчлeнил майка си. Шизофрениците обикновено посягат на близките си, с които живеят. И точно за тези близки никой не мисли как ще се справят и на какъв риск се подлагат. Получават ли средства за придружител? Изобщо самият болен дали получава инвалидна пенсия?! Налучкването на подходяща терапия за психично болните е висш пилотаж. На Запад има генетичен тест и според генома
14
2
 
11
 
! Отговори
Къде преди 3 години
е оня дето ще изкара Радев виновен?
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъщерята може и да няма психични проблеми. Как решихте, че има такива от години? Колко от вас ще останат невъзмутими при вида на убитата си майка? Малко е информацията, може наистина да е дъщерята, а може и да не е. Много е вероятно да ги домързи да разследват и да набедят някой невинен.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кого е подаден сигнал?
11
2
 
11
 
! Отговори
Продължение .... преди 3 години
.... Не знам колко дълго време е продължил този период, през който е трябвало да си взима лекарствата под наблюдението на медицинския персонал. Във всеки случай, тази жена не беше агресивна и си гледаше служебната работа добросъвестно.Но, за съжаление, не рядко чуваме за тежки посегателства, извършени от хора с този род заболявания. Не знам какво трябва да се направи.
10
6
 
12
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Какво казва Истанбулската конвенция по въпроса? Когато мъж убие, тогава за насилието няма оправдание. Когато жената направи същото, тогава е единичен случай, тя е психичноболна и т.н.
9
3
 
14
 
! Отговори
Проблемът е сериозен преди 3 години
Хиляди лица с психични отклонения живеят на свобода и от само техните близки или в някои случаи само от самите болни зависи дали ще си пият редовно хапчетата. Затова се случват нещастия.Имах колежка, която беше кротка и възпитана, но страдаше от някакво леко психично разстройство и, доколкото знам, само веднъж е била на лечение в психиатрична клиника. След това е трябвало да ходи всеки ден в психодиспансер и там пред медицинските работници да изпива лекарствата, които са й били предписани. ....
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ....................Ами те го правят, редовно има хора с психични проблеми, които отнемат живота си. Проблема е, че ти като здрав човек, не можеш да си представиш колко са нелогични действията на такива болни, тук просто логика и здрав смисъл НЯМА. Надявам се това да отговаря на въпроса ти
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е нормално за територия в която мутра е на власт а не го сменяте с някой от новото поколение слаб безработен безпартиен премиер които няма да е диктатор а ще ви вдигне стандарта
6
15
 
18
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Позната схема е, майката да побърка детето си, а то да се защити някък
5
4
 
8
 
! Отговори
Бургазлия преди 3 години
Тука сме така
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психиатрично здравеопазване в Бг Няма ! В най-добрия случай малко хапчета и в къщи при мама и тате ,а хората изнемогват не ,защото не искат да си гледат болното дете , а защото Не могат ! Как 70годишна жена физически ще се справи с 30г побеснял мъж ?
3
5
 
9
 
! Отговори
.................... преди 3 години
В коментара по- долу да се чете -да се самоубие.
2
9
 
21
 
! Отговори
.................... преди 3 години
А бе защо Никой с "психични"отклонения не вземе си да убие?! Да посегнеш на жената,която ти е дала Живот си е направо за доживотен без право на обжалване! Ако имаше смъртно наказание едва ли толкова убийци с" увредена "психика щяха да го правят!!!
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероято не е луда. Прави се.Ще положе малко в лудницата и ще излезе и след това в апратамента.