Хасковската полиция задържа петима души за различни кражби в района

Крадците са обирали параклис, отнемали овце, крали от магазин
9 юни 2020 21:53,
5
Хасковската полиция задържа петима души за различни кражби в района
Снимка: БГНЕС

Петима души са задържани за извършени кражби в област Хасково. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата


21-годишен мъж от Свиленград и 20-годишна харманлийка са заподозрени, че вчера, около 9.00 часа, са откраднали монети на стойност 40 лева от параклис на църква в свиленградското с. Димитровче. След сигнал от кметския наместник на селото, двамата са установени и задържани по заведеното бързо производство. Също за кражба, в димитровградското управление са двама местни жители. Познайниците на полицията, на 51 и на 47 години, откраднали две овце от стопанство в с. Брод. След задържането им признали, че са заклали животните и с протокол са върнали 33 кг от остатъка.

Последният задържан през денонощието за кражба е в Районно управление на МВР - Хасково. Той е на 41 години и вчера е откраднал от рампа на магазин в областния град, два градински стола. Доброволно е върнал на разследващите откраднатите вещи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Левски преди 3 години
За милиони няма закони за кокошка няма прошка...Хванете милионери те Ане кокошкарите... Тази държава отива на май...та си...
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тия чалъми,хванали бай онзи с две с две крадени овце,хванали бай онзи с двайсет стръка ганджа,докога ще бръмчите и парадирате с тая Псевдо активност?Ставате вече не само досадни ами и смешни!