Мъж е бил пребит от приятелите на дъщеря си, опитал да я прибере

Трима мъже са се притекли на помощ, но и те били нападнати
12 юни 2020 17:00, Ния Христова
63
Мъж е бил пребит от приятелите на дъщеря си, опитал да я прибере
Снимка: Pixabay
Трима младежи от силистренското село Секулово твърдят, че са били нападнати и бити. Един от потърпевшите съобщи за инцидента. Той разказва, че заедно с негови приятели са били нападнати от близо 30 роми, защото се опитали да прекратят разправия между момчета от селото и баща на момиче, който отишъл да прибере дъщеря си. 
 
Полицията е успяла да реагира бързо. В момента тече проверка по сигнала. 
 
"Непълнолетно момиче и още няколко мъже употребяваха алкохол в късната част на денонощието. Аз сигнализирах бащата на момичето за случващото се. Той дойде и се опита да я прибере, при което група момчета му налетяха на бой", разказват потърпевшите в ефира на Нова тв.
 
Те разказват, че след като са видели какво се случва се намесили, за да помогнат да прекратят разправията. 
 
"За много кратко време бяхме заобиколени от над 30 души. Опитахме се да ги разпръснем, в резултат на което получихме удари", казват още потърпевшите.
 
Потърпевшите споделят, че силите на реда много бързо са пристигнали на мястото. Взимат адекватни мерки и прекратяват напрежението. Повечето от лицата са разпознати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Едно ченге преди 3 години
Така е като полицията не бие и съда на вкарва в затвора за по дълго време. Освен това трябва да се либерализира закона за притежание и носене на огнестрелно оръжие, и чл.12 от НК, третиращ т. нар. "неизбежна отбрана". Гражданинът трябва да е свободен човек, който да може да се защити и сам, а не да чака полицията, като овца оварското куче.
29
0
 
9
 
! Отговори
бг преди 3 години
човекът е искал да спаси малотената си дъщеря от групово изнасилване и евентуално продажба като прoститутка , но гетото са го пребили, защото законите важат само за българите ,както и данъците също важат за тях,също за българите важат сметките за ток , завода и пр ипр. и те са длъжни да работят за да осигурят издръжка на децата на ромите.
28
1
 
6
 
! Отговори
,,, преди 3 години
Бийте си дъщерите, ако излизат с ***. Няма друга оправия. Като ги биеме ние пишат жалби.
27
2
 
4
 
! Отговори
179 преди 3 години
Момичето е българка сега гледах видеото. На 16 години. Чакам минусите.
26
2
 
12
 
! Отговори
179 преди 3 години
Сами видяхте как се справят във родината на ромите, Индия със хората които не искат да спазват законите. Във едната ръка тояга във другата автомат и печките не смеят и да съснат. Но трябва силна власт. Тука в България най-долното племе ни се е качило на главата това автоматично означава ,че ние самите сме по-долни от тях. А за момичето все си мисля да не е българка ако е така много жалко за баща и.
25
3
 
20
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Расизъм! Това са си ромски традиции да крадат були как може такова отношение!
24
3
 
40
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
В България трябва да се използват "Нюрнбергските закони" за ромите. Това е.
23
2
 
48
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
Няма невинни роми! Всички до един или на пътя за Турция и по надолу или в трудов лагер завинаги....
22
0
 
7
 
! Отговори
Следовател Жуф преди 3 години
Да вметна нападнат е от засада.Таткото в районното,отказва да учи,КОНФУ,ко праим а
21
1
 
23
 
! Отговори
Блак глас матер преди 3 години
Търсете кой е кмета, наместника и дупетата.
20
4
 
31
 
! Отговори
агитпроп преди 3 години
Абдикирала държава - изперкало население!
19
5
 
48
 
! Отговори
Това си е чиста преди 3 години
игания! Какво търси това малолетно при иганите? Нали им беше традиция, защо бащата ходи да я прибира? На 12 ще я напомпят, на 13 ще роди и ето още един глас за ГЕРБ, нали затова си ги кътат.
18
2
 
30
 
! Отговори
Българин чист преди 3 години
В Лапландия (индия) ,който не спазва карантината бой с пръчка душманската и "те" си знаят ,че само от това разбират!!!
17
1
 
28
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
Шведски нрави
16
1
 
26
 
! Отговори
не позна преди 3 години
До Анонимен 2Приятелите и са от ония със социалните помощи,дето на 25 години стават баби и дядовци!
15
2
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 17 преди 3 години
Родителите се видели в чудо от своеволията на 14-годишна дъщеря, която започнала да излиза с компания на по-големи момчета и момичета и да не се прибира по нощите. За да не излезе докато ги няма, я съблекли гола и я заключили в една от стаите.Тя обаче изскочила през прозореца посред бял ден, прекосила улицата и отишла в къщата на своя съученичка, която била през няколко къщи, за да поиска дрехи.Видели я хораКогато в Детска педагогическа стая я попитали защо е постъпила така, казала "Не ми пука!
14
2
 
34
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Случаят е от няколко дена.Дъщерята не е пила с "тефтонците"а е седяла на масата и те са се присламчили.Момичето е искало да си тръгне,но "черкезите" не са я пускали и се е развикала.И тогава са се намесили момчетата,да я защитят.Другото е вярно.Пилицията не е виновна,че дава невярна информация на сайта.Така им е наредено.Вие самите знаете защо.По малките населени места отдавна е "къджалийско време" само,че тоя път не са османлии грабителите и насилниците!!!
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Ами!Сега са модерни и гологлави моми. Продават се и перуки. Може и артистично да си завие някой тънък шал около главата и да си направи тюрбан.Изтървани ли са първите 7 години, *** гони вятъра после.Които са по-възрастни вероятно си спомнят материал от вестник, който беше нашумял навремето. Описваха се всевъзможни драстични случаи, при които родители не могат да се справят.Единият от тях беше за някой от крайните квартали с еднофамилни къщи. Родителите се видели в чудо - -
12
1
 
16
 
! Отговори
Брадвата преди 3 години
Директно даване за осиновяване. Лишаване от наследство и т.н.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен защо не ме нападат, направо се чувствам отхвърлен от стадото.Опитвали са се когато са повече от един да се правят на отворени, ама нещо се разбягват, малко повече смелост за какво иначе чупите стойки.Иначе за по слабите физически, ами възпитайте си дъщерите и синовете, ако имате време разбира се.Не казвам да са ядрени физици и инженери, просто елементарно възпитание.