Полицейска акция срещу битовата престъпност в Секулово

Повод за това е масово сбиване в центъра преди дни
12 юни 2020 14:45, Ния Христова
9
Полицейска акция срещу битовата престъпност в Секулово
Снимка: Pixabay
Мащабна специализирана полицейска операция против битовата престъпност се провежда в село Секулово, община Дулово, информираха от пресцентъра на прокуратурата. Повод за акцията е конкретен случай с масово сбиване, при което е пострадал човек.
 
На 10 юни в центъра населото е имало масово сбиване и е пострадал човек. Словесна разправия между две групи е прераснала в побой. Конфликтът е възникнал заради непълнолетно момиче, което е било заедно с едната група. При опит да помогне на 16-годишната девойка, е пострадал Божидар А., по-известен като Боби Ейнджъла. Той е диджей в читалището на село Секулово и основател на известния Enigma Rocк фестивал.
 
Образувано е досъдебно производство по случая за хулиганство и нанасяне на телесни повреди в Районната прокуратура в Силистра. Тече и разследване, което да изясни причините и обстоятелствата за побоя. 
 
На място са прокурор, трима разследващи полицаи и служители на ОД на МВР в Силистра. На специално изградени КПП-та се проверяват хората и автомобилите, които влизат и излизат от селото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Всеки ден преди 3 години
Битовете пак са вилняли.
6
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
еми как има хор към читалище, ансамбъл към читалице, що пък да няма диджей, много си ми интересен с такова ограничено мислене....
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'побой'оставете *** да се разправят, *** ненаситни.не се месете дето не ви е работа!!!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
откъде накъде читалище ще има диджей?
3
0
 
6
 
! Отговори
Dovе преди 3 години
Струва ми се нехуманно ние да им плащаме данъците,тока и водата,а те да ни мандръсат и бият всекидневно и повсеместно.Неприятното е,че сме едва в началото.Хубавото е,че *** е един от тях и ми трие постовете,в които пиша какво ми в на душата.
2
1
 
4
 
! Отговори
Въргалска преди 3 години
Има много просто решение, но на някои няма да им хареса. И понеже е демокрация, няма как да стане. Ето защо положението остава същото докато се сг.овни напълно.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един много *** член в закона,който трябва да се приеме.За участие в масов бой-много хора срещу малко, наказанието за многото трябва да е по пет.Събира се тумба,за да бие един-двама души-наказание за тумбата по пет.Ако иначе е 1 година затвор-става по 5 години за всеки от тумбата.Така една определена група човеко-подобни ще се отучат от навика си да нападат хора,с огромен числен превес.И подобни,срамящи страната ни случаи,ще престанат.Също ще се разредят атаките на групировките с бухалките