Тровят кучета с розови филии хляб във Варна

Новината възмути стотици жители на морската столица
12 юни 2020 15:05, Ния Христова
155
Тровят кучета с розови филии хляб във Варна
Снимка: в. Монитор
Неизвестни лица убиват бездомни кучета във Варна, като из градинките и междублоковите пространства хвърлят филии хляб напоени с отрова, съобщи в. Монитор. Новина обиколи всички варненски групи в социалните мрежи. 
 
"До всички живущи в кв.Трошево, Варна. Внимавайте ,когато изкарвате кучетата си,защото някой слага отрова!Намерената филия беше до блок 81", предупреди един от първите хора намерили опасната храна. Други предложиха да се подаде сигнал до полицията. За момента няма данни дали вече е направено. 
 
"Не я оставяйте там! Само да внимават за домашните кучета, а уличните кучета и котки омаляли от глад?", коментира следващ участник в разговора. 
 
Изразиха се и крайни мнения като: "Някой убива животинките в района и аз предлагам да намерим и да линчуваме този изверг." 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
6
 
17
 
! Отговори
до 84 преди 3 години
Но в кучкарската библия пише, обичай кучето си повече от себе си, а бездомното три пъти повече от себе си. Оставяй всяка неделя бездомно куче да те хапе, а всяка пролет трябва да те охапе поне един кърлеж от бездомно куче. Благодат е да се нахапят бълхи, а ако умреш от кучешка тения ти е запазено място в рая.
86
6
 
13
 
! Отговори
До 87 преди 3 години
Аз пък знам, че хората които много обичат животните, мразят хората, типичен пример си ти.
85
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 75Не ,не си проверил,ето ти най-главния симптом при психопатите:1. Липса на каквато и да е емпатия.Може би най-отличителната черта на психопатите е,че те не са способни да изпитват чувства като емпатия, дълбоко съчувствие, когато някой страда. Те не могат да прощават и да вярват на някого. Психопатите много умело използват уязвимостта на околните. Дори не се замислят как точно да действат, защото имат вграден радар за локализиране на слабите места.
84
4
 
10
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Мишки ядеш ли, мислителю? Как си с ***? Когато едно животно се превърне във вредител, то се изтребва, това е случая с бездомните кучета и котки днес.
83
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 74Милосърдието е и към животни и към хора,никой не е казал,че трябва да е единствено към хора,но знам,че хора които не обичат животните,не обичат и хората!
82
3
 
11
 
! Отговори
до 83 преди 3 години
Значи поставяш кучето над телето? Що за расист си ти? Calf lives matter! Нима телетата не са животни? Нима не носят душа и те! Изверг и психопат! Щом не обичаш телетата, значи не обичаш и хората.
81
5
 
1
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
Вярно ли? Много се оплаших. Чакам те, ела да те видя колко си як, само да не се окажеш някоя кукувица, с такива не се занимавам.
80
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
EI LUDITE KUCHKARI V BIBILQTA PISCHE OBICHAI BLIJNIQ SI CHOVEKA KATO SEBE SI NIKYDENE PISCHE OBICHAI KUCHETO SI KATO SEBE SI
79
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми защото месото е човешка храна,първата храна на човека е била месо,след това прибавят плодове,зеленчуци и жито,нормално е да се употребява месо от човека,както котката се храни с мишки или лъва с тревопасни,не е нормално да убиваш обаче животни,които не се произвеждат за храна,като кучета и котки!Няма да им се изтърка телефона или подметките,да звъннат на някоя организация или я уведомят лично!
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво! Подкрепям да ги разкарват.
77
7
 
12
 
! Отговори
До 75 преди 3 години
Проверил съм как стоят нещата в професионалната психология, там никъде не пише, че човек задължително трябва да обича животни, но ясно е написно, че вманиачаването по отглеждането на кучета е тежко ментално отклонение.
76
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 68Аз не съм този който питаш, но ще ти отговоря с удоволствие! Или обичаш или не обичаш, всичко е под един общ знаменател. Вижда се, че не обичаш и себе си, камоли за околните хора или животни. А... и си произлязъл от животно, но си еволюирал напразно...
75
6
 
1
 
! Отговори
ГРОБАР преди 3 години
да се готвят комунистите и ***,за тях сапунисано въже============Намери ли по-дебело въже за баш ком*униста от Банкя?
74
5
 
5
 
! Отговори
до 74 преди 3 години
Много субективно съдиш кой е *** и кой не, но явно правосъдната система те е насочила правилно. Жалко, че не си се осъзнал. Децата са малко, зле образовани, пенсионерите едвам кретат, сумати болни измряха от лечими болести, но твоето куче е по- важно от тях. Що зе ддееббиилл си?
73
1
 
7
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
В Австралия котките са инвазивен тип животно. Демек не са добри. Защото те убиват птици и гризачи, дето ядат буболечки. Ако има много котки наоколо при твоят блок, няма птици, това значи, че има буболечки. Т
72
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТедиТипичен пример за секта кучкар, такива хора ще ви убият без да им мигне окото, заради една топка косми.
71
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 61Ами виж в професионалната психология кои хора са неспособни да обичат животни и ще си видиш сам отговора на въпроса и че си готов психопат!
70
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Браво похвално, а кучкарите които се заканват да линчуват ги чака дебелата тояга, много скоро."=============Такъв като тебе който тровеше кучета, го вкарах в болница. А после ме осъди, защото е ***!
69
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
KO STE REVNALI ZA KUCHETATA BE EI Q REVNETE ZA DECA CHE NQMA V BG IGLEDAITE DECA CHE SA KYT REVNALI MI ZA PESOVE BEZDOMNI
68
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучелюбите са такива хора, които спят с кучета, а не с други хора. Кучетата са опитомени с друга цел, а не да спят с вас. Що не ревете за агнетата, прасетата, телетата и другите животни, които са убити, за да се направи храна за кучетата ви? Колко нагло от ваша страна! Нали обичате животните? Може би е време да приемете естественият ритъм на природата. На някой бездомните кучета му пречат и решава проблемите си сам, не чака на държавата.