Тровят кучета с розови филии хляб във Варна

Новината възмути стотици жители на морската столица
12 юни 2020 15:05, Ния Христова
155
Тровят кучета с розови филии хляб във Варна
Снимка: в. Монитор
Неизвестни лица убиват бездомни кучета във Варна, като из градинките и междублоковите пространства хвърлят филии хляб напоени с отрова, съобщи в. Монитор. Новина обиколи всички варненски групи в социалните мрежи. 
 
"До всички живущи в кв.Трошево, Варна. Внимавайте ,когато изкарвате кучетата си,защото някой слага отрова!Намерената филия беше до блок 81", предупреди един от първите хора намерили опасната храна. Други предложиха да се подаде сигнал до полицията. За момента няма данни дали вече е направено. 
 
"Не я оставяйте там! Само да внимават за домашните кучета, а уличните кучета и котки омаляли от глад?", коментира следващ участник в разговора. 
 
Изразиха се и крайни мнения като: "Някой убива животинките в района и аз предлагам да намерим и да линчуваме този изверг." 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
6
 
! Отговори
/// преди 3 години
До ТедиЯ не кълни, кучкарке!
66
3
 
6
 
! Отговори
До Теди преди 3 години
Не се притеснявай мила, Господ обича психично здравите. Ти му мисли.
65
1
 
4
 
! Отговори
До 61 преди 3 години
Аз прилагам аргумент, защо ти си ненормалник, ти пишеш обичайте секта простотии. Аз задам въпроса защо трябва да обичам животните и като доказателство на написаното по-горе, ненормалника изпада в амок и започва да ръси клетви и обиди.
64
12
 
7
 
! Отговори
Теди преди 3 години
За *** , направили тези злодеяния и *** пишещи тук които ги подкрепят ви пожелавам от все сърце ,това което е изпитало в агонията си едно отровено куче вие и семействата ви да ги почуствате в живота ви с пълна сила, Господ със сигурност ще ви помогне в тази приятна и хубава за вас мисия!
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които сръвняват стареца с животно, са тези същите които подминават и животно и стареца. Така се живее в зайчарника и законите на бледоликия с томахавката, после що били бедни, боси и гладни в зайчарника и от ЕС, защо ги оставили на самотека. Че те ли ще ни оправят тези селски мурафети и ще ни интегрират, като промяната е необратима!
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха!Котките дори предпазват от зарази,защото се хранят с гризачи,гризачите разнасят най-много зарази и се въдят по мазетата,както се хранят и с други вредни насекоми.
61
2
 
6
 
! Отговори
*** преди 3 години
Много се спряга понятието "бели държави" да, няма бездомни кучета, поради една много проста причина, има евтаназия след известен престой на животното в приют. Но тук това няма как да стане, заради воя на кучелюби, зоофили и др.
60
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 45И защо пък трябва да обичам животните в частност разни лаещи топки косми? Болния мозък е твоя, ти си човека подчинил целия си живот на отглеждането на един пес, не аз................Напротив,болния мозък си ти,виж как разсъдаваш,ти си за специално заведение с бяла манта!Готов психопат си.
59
3
 
2
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Ми то до 1990 и по къщите нямаше. Минаваха едни ***.или и ги застрелваха пред очите на децата.
58
5
 
7
 
! Отговори
До 56 преди 3 години
Да това е обяснява всичко, стана ми ясно, че кучкарите са тежко ментално болни човечета и съм много доволен, че не съм като теб.
57
1
 
0
 
! Отговори
Сп???нс преди 3 години
През лошия соц, след войната, са изчислили че всяко *** яде определено количество и като го умножиш по 10 или 100хил , са количества храна и пари всеки ден. И с тези пари баби не ви събраха за панелката в която се ширите сега.
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам някой кучкар фанатик, да ми обясни защо трябва да се кланям на кучета като него?
55
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо пък трябва да обичам животните в частност разни лаещи топки косми? Болния мозък е твоя, ти си човека подчинил целия си живот на отглеждането на един пес, не аз.============По-тЬп си и от гЬза на Пожарникаря!
54
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПешоНа Запад не просто няма бездомни кучета, а на много малко места можеш да пуснеш кучето си да тича свободно и да притеснява останалите хора, в много паркове това абсолютно забранено, в други има обособени заградени терени.
53
2
 
11
 
! Отговори
До:Пешо преди 3 години
Против тровенето съм, но наличието на бездомни кучета е според мен едно от най-големите малоумия на нашето съвремие. В градовете на коя нормална държава се скитат глутници бездомни кучета?========Когато институциите НЕ работят, така ще е!
52
5
 
9
 
! Отговори
Ха! преди 3 години
А кой е казал, че трябва да има улични кучета и котки? Каква е ползата от тях? Малко ли са ни и другите зарази?
51
4
 
7
 
! Отговори
бг преди 3 години
Еиииии,какво има на филията,действа ли...
50
9
 
10
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
И защо пък трябва да обичам животните в частност разни лаещи топки косми? Болния мозък е твоя, ти си човека подчинил целия си живот на отглеждането на един пес, не аз.
49
6
 
6
 
! Отговори
До видео фена преди 3 години
Ами като ги приберат какво ще стане. Ще ги хранят и ще им строят къщички пак с нашите пари. В същото време старци ще мрът зимата от студ "като кучета", както се случи по-миналата зима, на няколко места. Болни сте!
48
0
 
9
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Варна е много зле. Бургас е много по добър град. Това е дългогодишна тенденция.