Критично е състоянието на жената, пометена от дрогиран в Самоков

Марихуана и кокаин са открити в кръвта му
Обновена: 13 юни 2020 16:35 | 13 юни 2020 16:32, Петя Славова
97

Критично е състоянието на 49-годишната жена, която беше блъсната от дрогиран шофьор в Самоков.
Още по темата

Пострадалата е с множество травми, близките ѝ призовават да се дари кръв, предава Bulgaria ON AIR.

"Опасността за живота ѝ остава, с множество травми е, а шофьорът е бил с два вида наркотици в кръвта - абсолютно неадекватен, не е могъл да си каже името", обясниха те.

Марихуана и кокаин са двата вида наркотик, открит в кръвта на 24-годишния шофьор. Органите на реда са назначили и обиски в дома му във връзка с това.

Той е познат на полицията, имал е и предишни нарушения - карал е без книжка отново под въздействието на наркотици.

Прокуратурата ще поиска постоянното му задържане под стража, по закон той може да получи от 1 до 6 години лишаване от свобода.

Младежът прегази жената два пъти с джипа си при опит да паркира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
1
 
! Отговори
venix преди 3 години
А какво стана с ке.леша, дето прегази Милен??? :О И това ли ще потулите?
68
2
 
1
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
Ако *** беше сгазил някой мастит журналист наказанието щеше да е по- голямо, но сега заради някаква си женица толкова, от 1 до 6 с възможност за условна. До три месеца диването отново ще е на пътя.
67
2
 
0
 
! Отговори
икономист преди 3 години
До Анонимен 55Трудно е да се докаже такова твърдение, но все пак в едно от последните си предавания(ако не и последното), Милен Цветков много остро критикува здравните мерки на правителството срещу коронавируса. Да не говорим, че в разговор с друг негов колега, бивш водещ на политическо предаване, обсъдиха медийната среда в България и споделиха своето мнение, относно все по-ограничената свобода на словото.Неговият колега сподели, че бил напуснал въпросното предаване, именно поради горното...
66
2
 
9
 
! Отговори
До отворят преди 3 години
трудовите лагери и там да вкарват всички наркомани. Да бачкат и да си плащат храната, иначе България загива!
65
5
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До ВсъщностЗа измисления вирус ЕС отпуска пари,които да..усвоят някои хора.А наркотиците не се разпространяват от случайни другари,та няма как те сами да си спрат печалбата.
64
2
 
20
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
Лаем си тук, но сме толерантни към тая простотия - хлапета се наливат с Ред Бул и Монстър, после трева, а като му дойде времето стъпват на тежка химия. Знаят го родители, учители, близки, приятели - никой не реагира. Празноглави девойки даже се кефят на някой тестостеронен змей, който си е забъркал коктейла и после ги "вози" с бричката под звуците на ретро чалга или модерен рап. Камери и полиция навсякъде е решението. Както можеха заради вируса да ни залеят с КПП-та и полицаи, значи има как.
63
9
 
9
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
Неразумни юроди, поради что ви трябваше да скачате по площадите като обезяни, да ви газят наркомани безнаказано сега. Неразумни, още скодоумни
62
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата веднага да се поправи, какви са тези 1-6 години лишаване от свобода. За УБИЙСТВО на пътя се дават 6 месеца условни присъди, макс година. Особено ако синчето е от онея по-равните другари. Я по-сериозно!
61
4
 
5
 
! Отговори
Ивака преди 3 години
Кво има да се коментира.По времето на фашистка България, тези неща са били абсолютно табу, през комунизма също.Ние, точно ние и нашите деди сме свирили мача против дрогата.Сега се чудим от къде изгрява слънцето, а иронията е че точно ние сме намерили топлата вода, но днешния еврейски свят не му отърва да отворим пак кранчето на горещата вода от бойлера.
60
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Англия (където живея по стечение на обстоятелствата), за причиняване на смърт на пътя при наличие на алкохол или дрога, затвор от 14 години до доживот! Започват там от 14 години! След излежаването (ако излезеш жив) ти се отнема книжката за 10 години... От 14 години се започва + 10 години без книжка!!! А застраховката после ще скочи 3-4 пъти!!! Ако искаш карай пил и дрогиран...
59
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес идвам се спасихме с малкия на пешеходна пътека . Важна дама ме цели с мерцедеса си.Ние бяхме по бързи. Следващият автомобил се качи на тротоара. Ние отново избягахме.Утре сме на църква да палим свещи и ще леем олово.
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съществуваме в страх . В държавата Готъм.Отгоре се рее недостижим Батман.А долу дрогата се лее. Бизнеса цъфти.Време е за революция .
57
22
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Много ви е погрешно мисленето. В случая най-първосигнално искате отмъщение. Нормалното би било да искате това да не се случва, а не да искате да се случи, за да се кефите на отмъщението. Както писах, строгите наказания в закона не спират нарушителите, но зомбираните искат в закона да има все по-строги наказания и не зацепват, защо се увеличават нарушенията или престъпленията въпреки, че в закона наказанията са увеличени. Нарушенията на Закона за движение по пътищата е добър пример за България.
56
5
 
2
 
! Отговори
скатмен преди 3 години
Газят ни трисет години сини преди червени.Ама някак по успокоително и престижно да ме гази лепен джип . А не някой трошляк
55
2
 
20
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тъжното е,че нищо няма да му направят. Ако имаш лев си безсмъртен , докато не попаднеш на някой който знае как се отмъщава.
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя понеже дрогирант а това се води евроатлантическа ценност ще го пуснат под гаранция както пуснаха убиеца на Милен Цветков. И все си мисля , че убийството на Милен е планирана акция.
53
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Младежът прегази жената два пъти с джипа си при опит да паркира."Този е бил тотално неадекватен. Да прегазиш някого и да не забележиш?
52
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
време е за война с дрогата,истинска,като във филипините,тя храни политиците и корумпираните полицаи,но убива нас обикновените хора,чрез действията на употребяващите я
51
2
 
36
 
! Отговори
мак преди 3 години
Управляващите, какви из.роди сте, че не искате така да промените закона, че на убийци на пътя, особено на дрогирани и пияни свят да им се завие? Наскоро загина Милен, сега и жената пострада заради един гн.ус, и тоя пак може да получи смешна присъда.
50
3
 
10
 
! Отговори
в голяма грешка си преди 3 години
До ФактАма много голяма!И друг път съм го писал,и пак ще го напиша!В градовете на Ханзата щом хванели фалшификатор на пари,и го пържели жив в олио!И във всички градове на площада имало голям котел с подпалки под него!Един голям колекционер даваше 60 млн долара за един фалшив талер,но просто такива няма!Така че потренирай малко мислене,няма да ти навреди!