След заразения мъж с COVID-19, какво се случва в съседния къмпинг "Градина"?

Засилени санитарни мерки, след като в съседния район имаше болен
Обновена: 13 юни 2020 17:09 | 13 юни 2020 09:25, Петя Славова
31

Къмпинг "Градина” взе превантивни мерки, след като турист с COVID-19 беше установен на съседен къмпинг. Санитарните мерки на "Градина" са засилени.
Още по темата

"Много стриктни мерки сме взели, като от вчера дезинфекцираме оградата със съседния къмпинг, където чухме, че е случая с коронавирус. Санитарните помещения се дезинфекцират на всеки час, бунгалата след всеки гост", обясни управителят на къмпинг "Градина" Елена Пинелова пред Bulgaria ON AIR.

"Първо изтръпнахме вчера, защото ми се обади приятелка от София и ми казва: "Мими, какво става на "Градина?”. Казах ѝ: "Нищо не знам ще проверя в рецепция. И след това прочетох в интернет, че става въпрос за Кайт "Градина” и се успокоих", сподели Мария, която е къмпингуващ.

Заразеният мъже е настанен в Инфекциозното отделение на бургаската болница, състоянието му се е влошило и се е наложило да бъде интубиран. От РЗИ-Бургас казаха, че няма основание да бъде затварян кайт къмпинга край Созопол. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анка преди 3 години
Някой знае ли как се казва човека ? Той днес е починал !Мир на праха му1
21
0
 
3
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
в Баодзялия няма да има ясна граница между 1-вата и 2-рата вълна - те се слеят в Цунами!
20
2
 
18
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Тоя като знае , че е заразен защо отива на къмпинг? Що не е бил под карантина вкъщи?п И той безотговерен като лекарката.
19
3
 
7
 
! Отговори
засилени преди 3 години
колко да са засилени? Вчера гледах репортажа - един пикап обикаляше и пръскаше с нещо. На заден фон се виждаха три мивки с един диспенсър за течен *** и един дизенфектант. толкова за засилените мерки.
18
18
 
8
 
! Отговори
Ясо паликари преди 3 години
След тази новина очаквам гъркопоклонниците да почнат да плюят по нашето Черноморие.
17
7
 
1
 
! Отговори
P.S. преди 3 години
Цанко Петров господин Премиер беше алтруист човек и последното нещо, което беше останало от неговия хуманизъм беше нещо от баща му та настояваше до последно за тоя *** кръст на на 40 свети български ханове и царе. Ама вижте сега, ние неговите наследници по дух, а не по кръв ви намекваме от много време, че сабята трябва да се развърти така, че малките градове и села да получат автономия и децентрализация за да може да се случат нещата. И трябва да въртите сабята по свещенници особено тежко,заради
16
5
 
2
 
! Отговори
Едно сравнение: преди 3 години
Хуманизмът се опита да изгради идеология по-добра от християнството и да го измести. Провали се! Християнството уби хуманизмът. Една нова идеология се появи 500 години по-късно, която отново се опита, но успя, а тази идеология се нарича алтруизъм. Тоест човеколюбива психология, която обаче твърди, че само тези, които са достойни и са доказали своите качества трябва да им се помага и да се развиват още повече. И вижте сега ако алтруизмът се провали след 500 години, когато дойде времето!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР"другото лято услугата ще е по-некачествена"Ние и "другото лято" няма да отидем на черноморието. И това след него. И т.н. Трябва да пишеш в някой руски, английски или немски форум за нискобюджетни пътувания. Това ви е основната клиентела.
14
3
 
4
 
! Отговори
Таню преди 3 години
COVAD се като за последно... Алтернативни сeлянкe, натфиз бeковe и ямбуски бaткйе...
13
2
 
20
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Не си давайте парите на мутрите.Така стават ощи по-алчни, на другото Лято, предлаганата услуга ще е по-некачествена !
12
3
 
22
 
! Отговори
Спомен преди 3 години
Това беше прекрасно място, преди алчността да го превземе.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е заразения? Кажете му името бе!
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ревете против тези къмпинги , и водата и пясъка и условията са на ниво. За Слънчев Бряг разбирам , хубав е и с уникален плаж и заведения но го превърнаха на курорт само за чужденци и те са на почит там, но и това е нормално все пак леговата база е да 400 000 туриста , няма как българите да го поддържат пълен
9
1
 
12
 
! Отговори
весел преди 3 години
До майтап!Ей, Браво, бе....така не съм се смял отдавна,,събудих децата.. :))
8
2
 
30
 
! Отговори
майтап! преди 3 години
Трима пияни на Слънчака отиват в бардака и искат ***. Мамам на рецепцията ги преценила, че едва се крепят и в условията на Корона вирус, решила да им надуе по една кукла! На следващия ден, първият се похвалил: - Падна ми се черна, загоряла, беше пожар в леглото! Вторият също бил доволен: - Имах страшна азиатка в кревата,отзад, отпред,жестока! А третия гледал тъжно и промълвил: -На мен, приятели, ми се падна истинска вещица - като я наденах на оная работа, изхвърча през прозореца!!!
7
1
 
10
 
! Отговори
-- преди 3 години
ЧЕРВОМОРИЕ!!!
6
2
 
37
 
! Отговори
asd преди 3 години
Че преди не чистехте ли бунгалата след всеки гост?
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо ни ми дреми за фикаломорието
4
27
 
12
 
! Отговори
това е фак нюз преди 3 години
Няма кови19 , няма заразени , всичко е световен заговор против бг туристическата индустрия , която с качеството си и цените успя да докара до просешка тояга , дестинации като Гърция, Турция и Средиземноморските курорти
3
5
 
45
 
! Отговори
Къмпинг гадина преди 3 години
Дезинфекция на плажа?!! Според новите здравносанитарни изисквания, сигурно ще пресеят пясъка и ще преварят водата в залива.